0 oy
459 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (713 puan) tarafından

image

Kızlar bugün gezinirken gördüm bide planlı hamilelikte istediğimiz için açıkçası dikkatimi çekti ne kadar doğru acaba deneyeniniz varmi

10 Cevaplar

0 oy
(556 puan) tarafından
Valla canm bız denedık bakalım sonuç nasıl çıkacak 9 haftalık benım kuzenim denedi çıktı 
(556 puan) tarafından
Afedersın canm o güne kadar içe boşalma olmadı o güne 5/6 gün ilişki olmadı o günden sonrada yıne içe boşalma olmadı
(713 puan) tarafından
Erkek için mi kız için mi
(556 puan) tarafından
Erkek canm darısı bana canm adetten ilk 15 kız dıye biliyorum  yumurtlama gunkereı ve sonraki günler erkek ıltımalı var
(556 puan) tarafından
Benim ıkı kızım var 3. Erkek istıyoruz
(713 puan) tarafından
Anladım canım
-Reklam-
0 oy
(1,925 puan) tarafından
Canım uygulamanın tam ismini atar mısın rica etsem
(713 puan) tarafından
Valla gogoeye yazdım bu çıktı h
(1,925 puan) tarafından
Ne olarak yazdın acaba canım
0 oy
(436 puan) tarafından

Bu bir olasılık. Net bir şey yok yani... Ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaparak gebe kaldım. Gebe kaldıgım ay tek ilişki yumurtlama gününü değerlendirdik. Bu olasılıga göre erkek olmalıydı. Ama bizim kızımız oldu <3

(713 puan) tarafından
Yaa tam yumurtlama günü mü oldu
(436 puan) tarafından
Evet canım tek ilişki yumurtlama günü. 12 şubat hiç unutmam :)
0 oy
(1,719 puan) tarafından
Bu olasılık ihtimali yüksek ama kesin değil tabiki Rabbimin işine karisilmaz Bende tam yumurtlama günü ilişki oldu bakalım ne olacak sağlıklı olsun da gönlüm kız istiyor 
(713 puan) tarafından
Bence seninki kız bende  oğlumu yumurtlama günü yapmışım
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Bende bir doktordan dinlemiştim. Adetten sonraki günler kız, yumurtlama günü olursa erkek bebek olur diye. Ama tabiki Rabbim bilir. Allah gönlüne göre versin inşallah.
(713 puan) tarafından
Amin Rabbim sağlıklı versin inşallah
0 oy
tarafından
Mesela şöyle oldu çıktı 

Adetim bittikten sonra denedik erkek oldu 

Erkekte sık denedik 

Adetim bitti 3 .4 gün sonra denedik kız oldu kızda seyrek 
tarafından
Tabi bizimkisi bilmeden oldu
0 oy
(4,350 puan) tarafından

Kuzum benim iki cocugumda adet baslangicimdan sonraki 8 veya 11 gun araliklarinda yani adet bittikten 3 4 gun sonra deneyerek oldu, ikisi de erkek :) gunlerle cinsiyetin alakasi yok. Kromozom onemli :)

(713 puan) tarafından
Çürüttün bütün teorilerini
0 oy
(10,070 puan) tarafından
Kuzenimin 7 tane oğlu var hiç kızı olmadı dusuklerde dahil. Şimdi kadın hep yumurtlama gününde mj yapmış kromozom işi günlerin bir alakası olduğunu sanmıyorum nasip tabiki bir ihtimal oda ama nasipte ne varsa o. 
(713 puan) tarafından
Aynn öyle Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin önceliğimiz bu
0 oy
tarafından
O is nasil biliyo musun erkek sperm hizli ve cabuk oluyo kiz sperm sakin ve uzun dayaniyo iliski bittikten sonra erkek spermler biran once firlayip yumurta ariyo o arada yumurtlama gerceklesmediyse bakiyo yumurta yok oluyo ama kiz spermler 2 gun yavas yavas beklerken o surecte yumurtlama gerceklesiyo ve dolleniyo yani yuzde yuz bi sonuc vermez ama yuzdelik orani artirir nasil gebelik istedigimizde yumurtlama gunlerimizi denk getiriyoruz ayni sey halbuki yumurtlamanin ne zaman olacagini kestiremiyoruz dimi belki erkek sperm yine olmeyecek bekleyecek ben kendimden hesapliyorum iliskiye girme durumumuzu hesaplarsak erkek olmasi bu durumu onayliyo 
(713 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin bacım
0 oy
(13,080 puan) tarafından
bu ihtimalin tutması yüzde 1 bile değil evet tıbben böyle bir şey vamış ama yüzde 50 kız yüzde 50 erkek ya bu dönemde 51 erkekbile olmuyor.

bunu etkileyen de spermin yaşam süresi. 

x kromozomuna sahip sperm yavaştır ama uzun ömürlüdür. yumurtlama öncesi olan ilişkide kız olma ihtimali vardır. 

yumurtlama döneminde ilişki olursa da y kromozomu hızlı olduğu için erkek olma ihtimali var ama adı üstünde ihtimal 
(713 puan) tarafından
Tamam bizde ona göre düşünüyoruz denemeye denicez Rabbim verirse kısmetimizde varsa olur olmazsa nasip

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 61 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Emine&&& (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 431 göst.

409,901 soru

12,323,806 cevap

39,045 kullanıcı

Kategoriler

...