0 oy
668 göst.
önce Diğer kategorisinde (120 puan) tarafından
Bir yaşında ve çok yoruluyorum ne zaman biraz daha rahat edebilirim 

41 Cevaplar

+4 oy
önce (1,665 puan) tarafından
Evlenip gidince:)))))))))))
önce (63 puan) tarafından
Hahahaaq bunu yazmaya geldim
önce (3,712 puan) tarafından
O zaman da sıkıntı evlat birken iki oluyor, acaba anlaşıyorlar mı sorun var mı düşüncesi. Aslında bebekten çocukken en güzel en düşüncesiz zamanları
-Reklam-
+1 oy
önce (6,002 puan) tarafından
3 buçuk yaşında benim balım yani bilmiyorum arada tabi oluyor zorlukları ama bebekliğinden beri sessiz sakin bir çocuktu zaten tek sıkıntımız yemek sorunu var yemiyor onun dışında sıkıntı yok ☺
+1 oy
önce (1,373 puan) tarafından

7 yaştan selamlar daha da kötüye gidiyor :(

önce (345 puan) tarafından
Yok kız canım ama bazı gördüğüm erkek çocukları bile pamuk gibi kızımın yanında.
önce (12,031 puan) tarafından
Ahaha Allah yardim etsin bacim. Hepimize insallah. Eşim bana diyoki bugun sen bi psikologami psikiyatristemi neye gideceksen git bizimde psikolojimizi bozdun. Ben onlarinkini bozmusum :D
Daha laf yetiştirmeye başaldılar geçen de banada kızım anne ***** mısın anlatıyorum anlamıyosun ki diyor gülüp geçiyoruz ama büyüyünce ne dicek korkuyorum doğrusu. Allah yardım etsin.
önce (7,591 puan) tarafından
Yıldızlı yerde ne yazıyor ma.l mi ? Lütfen kendinize hakaret ettirmeyin nasıl alisirsa öyle gider
s×l×k diyo,  gülüp geçiyoruz çocuk diye ama çok yalnış uyarıyorum anlatıyorum oysa evde kimse kimseye hakaret etmez, şimdiden bana akıl veriyor.
+1 oy
önce (5,653 puan) tarafından
kizsa 48 ay yani 4 yaş seviyesi. erkek ise 6 7 8 9 10 11 12 cocugun potansiyeline bagli . benimkinin 6 ya kadar insana dönüsecegini asla dusunmuyorum
5 yaş kızım var hala duzulmedi (⁠≧⁠▽⁠≦⁠)
önce (4,813 puan) tarafından
10 yas kızdan selamlar. Hergun daha da asabilesiyor gören kuzu gibi der evde tam bir canavar :) 4 yas oglum ona göre çok uslu :D ne susu bitiyor ne de dağıtması her gün odası havaya kalkıyor. Oglum hic bı yeri dağıtmaz kızım tam tersi
önce (5,653 puan) tarafından
istisnalar kaideyi bozmazz:)
önce (410 puan) tarafından
5 yaş düzelmedi demişsiniz napiyor merak ettim:)
Valla o kadar çok şeyi var ki yazmaya başladım sonra kendimi kötü hissettim sanki yavrumu burda kötülüyormusum gibi oldu geri sildim (⁠≧⁠▽⁠≦⁠)
+1 oy
önce (450 puan) tarafından
Canimmmm yaş artıyor sorun artıyor 13 , 9 ,5, ve 2 aylık erkek çocuklarına sahibim yorulma değil bizimkisi peşinden hep koşuyoruz yürüme emme bez yeme içme bitiyor ders okul sorumluluklar ooohooo bir sürü ya ıhlamur kaynatıyoruz oturuyoruz anne yapboz yapalım tamam diyorum anne benle de oyna kelime turetiyoruz anne yemek ne zaman anne süt isitirmisin anne ödevimi yapalım anne duş alicam anne anne anne anne hep anne her yaşta her an da anne 
önce (2,960 puan) tarafından
Varolsunlar hep♥️
0 oy
önce (122,346 puan) tarafından
biri 5 yas olcak digeru 3 yas sürünüyom geberdim artik net kac yas biri aciklasin dayanacak gucum kalmadi
de get insanin ömrünü yiyonuz
önce (11,061 puan) tarafından
Benim küçük kızım da 16 Mart ben büyüğüne yaramaz diyordum ama küçüğü fena çıktı herşeye mi ağlanır herşeye mi küsülür hayır demeye gelmiyor başlıyor ağlamaya
hersey burclari yuzubden
önce (6 puan) tarafından
Bilemedim ben oni :)))
önce (2,960 puan) tarafından
Benim minnos 19 Mart anam ağlıyor benden bu kadar:D
1 buçuk yaşında

Ben 23 Mart doğumluyum var mı arttıran :D
0 oy
önce (418 puan) tarafından
Mart ayında üç yaşına gircek kızım rahat yok beni çok yoruyor hiç durmuyor 
agladigi zaman hic kimse susturqmiyo
önce (9,524 puan) tarafından
Defneay bende 3 mart dogumluyum balık burcu bebegınn hayırlı olsun :D
çok zor bir çocuk yapma dediğimi inadına yapıyor kızıyorum bazen seni seviyorum anne diyor seni çok özledim ve özürdilerim diyor balık burçları çok duygusal hep ilgi bekliyor ilgi sevgi olmasa cildirir
önce (9,524 puan) tarafından
Aslında cocukların hepsi öyle canım. Kızım aslan burcu o da öyle.
en azindan ozur diliyomus benimki eline geceni bana firlatiyo
0 oy
önce (3,398 puan) tarafından

