+1 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (4,424 puan) tarafından
Ben bu kaynanayla uğraşmaktan gerçekten bıktım kadının derdi imanı Büşra olmuş takmış bana niye gitmiyor musum ise 1 hafta önce işten çıkarıldım 1 haftadır enfeksiyonla uğraşıyorum kafamı kaldırıp yemek yapcak halim yok kadın arayip sormadi bile noldu diye daha oğlunu fitneledi ( eski postlara baakbilirsiniz ) 2 gecedir uyku yok akşam üzeri aramış bende hastaneden gelince uyumuşum duydum telefonu ama kaldırıp kafamı kim arıyor diye bakmadım çok kötüydüm çünkü neyse hemen kocamı arıyor telefonda yatak odasında eşim geldi açtı oda erken gelmişti ben çocuğa bakayım sen yat demişti karın niye açmıyor derdi ne diyormuş oda hasta kaç gündür uğraşıyor hastanede hali yok yatıyor dedi neymiş yarın zeytin toplucakmis tarla var bı tane oraya gideyimmis geldi eşim yanımda konuşuyor gidemem hastayım dedim aman bunun da tafrasi ise de gitmiyor zaten abartti dedi kapattı 

Gerçekten başka derdim yok gibi bı afralar çok yoruldum artık bu kadından 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Esin sanki taviz veriyor 

Orda anne Büşra hasta ne zeytininden bahsediyorsun sen diyip kapatsa daha konuşamaz kaynanan
(1,070 puan) tarafından
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum terslenmedıgınden böyle oğlu koyacak tavrı gıdıp gelmeyecek görecek o zaman
(4,424 puan) tarafından
Tersliyor demedigi laf kalmıyor kendi kaynanası zamanında karışmış ona üstünde etkisi varmış bana da aynısını yapmaya çalışıyor eşim her seferinde karıma laf deme kötüleme diyor ama malesef
-Reklam-
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Kaynana kafadan kontak herhalde (⁠≧⁠▽⁠≦⁠) Allah yardımcın olsun 
(4,424 puan) tarafından
Ne kontak hemde .
0 oy
(1,035 puan) tarafından
Birinden iş beklemek gerçekten çok can sıkıcı medet umuyorlar ya hiç anlamıyorum.
(4,424 puan) tarafından
Yapsın kendi . Bende tek başıma kirmalik topladım ameliyatli halimle kalkıp gelmedi
(1,035 puan) tarafından
Takılma iş beklemek kötü bir alışkanlık içinden gelirse sağlık durumun iyi olursa gidersin zaten
(4,424 puan) tarafından
Aynen ben bı an önce toparliyim kendimi de umrumda değil ne gelsin ne karışsın
0 oy
(647 puan) tarafından
Cidden sorunlu bu kadın. Sen niye iyi olamadın canım ne diyo dr tam olarak 
(4,424 puan) tarafından
Gittim canım ilaç verdi kültür testi aldı pazartesi cikcak vücudun bı enfeksiyona fena dayanıklı savaşıyor dedi onu bakacak
0 oy
tarafından
Ne biçim insanlar ya şeytan resmen. Kız numarasını sil muhatap olma bence. İnadına çalışma bence iyi olsanda 
(4,424 puan) tarafından
Çalışmaya niyetim yok en azından yılbaşına kadar .
0 oy
(1,074 puan) tarafından
Bu kadının derdi ne ki. Kocan dert etmiyor. Tek çocuk falan mı eşin. Asil onun afrasindan tafrasindan geçilmiyor maşallah. Eşinin bir paylamasi gerekiyor bence böyle nereye kadar 
(4,424 puan) tarafından
Kız neler söyledi sus diye tersliyor ama benim kaynana şuursuz . Tek değil ama bı tek o kalmış yanlarinda her işini görmüş benle paylaşmak zoruna gidiyor
(1,074 puan) tarafından
Eşin bir ağzının payını versin bence. Gerçekten şuursuz. Sen bişey desen kötü olursun eşinin yapmasi lazım
(4,424 puan) tarafından
Oda yapıyor da çok terslemiyor o aman varsın beni kötü bilsin boşver
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Kaynanaya bak sen. Esin demesi lazım canım hasta diye. Vallahi ne işmiş tutturdu kadın ya
(4,424 puan) tarafından
Hasta dedi de anlayana.

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 2,034 göst.
3 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 338 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Berfingok (44 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 139 göst.
0 oy