+2 oy
697 göst.
Aile kategorisinde (181 puan) tarafından
Eşimden ve bebeğimden başka kimsem yok . Çağırırım gelen olmaz veya biryere cagirilmam.Mesela bugün üvey babamin tarafından kuzenimin nişanı var ona çağırılmadim .Halbuki birlikte büyüdük .Muhabbetim mi sarmiyo.Aura meselesi mi anlamıyorum.Aslinda küçüklukten beri bu şekildeyim.Hic bir bağ yok aile ortamında sanki .Kimsenin de etlisine sütlüsune karışan bir tipte değilim.Cok cekingenim ,hayatı dolu dolu yaşayan biri değilim .Keske bir ablam yada kız kardeşim olsaydı .Sırf bu yüzden kızım ileride yalnız kalmasin diye kardeşi olsun istiyorum 

23 Cevaplar

+3 oy
(519 puan) tarafından
Niçin kendini sorunlu görüyorsun belki senin için hayırlısı bu 
(181 puan) tarafından
Bilmiyorum sadece muhabbetim sarmaz ya da şikayet etmem sukrederim bu durum insanların sinirini bozabilir belki .
(122,627 puan) tarafından
icimden geceni yazmissin+
(519 puan) tarafından
Az insan çok huzur uzak sehirlerde ailelerden uzak bazen mutlu olunuyor aileler le fazla samimi olunca evliliğe de çocuk büyütmeye de hatta ev düzenine bile karışıla biliniyor birde bu tarftan bak benden tavsiye kendini suçlama kendine öz güvenli ol giyin parka çıkın yürüyüş yapın daha sağlıklı
(181 puan) tarafından
Artık kendimle ilgilenmek istiyorum açıkçası .illa etrafımda birilerinin olmasına gerek yok.yasim ilerledikçe kendime haksızlık etmişim bu zamana kadar diyorum.birileri beni görsun istemisim aslında yazık etmişim kendime
(519 puan) tarafından
Aynen öyle cnm en iyisini yaparsin
-Reklam-
+2 oy
(620 puan) tarafından

Konunla pek âlâkası yok gibi gelebilir sana belki dini sohbetlere gitsen. Yada günlük Esmaul Hüsna çeksen. Mizacın çok güzel kimsenin etkisine sütlüsüne karışmam dediğin için söylüyorum seni Allâh yolunda arkadaslar edinmen lazım. Dedikodu eden biri olsan boş arkadaşın çok olur. 

(181 puan) tarafından
6 yıl kuran kursunda kaldım hafızlık yaptım .Ordaki arkadaslarim da memleketlerine gittiler ya da evlendiler bı Kac kişi kaldı .herkesin telaşı farklı tabi onlarda gidecekler nasıl olsa .
(620 puan) tarafından
MaşaAllâh rabbim hafız yaşamayı nasib etsin üzme kendini
(1,239 puan) tarafından
Nare88 ben varım her zaman buralardayım bir klavye uzagindayim. Her  zaman yazabilirsin
(181 puan) tarafından
Teşekkür ederim eminim çok iyi insanlarsinizdir sizler de .işte mesafeler olmasa...
+2 oy
(6,446 puan) tarafından

Kastamonu neresi kız gel misafirim ol anam ben sana abla olurum  :D

(727 puan) tarafından
Amin balım seninde inşallah artık toprağımsın :))
(6,446 puan) tarafından
Amin canımsın toprağım ☺♥️ yaş kaç toprağım tam kafa dengisin☺
(181 puan) tarafından
Tosya benimki
(727 puan) tarafından
34 yazıyor kimlikte ama ben ne ara bukadar yaşadım bilmiyorum :)) senin kaç toprağım
(6,446 puan) tarafından
Hahahahahaha yaşıyoruz vallahi cano hiç farkında olmadan ☺ bende 33 canım toprağım ☺
+1 oy
(6,239 puan) tarafından

Nerelisin ki........

(181 puan) tarafından
Kastamonu
+1 oy
(1,673 puan) tarafından
Bende ayni durumdayim . Hep gruplarda disarda kalan ben olurum. .

Kardeş onemli ama aralarinda sıkı bağı orecek olan sensin. Abim var benim güya yok gibi
(181 puan) tarafından
İşte benimde abim var bizim ilişkide o şekilde o yuzdn ablam olmasını isterdim
(1,673 puan) tarafından
Annenle  iliskin nasil.  Aile bağları olarak
(181 puan) tarafından
Annem çok eleştirir beni bugün mevlüt vardı mesela montumu şalımı hiç begenmedi.kendim olmayı unuttum yemin ederim hiç özgür ve rahat değilim yönetiliyorum resmen .Karşı çıkınca da asi kaba oluyorum öyle iste
+1 oy
(2,405 puan) tarafından
Bazı ailede çenesi çok çıkanı severler boş ver takma kafana eşin iyi olsun bebeğin sağlikli olsun yeter bende çok arkadaş seven biri değilim bana göre iki tane olsa yeter fazlası zarar gibi gelir hep bebeğin büyüsün biraz onu götürdüğün yerlerde ortam edinirsin merak etme hayatında ne kadar az insan o kadar az kaos demek 
(181 puan) tarafından
Eşimde öyle ama o ailesiyle daha bağlı birbirine.bn onlara da cana yakın olamıyorum.insallah ya bazen sırf bu yüzden bile büyüsün istiyorum:')
+1 oy
(2,141 puan) tarafından
Bende öyleyim akrabalardan tamamen soyutlanmış durumdayım eşim kızım ve kendi ailem bana yetiyor şükür, dedikodu filan çekeceğime uzak durmak daha iyi bence 
(181 puan) tarafından
En iyisi bu aslında
+1 oy
(1,911 puan) tarafından
Bende yalnızım ağlayak mı
(181 puan) tarafından
Sarılalım
(1,911 puan) tarafından
Olur sarılıp ağlayalım :)
+1 oy
(325 puan) tarafından
Bende senin gibiyim belkide bizim için böylesi iyidir bosver
(181 puan) tarafından
Evet çok haklisin
0 oy
(2,036 puan) tarafından

Nerede yaşıyorsun gııı davet et gelirim :D ve üzülme başlarının menfaatine yaramak yerine yanlız kalmak iyidir emin ol buna 

0 oy
(15 puan) tarafından
Kimseye ihtiyacın yok. Boşver herkese ve herşeye koşmuş biri olarak söylüyorum. Esin ve çocuğuna bak. Asla sorun sende degil. Bende hep kendimde aradim. İnsanların menfaatleri bitince maalesef ilişkileri de bitiyor. Az once eşimle de konuştuk. Bu post uzerine denk geldi. 
(181 puan) tarafından
Gerçekten öyle
0 oy
(3,823 puan) tarafından
Bendeeeeeee aşiri yalnızım 
0 oy
(727 puan) tarafından
Hiç üzülme bende yalnızım dediğin gibi yazın annemlere gittim kız kardeşimde geldi herkes onunla hep muhabbetler gel git yaptı ama ben az kenarda kaldım sebebini biliyorum artık üzülmüyorum aşağıda annem eleştirdi demişsin benimde öyle çocuğumun ismini çağırma şeklime bile bi laf. 
0 oy
(10,661 puan) tarafından
Bu aralar bu tarz postlar cok fazla goruyorum sorun ne acaba bi insan hic mi bi kimseyle anlasamaz 
0 oy
(451 puan) tarafından
Bende sen gibiyim insanlar simarik dedikodu yapanlardan daha çok hoşlanıyolar ama rahatsız değilim bu durumdan eşim kızım yetiyor öyle insanlarla başın belaya girer sürekli huzursuz olursun 
(181 puan) tarafından
Dedikodumu da yapiyolar bu kız bı yere cikmyo diye yani beni konuşacak kadar konu bulamamışlar mi diyorum
0 oy
(302 puan) tarafından
Evde kahvemde var cikokatamda var cagirmazlarsa kendim bişirir içerim diyen teyzeye çok katılıyorum:D cagirmazlarsa oturur bı kahve içerim kimseye muhtaç değilim. Sende öyle yap. Benim çok arkadaşım var hepsiyle görüşürüm ama cagirmasalarda hiç kizmam :D çocuğum var esim var çalışıyordum şimdi yine çalışmaya baslayacahgim zaten zamanım çok az. Sizinde imkanınız varsa ise girin çalışın. En güzel çözüm. Hem sosyallesir hemde vaktinizi gecirir birde üstüne para kazanırsınız. Evde üzülmekten başka birşey gelmiyor elden
(4,845 puan) tarafından
Ayy valla ya bende böyle düşünüyorum:))) banada gelen cok olur ben cok gitmem ama misafir masallah dolar
(302 puan) tarafından
Bizde de durum aynı bebe olduğu için rahatı bozulmasın diye hep bize gelirler bende davet ederim ama kendim pek gidemiyorum:)
(4,845 puan) tarafından
Banada sende çok rahat ediyoruz derler yine gelıcez diyince bısey diyemiyorum. Rahatta ettiririm gelen tkrr gelmek istiyor :) bende severim misafiri. Ama yalnızlikta güzel şey :)
(302 puan) tarafından
Dengeli olursa ikisi de güzel :) zaten çoluk çocuk perişan ediyor bazen yanlız zaman geçirmek istiyorum, bazende hadi gelin oturalım diyorum :) arkadaşının olduğunu bilmek bile yetiyor insana ama kimseye de muhtaç değiliz gelmezlerse gelmesinler evde herşey var oturur takılırım bebemle :D aramam öyle kimseyi beni de illa çağırın diye
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Belki de korunuyorsundur 
(181 puan) tarafından
İnşallah öyledir herkes çok tuhaf
(1,329 puan) tarafından
Ey dil hele alemde bir adem yog imiş
Var ise de ehl-i dile mahrem yog imiş
Gam çekme hakikatte eger arif isen
Farz eyle ki el'an yine alem yoğ imiş
kita șöyle demekti ve tam da onu özetliyordu:
Ey gönül! Hele şu dünyada adam gibi bir adam yokmuş. Var
ise de gönülden anlayan bir sırdaş bulunmuyormuş. Eger bil
ge isen șu dünya için asla gam çekme ve tut ki dünya diye
bir șey de zaten yok imiş.
0 oy
(33 puan) tarafından
Kız boşver hepsi boş ben kiminle yakınlık kurduysam gerçek yüzünü gördükten sonra Inan hayatı sorgular oldum.sana yakın olup seni sinir hastası edeceklerine bırak Uzak dursunlar kafan rahat olur yeminle ben şimdi hepsini teker teker uzaklastirdim hayatımdan neden çünkü baktım ki ben onlara en içten halimle yaklaşırken onlar benim hayatımı eşimi kıskanıyor cekemiyormus inan seni sevecek olanı Allah sana getirir sen boşver 
(500 puan) tarafından
Dost dediklerim sırtımdan vurdu dost dedim evime aldım meger gizli hasetcilermiş ama noldu gurban oldugum Rabbim gercek yüzlerini gösterdi bana şak cıkardım hayatımdan
(33 puan) tarafından
Bende canım bende ama çok koyuyor insana ya gerçekten hani sen kendin gibi görüyorsun kardeşim diyorsun o kalkıp amaaan
(500 puan) tarafından
Sorma büyük hayal kırıklıgı yaşadım ve sunu anladım belirli bir yastan sonra dost edindiklerin dost degilmis cocukken olanki arkadaslarım gibi degil hic biri
(181 puan) tarafından
İnanırım bu dediğinize.bn eşle alakalı şeylerden bahsetmem sadece eşim çabuk küser herseye ailesi de öyle .bunu bilirler tüm sülale.yani kime guveniyim ne konuşuyum bilmiyorum kendi teyzeme bile konuşurken acaba bunu anlatmasamiydim diyorum öyle yaptılar beni
(33 puan) tarafından
Öyle tabi...
En iyisi mesafe
0 oy
(1,066 puan) tarafından
Bende beni aramasinlar sormasinlar isterim mesela. O kadar nefret ediyorum akrabalardan. Bu arada ben senin kız kardeşin olabilirim çünkü bende yalnızım aslında. Gurbet eller
0 oy
(14,350 puan) tarafından

Etliye sütlüye karışan herkese her şeye yorum yapan tam Türkçe konuşamayan insanların daha çok arkadaşı oluyor  nedense..

(istisnalar hariç tabi ) :)

(181 puan) tarafından
Evet çünkü o tarz insanların konuşacak çok şeyi var ve insanlar buna bayılıyor :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 564 göst.
20 Ağustos 2020 Aile kategorisinde iklimaa (129 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 506 göst.
18 Şubat 2022 Aile kategorisinde Piinarr (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,820 göst.
0 oy
7 cevap 349 göst.
31 Ekim 2023 Aile kategorisinde Hacer_BN (168 puan) tarafından soruldu