0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (138 puan) tarafından
Ya bilmiyorum sorun bende mi çok mu beklentiye giriyorum.bir aydır hastayız. cocuklar kendim ayakta zor duruyordum annemi çağırdım geldi söylene söylene üç gün kaldı gitti.geldigindede hep bunalttı kaynana bir kere bile aramadı koca desen hiç destek  yok aksine sanki karı o ben kaçayım benim atacağım tribi nazi niyazi o bana yapıyor. Annemle o günden beri konuşmuyorum kaynanası aradım çocuklar sıkıldık deyince onada dedin hani insan bir arar sorar nasılsıniz diye hiç aklıma bile gelmedi diyor kocayla zaten limoniyim tartıştık iki hafta önce kimseyi kırmayayım üzmeyelim diyorum başımın çaresine bakmaya çalışıyorum ama Bi zamanda beni çok değersiz ve yalnız hissettiriyor üstüne birde geçimsiz suçlu olan ben oluyorum o kadar canım sıkkın ki kaç gündür gerçekten Rabbım ne güzel vekildir ben ona sığınıyorum. böyle düşünüp kırmamaya özeniyorum onlar herseyi tak diye söylüyor.valla bazen o kadar  soğuyorum ki çevremdeki insanlardan  hiç yüzlerini bile görmek istemiyorum.Istiyorum ki insanlar azıcık kıymet bilsin yani bir düşünsün değerli olduğunu hissettirsin 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,057 puan) tarafından
Kimseye sitem etme. Allâh yardımcın olsun. Herkesin kendine göre önceliği var demekki sen sotem ettiğin kişilerin önceliği değilsin bunu kabullen :)
(138 puan) tarafından
Evet maalesef hiç kimsenin önceliği değilim bu ne kadar kötü bisey
(1,057 puan) tarafından
Hayır değil kabullenirsen beklenti içine görmezsin huzurlu hissedersin
(138 puan) tarafından
Ya nasıl kabul edeyim Bir kocanın önceliği evi karisi çocukları bir annenin önceliği eşi ve çocukları ve kaynana da anne evladını düşünmeyecek mi hepsi değişik bosver Rabbimde n başka herkes boş anada olsa kocadan olsa çok üzüldüm ağladım öğlen ama değmiyor hiçbiri
(1,057 puan) tarafından
Yâ üzülüp ağlamaya değmez inan ki
(138 puan) tarafından
Bende onu diyorum değmez diye iste
-Reklam-
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Bak canım bnm annem benim için dünyanın en iyi annesidir.ama dün Adana'daydı mesela bana gelmedi direkt evine gitti bacısında kaldıbl ama bnde kalmadı kırkımda nasıl gelicek kalıcak çok merak ediyorum ama onun da bı hayatı var bn yetişkinim bn anne olucam artık kendi başıma idare etmeyi öğrenmem lazım.Kaynanam desen aramız kötü iki ay babamlarda kaldım üç hafta olucak geleli hamileyim hastayım biliyor ne aradı ne sordu ne bi tas yemek getirdi bide aramızda iki mh var.kızı doğum yaptı onun yanında hep gelmesin umrum değil.Eşim desen Allah var herşeyimi alır getirir yemek yapma iş yapma der bn durmam yaparım ama kendi için uyuyoda olsam uyandırr midem bulansa da umursamaz yapışır herkes kendi çıkarını düşünüyor.Ama evli olmak kadın olmak anne olmak zor ve bunu gerektiriyo her halde bnde bilemiyorum artık 
0 oy
(567 puan) tarafından
Kendini sev, bendede az buçuk benzer şeyler var. Kimseden bişey bekleme. Beklentini ne kadar küçük tutarsan o kadar az üzülürsün. Keşke böyle olmasa..... 
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin. 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 539 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde asminim09 (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 297 göst.
12 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 895 göst.
0 oy
13 cevap 523 göst.
17 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nagiii (170 puan) tarafından soruldu