0 oy
1,018 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (674 puan) tarafından
Eşim iş sebebi ile memlekete gidecekti bizde 3-4 yıla yakın zaten gitmemiştik, ailesi torunlarını görsün diye bizde eşimle gidecektik. Hem ziyaret hem ticaret olacaktı ama kısmet olmadı kızlar çok ama çok üzgünüm son dakilarla uçağa yetişemedik. Biz Kocaeli'nde oturuyoruz, İstanbul'a giden otobüse yetişmek için ticari taksi ile gittik. Taksici de otogarın içine girmemek için bizi otogarın ta arka kapısında indirdi otobüste tam hareket halinde gidiyordu, iki çocuk ve bavullarla nasıl koşuyoruz anlatamam kıyamam çocuklar da nefessiz kaldı ve çok yoruldular. Neyse yine uçağa yetişmek için yine taksi tuttuk istanbul havalimanına gittik son dakikalardı uçağa yetişebilirdik ama işlem yapma sırasında bizi o kadar beklettiler ki ordan oraya yönlendirip durdular. En son uçağınız kapatılmış artık içeri alamayız dediler, o an ayaklarımız kesildi hala da kendimize gelemiyoruz. İstanbul'da da mahsur kaldık gidecek yer yok eve dönmekte bir o kadar zor başka bilet alalım dedik bilette kalmamıştı. Mecbur tekrar Kocaeli'ne döndük bizim çocuklar asla otobüste durmuyorlar kısa mesafelerde bile sıkıyorlar ağlıyorlar onları oyalamak için akla karayı seçiyoruz. o kadar zorluk çektik dedik bir kez daha göze alalım bari otobüsle gidelim otobüs bileti de hiç bir yerde kalmamıştı çocuklar da kaç saat yemek yemedi onları otogarda duyurduk en son yine taksiye bindik çok şükür kazasız belasız eve döndük ama çok üzüldük. Hem 10 milyar bilet parası yandı ayrı da kaç kere 2,5 milyar taksi parası verdik. Sonrası çok düşündüm ya o an eve dönmek için üstümüzde para da olmayabilirdi 2 çocukla bu soğukta ne yapacaktık oralarda bir başımıza. Ben anlamıyorum ya neden koskoca bir şehirde bir havalimanı olmaz onun için İstanbul'a kadar gidiyoruz. Hayat şartları çok zor bizde kiracıyız eşim asgari ücret üstü de alsa geçim zar zor yapıyoruz bazen avanslarla ayı ayına denk getiriyoruz. Yanan paralarla en azından 1 ay çocukların ihtiyaçların alınırdı. Ne yazsam da geri dönüşümü yok ama bazen yazmak konuşmak insana iyi geliyor. Kızlar çok ama çok üzgünüz kendimizi toparlamamız için desteğinize ve duanıza  ihtiyacım var.

26 Cevaplar

0 oy
(768 puan) tarafından
Çok kötü olmuş canım vardır bi hayır diyelim uçaklarda otobüs gibi değil 5 6 kişiye fazladan bilet satıyolarlar kimlere fazla sattıkları uçağa alınmayacak yarı bileti aldığında biliyorlarmış aynı koltuğu alan kim önce gelirse o oturuyor ötekine uçağın kapıları kapadı diyolar aslında sizin koltuğunuz diğer kişilere verilmiş onlar sizden önce oturmuş canım aklında bulunsun uçak seyehatinde an az 2 3 saat önceden orda olman lazım valizi ver bileti çek in yap falan uzun işler uçak firmasında çalışan bi akrabam demişti senide ucu ucuna zor yetiştim beklettiler kapılar kapandı diye sonradan aldılar ki benden sonra kaç kişi girdi uçağa yarım saat bekledik diğer kişiyi böyle dışarda kapandı diye bekletmişlerdir yani 
-Reklam-
0 oy
(2,118 puan) tarafından
Okurken yoruldum yurt dışınami çıkıyorsunuz? Bukadar masraf otobüsle çocuklarla zorsa rentacardan söförlü araba kiralasaniz memlekete daha kolay giderdiniz
0 oy
(1,229 puan) tarafından
Kısmet değilmiş ve paranız bu şekilde çıkmış sizden belkide bizim bilmediğimiz birşeyden rabbim sizi korumuş veya uçaktan inince belki birşey olacaktı her şer görünen de hayır vardır hayır da da şer bunu unutmamak lazım 
0 oy
(8,031 puan) tarafından
Bizim ev istanbul havalimanina 12 dk filan arabayla ona rağmen 1.5 - 2 saat önceden çıkıyoruz havalimani çok büyük ve karmaşık tedbirli olmak lazım 
0 oy
(498 puan) tarafından
Bu postu okudum bu akşam aklıma gelince çocuklarına ve geçim derdi için üzüldüm ama olan olmuş hepinizin canı sağolsun sağlık olsun. Herkes yazmış zaten herşeyi hesaba katarak  uçuş saatinin 2 hatta 3 saat öncesinde havaalanında olacak şekilde hesaplayarak gidin ve muhakkak gitmeden 1 gün öncesinde yanınıza yiyecek börek poğaça alın yanında çocuklarda var çünkü. Kıyamam ya onlar için çok üzüldüm ama yinede sağlık olsun yanı başındalar ya bh yeter olur böyle aksilikler tecrübe olur hayatta. Allah kapıları açsın geçim derdi çok zor hallolur geçer illaki.
0 oy
tarafından
Bu sizin bence hesapsızliginiz en en kötüsü sizin uçuşunuza 1 saat önceden gitmeniz gerekiyor her ne olursa olsun trafik herhangi bir sıkıntı vs. Olursa dediğiniz gibi işlemler vs. Kötü olmuş bende Kocaelidenden Sabihaya kaç kez gittim neresinden gittinjz bilmiyorum ama direk havaalanına giden arabalar var siz baya baya kötü bir planla yola çıkmissinz 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 401 göst.
16 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 331 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 903 göst.
6 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,742 puan) tarafından soruldu

411,756 soru

12,395,373 cevap