+4 oy
557 göst.
önce Diğer kategorisinde (169 puan) tarafından

image

yoksulluk deniyor ama sobanın basında lehenin içinde çocuklarımı banyo yaptırdıktan sonra  sobanın başında meyve yedirmek bana lüks geliyor mutlu olmak için hayatta herşeye sahip olmaya gerek yok çocuğum gözlerinin içi gülüyorsa dünyanın en mutlu insanı benim siz ne yapıyorsunuz kardeşlerim bizim bura yağmurlu sobayı yaktım bebelerimle keyif yapıyoruz ☺️❤️

17 Cevaplar

+2 oy
önce (5,987 puan) tarafından

image

afiyet olsun;))))
önce (169 puan) tarafından
Bardağına bayıldım bacım sanada afiyet şifa olsun teşekkür ederiz
-Reklam-
+1 oy
önce (3,478 puan) tarafından
Bende kízímí uyutuyorum...ne güzel gunler ❤️
İnşallah hemencik uyur kızçen canım teşekkür ederim ❤️☺️
+1 oy
önce (2,036 puan) tarafından
Afiyet olsun canım..sevgi sen bir ara gittin bir olaylar oldu falan. Geri gelmeye.nasil karar verdin merak ettim :)
Hayır canım tabiki sen değilsin ama giderken baya öfkeli bir şekilde gitmiştin o yüzden sordum :(
Haksızlığa uğradım öfkelendim evet ama kinci biri değilim kalp kırmayi sevmiyorum ☺️
Çok iyisin canım ☺️
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️☺️
Sevgi 01 di canım şimdi kızımın ismi ile açtım ☺️
+1 oy
önce (16,898 puan) tarafından
Afiyet olsun. Eltime kahvaltıya gitmiştim yeni geldim sayılır. Bura da yağmurlu. 
Teşekkür ederim sanada afiyet olsun bacım ❤️☺️
Heh ne güzel benim eltimde ikindiye kadar uyusun sjsnxbbx
+1 oy
önce (3,456 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm bol bereketli olsun inşallah 

Beynim çatlıyor oğlum gece hiç uyumadi sabah 9 u geçmişti uyudu bende 1 saat kadar uyudum ama uyuyamadım ağrım  var kalktım birşeyler yedim kesmedi hurma yiyeceğim 

Selena izliyorum 

image

önce (1,101 puan) tarafından
Selenayi cagralimda bana yardım edsin
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun dikkat et kendine oğlun uyursa sende uyu afiyet olsun sanada
önce (3,456 puan) tarafından
Oğlum uyuyor da ben uyuyamadım:((((

Çağıralım bacı
Uyuyamasanda uzan dinlen
+1 oy
önce (16,814 puan) tarafından
Çok dogru huzur başka bisey afiyet olsun cnm
Çok teşekkür ederim aynen öyle ☺️
+1 oy
önce (2,509 puan) tarafından
Hiçte yoksulluk değil bacım. Kışın bende elektrikli yakıp salonda yıkarım eskiler her zaman güzeldir.
Banyodan salona getirene kadar titriyorlar böylesi çok güzel çok severim sobanın yanında yıkamayı
önce (2,509 puan) tarafından
Aynn öyle hem eğlenceli de oluyor:D
Cocukalra oyun gibi geliyor cidden ☺️
+1 oy
önce (2,273 puan) tarafından
Afiyet olsun sobanın üzerinde ekmek kızartması da yaparsın sen mis gibi mandalina kabuklarını koyardık biz bide üstüne mis kokardı ev doğal oda parfümü bizde bugün geç kaldık gece g yatınca kahvaltı yapıcaz öğle yemeği ile aradan çıkar artık eşim ekmek almaya gitti onu bekliyoruz  burasıda yağışlı şükür Rabbim kuraklık yaşatmasın afetlerden korusun
Bende katıyorum kabuklarını mis gibi kokuyor evet sizede afiyet olsun bende uyuyabilsem keşke erkenden ayaktayım bizim burda yeni yağdı geç bile kaldı
önce (2,273 puan) tarafından
Oğlum saat gece 2 de yattı sonrada saat başı kalktı ağladı uyutmadı beni eşimde kalkınca biz bakarız kızımla oğluma sen yat deyince yattım 11:20 gibi kalktım günlerdir uykusuzluk çekiyorum oğlum çok uykusuz
İnşallah oğlunun uyku düzeni oturur canım benimkiler erken uyudu için bende uyuyorum uykumu alınca haliyle erken uyanıyorum
+1 oy
önce (1,057 puan) tarafından
Bundan güzel bacım afyet olsun cocukalrin mutluysa saglinız sihatiniz iyse bundan ala guzelik her harikalde mutlu ede bilyon çocuklarını ne gzuel ya anne demek bunu gerektirir rabbim huzur dolu gunelr versin☺️☺️ vallh çok özledim sobayı abalmda annemlerde vidyo atmış soba falan çok özledim helekki o portalı kabukalrin sobanın üstüne koymak bende bebem anca uydu sabah huzrsuzdu yeni kahvaltı yapyom sofram yerde kala kalmıştı 
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah yakın olsaydık gel buyur diycem bacım yinede yolun düşerse beklerim afiyet şifa olsun inşallah
önce (1,057 puan) tarafından
Cümlemizden Allah razı olsun inşallh kim bilir insan bazen hiç beklemediği bı anda bı yerde yoları kesişiyor sizde afyet olsun sağolasın cnm♥️
Cümlemizden inşallah sende sağol bacım ❤️☺️
0 oy
önce (12,045 puan) tarafından