Korkutmak istemem ama bunlar iyi günler büyüdükçe daha çok yoruyor 

sürünüyom büşü az once 1 tane pipet icin birbirlerine girdiler
0 oy
önce (299 puan) tarafından
Biri üç yaşını yeni doldurdu biri iki diğeri de 10 aylık üç tane var kafayı sıyırdım valla her günüm yorgunlukla ayakta geçiyor çok yoruldum giderek daha da kötü oluyorlar 
0 oy
önce (2,413 puan) tarafından
Bana bu dünyada cenneti yaşatıyor kızım. Bence çocuktan çocuğa değişiyor. 3 yaşında kızım hiç yorucu bir çocuk değil. Bu yılın başından şimdiye kadar 130 kitaba yakın okudum, 50 bin sayfa. Öyle hesap et :)
önce (96 puan) tarafından
Sen okurken o napiyo canım
önce (2,413 puan) tarafından
Genelde oyun oynuyor :)
0 oy
önce (2,062 puan) tarafından
Valla büyüdükçe hem zorlaşıyor hem kolaylaşıyor:) misal kendini anlatması yürümesi filan vs bunlar olumlu yönleri ama konuşunca ben yapacam hayır yemiycem uyumuycam deyip sana cevap vermesi de bazı zorlukları:)
0 oy
önce (16,473 puan) tarafından
Üç yaşında iyi gibi oğlum ama sendrom mudur ne karın ağrısı ise gitmiyor başımızdan her şeye kızıyor sinirleniyor bağırıp ağlıyor çocukluk döneminde ergenlik çekiyoruz 
0 oy
önce (174 puan) tarafından

Anne karnındayken :D:D

0 oy
önce (327 puan) tarafından
2.5 yaşından sonra rahata erdim 
0 oy
önce (2,490 puan) tarafından
Bakım olarak dört yaş beş yaş rahatlama oluyor ama diğer türlü hiç rahat değildin sanki bir ateş kalbinde hepsine ayrı yanıyor ne olacak nasıl olacak okulda dersleri arkadaşları sağlığı korkular hiç bitmiyor 
0 oy
önce (14,634 puan) tarafından
Oğlum doğana kadar kızımın eziyeti var sanıyordum :D bir doğdu kızımın hiç bir yükü ya da yorgunluğu olmadığını fark ettim 

Kızım 4.5 

Oğlum 3 ay 
0 oy
önce (233 puan) tarafından
Bence bebekten bebeğe değişiyor benim kızımda ayın 23 ünde 1 yas. Yürüyünce değişir mi bilmiyorum ama şimdi emekliyor hareketli sadece ama kendi kendine oynar uyur babannesinde vakit geçirmeyi sever. Öyle eziyetli bir çocuk değil uykusu da iyi. Tek sorun yemek. Kilosu iyi ama çok aman aman yiyen bir cocuk değil hep oyunla şarkılarla yiyoruz. Kardeşim şuan 18 yaşında. Onun bebekligi berbattı mesela. İnatçı aksı yatmaz kalkmaz bir çocuktu. Hala inat ve aksi hiç düzelmedi 
Benim kızımda bu ayın 21 inde 1 yaşına giriyor hiç uyutmuyor beni saat başı uyanıyor sabaha kadar ayağimda sallıyorum yoruldum artık
Dişten olabilir mi tam üst yan kesiciler dönemi. Geçen ay benim kızımda sık kalkardı ama şu verip yatırdım bu ay uyuyor
Şimdi 4 dişi var canım iki üst iki altta daha çıkmadı diş çok hareketli bir bebek gün içinde kapılara duvarlara koltuklara tutunup yürüyor öğlen 12 gibi uyuyor akşam 9 da uyutuyorum dedigin gibi diş rahatsiz ediyor
Bizde de 6 var 3-4 ye sıkıntı çektim bende dış jeli de rahatlattı doktor tavsiyesiyle aldım kullanmıyorsan doktora bir danışıp al derim hem bebeğin rahatlar hem sen. Uyku öncesi de sürüyorum ben biraz bekleyip 1 saat sonra falan dişlerini fircaliyorum kaşıntısı gidiyor rahat ediyor
0 oy
önce (18,413 puan) tarafından

1.5 yaştan sonra bir nebze . 2 yaştan sonra baya baya 3 yaştan sonra baya baya bayaa rahatlama geliyo bence. Yani asıl olay sütten kesmek bence. Pacama yapıştığı zaman çocuk seli.oluyorum. ayağimin üstüne basıyor. Bacağımın arasından geçiyor falan. Sonra denge saglayamayip yere dusuyor. Başlıyor yaygara. 

Benim için rahatlama pacamin birakilmasi diyeyim. O da 2 yaştan sonra oluyo yanlış hatırlamıyorsam 
0 oy
önce (1,810 puan) tarafından

14 yas şimdi şiddetli tartışma yaşadık:(

0 oy
önce (2,289 puan) tarafından
Vllh cnm benimkiler 4 yaş 2 yaş ve 7 aylık biri rahata kavustursa diğerleri durmuyoru 2 si dursa diğeri durmaz açıkçası bana rahatlık yok:(

İlgili sorular

+1 oy
39 cevap 492 göst.
28 Mart 2024 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 221 göst.
0 oy
5 cevap 139 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu