0 oy
784 göst.
Diğer kategorisinde (127 puan) tarafından
Bir yaşında ve çok yoruluyorum ne zaman biraz daha rahat edebilirim 

41 Cevaplar

0 oy
(724 puan) tarafından
Benim kız çok zordu hareketli ve oyuncakla oynamazdı.4 yaşında rahat olmaya başladı giderek daha da iyi oluyor elhamdülillah
-Reklam-
0 oy
(1,057 puan) tarafından
2 yaşında her geçen gün daha da kolaylaşır diyorum ama akıllandıkça her şey daha da zorlaşıyor şimdi diyorum ki en kolay dönem yenidoganmis onda da cahillikten emzirme sıkıntısı çekmişim diyorum 
0 oy
(4,596 puan) tarafından

10 yasinda oglum var bu sene daha iyi 

Arkadaş gibi olduk 

Büyüdü yani ama arkada 5 ve 3 yas var onlar biraz sıkıntı :D

0 oy
(9,718 puan) tarafından
Daha yorar canım 3 yaş felan lazım en az
0 oy
(9,620 puan) tarafından

11 ve 4 den slmlar ben henüz göremedim :angel:

0 oy
(292 puan) tarafından
Anneme babama bakıyorum da en küçüğümüz 40 yaşındayız hala bizim dertlerimizle uğraşıyorlar yeri geliyor üzüntüden uykusuz kalıyorlar. Evladın varsa rahat etmek hayal gibi bir şey. Tabi her dönemin rahatlığı da sıkıntısı da değişiyor. Kızım konuşmaya başlayınca derdini anladıkça rahatladim sonra 2 yaşındayken emzirmeyi bırakınca rahatca uykumu uyudum ama bu sefer de  başka sıkıntılar başladı 2 yaş sendromu inatlaşma aglama krizleri sürekli oyun oynamak dışarıda olmak istiyor vs. Bitmiyor değişiyor sadece
0 oy
(999 puan) tarafından

12 buçuk yaşında az önce dans ettik şakalaştık ve odalarımıza gittik anaya rahat yok :D

0 oy
(1,132 puan) tarafından
15 aylık benimki 1 aydır yürümeye başladı azıcık geç oldu ama acısını çıkarıyor evde koridor var 8 metre kadar  günde 3 defa en az 100 er defa gidip geliyoruz elinden tutmasam düşüyor . yorgunluk uykusuzluk diş atakları bider kovid geçirdik geçen ay hepten cöktük :( çevrem hep 3 yasinda rahatlarsın diyor bende buna inanmak istiyorum en azından evinin işini yapar hale gelirsin diyorlar çünkü şuan hiçbir iş yapamiyorum evimi yardımcı temizliyor ama dağınık yani öyle böyle değil son zamanlarda kadın haftada bir geliyordu tam gün .onu yarım yarim bolduk iki gün geliyor  basedemez olduk :)  canları sağolsun ama çok yoruyorlar ben 3 yaşı hasretle bekliyorum
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Sadece 5 ve. 6  anaokulu zamanı çok rahattım ilk okul baslayinca daha kötü herşey :( ama en en en zoru 3 yaş 
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Buyudukce daha bireysellesiyo ama hic bi zaman rahat ediyo denilemez :)
0 oy
(698 puan) tarafından
Büyüdükçe çok zorlaşıyor maalesef istekleri davranışları cok farklı oluyor 
0 oy
(1,233 puan) tarafından
8 ve 4 yasindalar herşey daha kötüye gidiyor bebeken daha iyidiler kafayi yiyecem artik ya 
0 oy
(51,590 puan) tarafından
hic anneler hic rahatlamaz
0 oy
(727 puan) tarafından
Yorumlara baktımda hep olumsuz 1 yaşta atak var canım geçiyor merak etme kızım 18 aylık önceye göre daha rahatım canım bide benim kızım hiperaktif çok hareketli Ama ne zaman rahat iş yapacam derdim yapıyorum artık o yanumda dolanıyor oynuyor yine ağlamalar kucak istemeler oluyor ama beni anlıyor artik kızım işimi biteyim seni alacam diyorum bekliyor olumsuz yorumlara takılma lütfen pozitif ol çocuk hissediyor gerçekten 
0 oy
(760 puan) tarafından
Benim tek çocuk 3 buçuk yaşında düzeldi şimdi iki numara geliyo 
0 oy
(157 puan) tarafından
Hiç bı Zaman yok öyle Bir zaman unut unut :///
0 oy
(3,634 puan) tarafından
2 yaştan sonra oda birazcık 
0 oy
tarafından
Benim oglum oyle cok zor bi cocuk olmadi normalde yani ben yurumeyi oekistirdikten sonra 1 bucuk 2 yas arasi ferahladim 2den sonra dili de acildi ibsan oldu yani anlasiyoruz yukude kalmadi 
0 oy
(1,428 puan) tarafından
3.5 yaşında daha co k yoruluyorum 
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Öyle bir zaman malesef pek yok çocuktan çocuğa değişiyor kimisi büyüdükçe daha fena oluyor 

İlgili sorular

+1 oy
39 cevap 529 göst.
28 Mart 2024 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 243 göst.
0 oy
5 cevap 148 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu