yoksulluk deniyor ama sobanın basında lehenin içinde çocuklarımı banyo yaptırdıktan sonra sobanın başında meyve yedirmek bana lüks geliyor mutlu olmak için hayatta herşeye sahip olmaya gerek yok çocuğum gözlerinin içi gülüyorsa dünyanın en mutlu insanı benim siz ne yapıyorsunuz kardeşlerim bizim bura yağmurlu sobayı yaktım bebelerimle keyif yapıyoruz ☺️❤️
Afiyet olsun cnm bol bereketli olsun inşallah
Beynim çatlıyor oğlum gece hiç uyumadi sabah 9 u geçmişti uyudu bende 1 saat kadar uyudum ama uyuyamadım ağrım var kalktım birşeyler yedim kesmedi hurma yiyeceğim
Selena izliyorum
Çocuklugumuz ve o zaman herseyden daha mutluyduk. Keşkr hersey öyle kalsaydi. Soba basinda leğende yikansaydik. Oturma odasinda sobali yerde uyusaydik. Varsaydi giyecek kiyafetimiz olmasaydi. Her istedigimizi alıp yiyemeseydik. Ama buyumeseydik. Sevdiklerimizi kaybetmeseydik bugun babamın ölüm yildonumu ..
Sobayla bı oda ısınır ama iliğin kemiğin ısınır afiyet olsun canım bizde çizgi film izliyoruz ma aile
Canı çeken hanımlar gelebilir✓
Vallahi öyle ben o sabanin yanında yıkanmayı çok severdim ah ah keşke zamanı geriye alabilseydik
Afiyet olsun canısı bende akşam yemeğine koyuldum demin kayınvalidem ile kahve içmiştik buda anlık
1,486,305 soru
24,299,416 cevap
343,961 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın