0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (198 puan) tarafından
Hayırlı geceler kızlar uyanık olanlar varmı burda:D Nasılsınız neler yapıyorsunuz ediyorsunuz ne var ne yok az sohbet edelim biraz biliyorsunuz benim malum ağrıdan duramıyorum gene aynı gün geçmiyor 2 bebemle uğraş bı yandan ağrı sızı çok bı yanda evde Bı Ton makina atılacak var evi zar zor topluyorum  Ne yapacam şaşırdım Doktorum verdiği ilaçlar fayda etmiyor bı türlü bu arada 20lik diş çok acı verici canım yakıyor ilk defa diş ağrım sızı böyle oluyor Allah'ım bi an önce çektireyim de rahatlatayim :(( ❤️

4 Cevaplar

0 oy
(2,666 puan) tarafından
Okadar vücudum yorgun ki okadar uykum var ki ama gel gör ki uyuyamıyorum 20 günlük bebeğim uyudu 6 yaşında ki kızım uyusun diye başında bekliyorum şuan da :( okullar tatil diye gevşek davranıyorum biraz normalde 10 da uyur. Biraz da eşime tripliyim bunalımdayım biraz 20 günlük lohısayım çünkü 
(2,666 puan) tarafından
Aynıyız cano seninle kaç da doğurdun kızzz :)))
(1,586 puan) tarafından
2 15 sen kız mı erkek mi benimki kız
(198 puan) tarafından
Aynen bu arada hanımlar bişi sorucam bu Uyku düzeni bozdular ya mesala Mevsimi ile alakası varmı Mesala yazın ikisi çok güzel uyuyorlar di sabahları kalkıyorlar di rahattim ama bu arada yaklaşık 1 buçuk aydır böyleler Uyku düzeni bozuk Acaba mevsimle alakalımi diye düşündüm ben doğru mu bilemem
(1,586 puan) tarafından
Olabilir benim oglanda öle oldu hava değişiyor evin ısısı falan bide üzerinin kapatılmasını hiç sevmiyor azcik ağırlık olsa üstünde tekmeleyerek agliyo . 11 de uyuyan çocuk 2 görmeden uyumuyo . Günduz uykusu kaçta yapiyolar
(198 puan) tarafından
Büyük oğlum hiç uyumuyor gündüz 1 yaşında oğlum gündüz uykusu 1 kere yapıyor mesala 2 de uyuyup 5 de kalkıyor ve gece 1 de yatıyor bazen abisini görüyor o uyumuyor diye oynuyor uyumuyor ve yazın gündüz uykusu 2 kereydi 1 re düştü
-Reklam-
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Allah kolaylik versin huzur yerinde olsu. Yorgunluklar gecer gider insallah. 

Biz yillik izindeyiz kaynanamdayiz. Anneme gitmeden iznimi tamamlicaz.  Biraz gonlüm buruk. 
(198 puan) tarafından
İnşallah geçer gün geçmiyor diş ağrısından 2 bebemle uğraşmaktan
0 oy
(326 puan) tarafından
Valaaa bende pist aticaktim uyudunuzmu die adetimden 7gun olucak iste gecikme olmis belirtim yok ama halaa hasta olmadım yarın ilk yapacağım sey artık test olmak olucak Rabbim bakabilecek olanlara Rabbim nasip etsin benim iki çocuğum var emkucucgu bir buçuk yaşında ben hem bedenen hem beyinen kendimi hazır hissetmiyorum :(uzun süre hasta olmayıp sonra hasta olan oldumu ya
(580 puan) tarafından
Canm benim öyle oldu 12 gün gecıktı test yaptım negatif çikti rabbım hakında ne hayırlıysa onu  nasip etsin
(198 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun ablam ben ikinci oğluma hamile kalmadan önce uzun süre âdet olmamıştım sonra Âdet oldum gene adet olmadım megersem adet kanama yerleşme mi bişi di sonra 2 inci oğluma hamile kaldım öyle
(326 puan) tarafından
Ayy baya oldu buraya girmiyeli  test yaptım negetif çıktı diğer günde hasta oldum:))
0 oy
(1,120 puan) tarafından

Hayırlı geceler bacım okadar vücudum yorgun kemiklerim agiryo dün ev temizliği bugün kalan işler Elbiseyidi yemekdi bebek ti kayın peder akşam da  halsiz bitkin düşüyorum bugünde erken kalktım kızın banyo günü bebem uydu mutfağı topladim namaz kıldım caymi ıstım çay içiyorum eşimde uydu sabahçı bende çay içerim beşim kalksın emzirip yatarım artk

image

(198 puan) tarafından
Ah ah bende ev temizliği yapsam.nerdeee ağrıdan açıdan dayanilcak gibi değil bı an önce çektirip öyle temizliğe girişirimm bu arada afiyet olsun çaylar mis:)))
(1,120 puan) tarafından
Sağol cnm bı akşam keyfi yapım dedim eşim dışarda arba işi vardı geç geldi bu arlar öderim salonda yatyo dinlenmyom gece orda bende temizliğe girince daha 1 hafta aman ora ois klamsin aman su elbise kalmasın heleki mutfakda aykda dezgahin önünde git gel belim kopuyor bebek emiyor bitkkin duşyom artk zar zor yemeği yapyom
(198 puan) tarafından
Çok Zor ya çocukla uğraş ev uğraş yemek derdi hepimiz Allah yardımıcimiz olsun Ama ben işimi severek yapıyorum bazende zor geliyor:))
(1,120 puan) tarafından
Dr um bana demişti asıl maraton senin için yeni başlıyor 40liyken ay dedim tamda Dr dediği gibi 1 ay düzene gurene kdar nevrim döndü simden4 aylık evdi yemekdi ev ahalisi işe geirşyim bebişim yanlız kalıyor çok üzülüyorum bendne başkada kimse yok  insan gün içinde git gel anlamiyo akşam olunca fark ediyo ne kdar yorulduğunu bende zevkle yapıyom yeni doğum yapmıştım hiç eve hevesim gelmiyordu yeni yeni düzene girdim psikolojikmen bebden de gitmiştim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 248 göst.
0 oy
8 cevap 127 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (198 puan) tarafından soruldu
+6 oy
30 cevap 927 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Esmaa25 (258 puan) tarafından soruldu
+4 oy
16 cevap 324 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Oldu o zaman (4,076 puan) tarafından soruldu