Çocuklugumuz :'( ve o zaman herseyden daha mutluyduk. Keşkr hersey öyle kalsaydi. Soba basinda leğende yikansaydik. Oturma odasinda sobali yerde uyusaydik. Varsaydi giyecek kiyafetimiz olmasaydi. Her istedigimizi alıp yiyemeseydik. Ama buyumeseydik. Sevdiklerimizi kaybetmeseydik :'( bugun babamın ölüm yildonumu ..

önce (5,987 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin cnm
Başın sağolsun Allah'ım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah peygamber efendimize komşu olsun Rabbim adaletiyle değil merhametiyle muamele eylesin inşallah çok üzüldüm kardeşim ❤️☺️
önce (12,045 puan) tarafından
Sağolun kızlar. Amin canım insallah Allah razı olsun ❤
Cümlemizden inşallah
0 oy
önce (2,385 puan) tarafından

Sobayla bı oda ısınır ama iliğin kemiğin ısınır <3 afiyet olsun canım <3 bizde çizgi film izliyoruz ma aile :D

İyi izlemeler bacım valla öyle bugün de soğuk sbah beri yanıyor normalde sadece akşamları yakıyorum ☺️❤️
önce (2,385 puan) tarafından
Evet canım havalar soğudu
0 oy

image

Anlık bırakıyorum 

Canı çeken hanımlar gelebilir✓

Ben hemen geliyorum çok güzel gözüküyor 2 tanesini ayır hemenn☺️❤️❤️
2 tanesi neymiş bi tepsi ayırdım beklerim ..
Ya cansın can ellerin dert görmesin öptüm kocaman ❤️
0 oy
önce (725 puan) tarafından
Seviyorum seni. Yeğenlerimi öp... 
Bende seni çok seviyorum balım hemen öpüyorum teyzesi ❤️
0 oy
önce (9,507 puan) tarafından
Suan o kadar acıktım ki o sobanın sıcağında yufka ekmeği ısıtıp içine tereyağı peynir ay nasıl canım çekti.
Koşş gel hemenn bacım hemen bekliyorum yufka ekmeğim yok ama normal ekmek var
0 oy
önce (2,753 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun canım. Yoksullukla ne ilgisi var soba demek huzur demek benim için. Gözümü kapatıncaa annem sobanın yanında ekmeğimize yağ sürerdi eskinin kapaklı margarinleri vardı Rama die hatırlayanlar olur belki üzerinede küflü peynir(tuluk peynir) koyardı Rahmetli anneciğim . Yanındada sıcacık çay onun tadı onu huzuru okadar farklıdırki. Sağlık huzur oldumu gerisi olur canım hiççç merak etme . 
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bende yağ sürerim çok severim yağ sürmesem bile nromalde yemek yerken üzerinde ekmek ısıtıriz güğümüm var sıcak su bile kaynatıyorum üstünde benim için de huzur ben hatırlamıyorum o markayı ben küçüğümdür o zamn
önce (2,753 puan) tarafından
Aynn sen daha minnaksın . Ben 34 yaşındayım canım
Ben kendimi minnak görmüyorum yaşım 22 ama beynim pskoljim 40  gibi insan yaşadıkları büyütür koskoca bir insana dönüyorsun
0 oy
önce (1,508 puan) tarafından

Vallahi öyle ben o sabanin yanında yıkanmayı çok severdim ah ah keşke zamanı geriye alabilseydik:'(

Afiyet olsun canısı bende akşam yemeğine koyuldum demin kayınvalidem ile kahve içmiştik buda anlık 

image

image

Yorumların çok samimi içten geliyor ilk defa hiç yemedim canım
Yaaa teşekkür ederim canısı sende benim çok dikkatimi çekiyorsun maşallah sübhanallah ne kadar vefakar üretken şükreden bir kadın diyorum Allah gönlüne göre versin inşallah kardeşim ❤️
Bide gııı tırşık patlıcan domates biber soğan fasulye ve saçla baharatlar ile yapılan sebze yemeğidir doğu tarafında tırşık demenin manası içine domates girdiği için
Amin inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım eminim güzeldir tadi ellerine sağlık balım
Teşekkürler canısı ve amin ecmain ❤️
0 oy
önce (2,048 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun canım ♥️ elhamdülillah şükrettikçe nimetler çoğalır farkında olabilmek ayrı bir güzelleştiriyor ☺️
Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun canım benim her zamn şükür ediyorum elhamdülillah ❤️

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 627 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 372 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,491 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 351 göst.
0 oy
7 cevap 265 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde orbanesara (1,819 puan) tarafından soruldu