0 oy
382 göst.
önce Aile kategorisinde (11 puan) tarafından
Yarın benim yeğenimin sözü var evde olacak eşim gitmeme izin vermiyor ne yapacağım ne söyleyeceğim ablama bilmiyorum  neden istemiyor diyeceksiniz  şimdi. Önceden ufak tefek aileyi sorunlar  bu istemiyorum gitmiyorsun diyor olmazmı .

21 Cevaplar

+12 oy
önce (724 puan) tarafından
Kendi aileleri olsa sürükleye sürükleye götürürler ama…
önce (5,656 puan) tarafından
hic. bide yani ozel bi gun bunun izin vermesi almazsi olmazki. teeee onceden kiyafet o bu hazir edilir :o gune is gic ayarlanmaz . gidilecegi zaten bellidir. izin almaya vermeye gerek olmayan bir gun
önce (1,090 puan) tarafından
Şu yoruma şapka çıkarıp sesizce ayrılıyorum tebrikler ✓
-Reklam-
+3 oy
önce (772 puan) tarafından
Yüz vermişsin ondan kendı gelmeyebilir sana karısamaz hayırdır kendi aılesı ile hıc sorunu olmuyor mu ömür boyu sılebılıyor muymuş hemen öyle
+1 oy
önce (3,190 puan) tarafından
Biz görümce ile sorun yaşıyoruz ya da eltiyle ama o benim kardeşim gidecez mecbur diye bizi götürürler bize gelince mi gidemezsin 
+1 oy
önce (555 puan) tarafından
Kendı ailesinin suçunu unutup karısının ailesininkını asla unutmayan tek varlık erkektir.. esine tavır almadan normal şekilde sen yine konuşma tamam ama ablamla arama girme ileride aramız iyi belki ıyı olacak ben teyzelık görevimi yapmak istiyorum sonra yine gitmem falan de..
+1 oy
önce (254 puan) tarafından
İzin vermemek nedir ya? Çocuğu musun karısı mı? 
0 oy
önce (2,158 puan) tarafından
Aile arasında ne olduğunu bilmediğim için fazla yorum yapmayacağım eşin o konuda haklı ise göndermemek de haklıdır diye düşünüyorum 
0 oy
önce (2,048 puan) tarafından
Soeun ne oldugunu belirtmedigin icin yorum uapmak yanlis olur
0 oy
önce (2,233 puan) tarafından
Onun sorunu  seni ilgilendirmez bu durum tâbi gideceksin bunuda ona anlatacaksın 
0 oy
önce (4,554 puan) tarafından
Olduuuuu başka ne istermiş hatta o gün eşinin ailesine siz çay icmeye gidin eşin bey mutlu olsun böyle saçmalık mi olur ya ne demek izin vememek o senin velin mi sen 7 yaşında çocuk musun Allah aşkına suslenin puslenjn çıkın gidin ya 
0 oy
önce (16,484 puan) tarafından
O zaman o da ailesinin hayrına şerine gitmesin bence olur 
0 oy
önce (9,524 puan) tarafından
Canım yerınde olsam kavga dovuste olsa giderim cunku o an gececek söz bi kez olacak eşin afra tafra yapar ama gecer gider ablanı yalnız bırakma bence

Benim ablamla altı aylık bir kuslugum olmustu o dönemde  ablam docentlık aldı ilk ciceğini ben göndermiştim. Herkes şasırmıstı cunku ben ablamı atamazdım küslüğüm geçip gittiğinde o günün pişmanlıgını hep yaşayacaktım. O yüzden eşine güzellikle söyle yapmazsa kusura bakma evlendim ama tapulanmadım sana ailemi atmamı isteyemezsın de geç hazırlan güzelce git sonra bi sekılde alırsın gönlünü
0 oy
önce (174 puan) tarafından
Canım 3 saat gelip geçer sorun ne bilmiyorum ama bn olsam eşimi dinlerim 
0 oy
önce (1,024 puan) tarafından
Konu ne olursa olsun. Eşin isterse ömür boyu konuşmasın ama sana karışmaya hakkı yok. 
0 oy
önce (450 puan) tarafından
Kendi gelmeyebilir ama sana engel olamaz yeğenin sonuçta 
0 oy
önce (668 puan) tarafından
Ne yapar ne eder giderim kendi ailesi olsa kanlı bıçaklı da olsa götürür ama 
0 oy
önce (726 puan) tarafından

Çünkü kadının ailesi yok bi tek kendileri aile :angry:

0 oy
önce (4,118 puan) tarafından
Esinden neden izin aliyosun buna takildim. Cocuk musun? Hayir. Gidecegin yeri zamani bildirirsin istersen sen de gel dersin gelebilecegi bi yerse oldu bitti
0 oy
önce (262 puan) tarafından
Benim sözümde kız kardeşimin eşi kız kardeşimi aldı götürdü daha yüzük takılmadan ve ömür boyu bu konuşulacak, kız kardeşim baştan bunun önüne geçmediği için her özel günlerde bu olur , ben olsaydım sen git veya gitme ama ben burada olmak zorundayım derdim , bu kocaların tavrı biraz da eşlerinden kaynakli , Allah yardım etsin inşaallah gidersin ve eğlenirsin 
0 oy
önce (1,777 puan) tarafından
Ben olsam giderim ne yaparsa yapsın boş konuşsun kendi ailesi olsa zorla götürür sen git onun ailesinden biri olduğunda da artık gitme onun gibi sorun yap karşıda ol
0 oy
önce (2,551 puan) tarafından
Kendi aileleri olunca selena gibi ışinlaniyorlar 

Sövselerde kötülük yapsalarda yapmadı oluyor 

Ama bize gelince yok 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 305 göst.
2 Kasım 2024 Aile kategorisinde BenAnneOldum (768 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 928 göst.
5 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Gaygqqgyahv 65344 (95 puan) tarafından soruldu