0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Biz eşimle zaten gidicektik arkadaşm biraz toparlansın diye bekliyorduk bu arada arkadaşm hastanedeyken kızı bende kaldı kimsesi yok diye bugün de arkadaşm mesaj attı eşinle aksama çay içmeye gelin bende eşime haber vereyim ona göre haberleşelim dedim eşim tamam dedi bende arkadaşma dedimki yarın geliyoruz ama ben senin toparlanmanı bekliyordum birde hediyesiz gelmek istemiyorum yarın gelelim ama sana hediyeni alıp tekrar gelirim  oda dedi hediye beklemiyorum fakan ama insan bekler haliyle

Kızlar ayıp olurmu ya yarın çaya gidicez ama eşim daha maaşını almadı bizim elimiz biraz darda napalım sizce yarını iptal mi edelim hediye alnca mı gidelim yoksa yarında gidelim hediye alınca ben gündüz bir uğraymmı 

Bu arada yarın kocalarımızda tanışcak yani hem tanışma hemde bebek görmesi ama işte onlar davet edince utandım biraz davet edilmeden gitmek gerekir fikirlerinizi alaym kızcelerim :)

5 Cevaplar

0 oy
(10,882 puan) tarafından
Bence git yakinsiniz belliki kadin lohusa haliyle bunalmistir ondan canini sana atmis davet etmis sen ona bisey hazirlama bi cay koy de sende evinde ne varsa biseyler yap gotur kendini zora sokma hediyeni getiririm bi gun unuttum sanma de bi gun de bu daha gidersiniz goturursun nolcak yani yazik bunalmis belli kadin 
(32 puan) tarafından
Aynen canım bende kurabiye ve poaca yaptım götürcem yarın
-Reklam-
0 oy
(18,991 puan) tarafından
Nolcak. Kendi istemiş. Ne güzel işte. Hediyeni sonra goturursun 
(32 puan) tarafından
Dimi bencede teşekkür ederim canım
0 oy
(839 puan) tarafından
Çocuğunu bırakmış sana, bakmışsın bundan güzel hediye mi olur. Kendisi de demiş hediyeye gerek yok diye. Hiç üzülme yapabiliyorsan ikramlık birşey yap götür hediyeni de alınca verirsin. Ama şimdi gitmezseniz ayıp olur bence. 
(32 puan) tarafından
Evet gidicez canm akşam
0 oy
(2,284 puan) tarafından
Bir kwk yapipngoturebilirsin, bebek hediyenide sonra alip kendin gidersin
(32 puan) tarafından
Kwk ne canım
(2,284 puan) tarafından
Klavyeden pardon ,kek yap demek istemiştim:))
(32 puan) tarafından
:)))) yaptım canım kurabiye yaptım
0 oy
(619 puan) tarafından
Şimdi git söyle biguj hediyemi alıp geleceğim böyle anı oldu de

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 840 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 462 göst.
21 Ekim 2023 Aile kategorisinde Beratcinar (2,992 puan) tarafından soruldu