0 oy
236 göst.
Aile kategorisinde (75 puan) tarafından
Herkese iyi geceler Sürekli kendinden eksilterek birseyler elde ederiz diye kendimi maddiyat acısı dan sıkıyorum ama eşim öyle değil 2 sene oldu evleneli ve ben 2 senedir kendime neredeyse hiç birşey almadım ama eşim öyle değil sürekli birşey alır yada onun eksiği olur ben alırım yine kendine birşey almış ve ben bir kaç gün önce yüzüne bakarak bu ay biraz maddiyat açısından sıkışacagız bu dönemde benim eksiklerim kalsın dedim ama o kendine gidip birşeyler almış yani ben yanlış mı yapıyorum size sormak istedim şeytan diyor direk al ne istiyorsan.

7 Cevaplar

0 oy
(77 puan) tarafından
Siz çalışıyor musunuz merak ettim. Sorunuza cevap olarak naçizane fikrim sizin her istediğinizi almanız değil, esinizin gerekmedikce alışveriş yapmaması gerekir. Yani bi fedakarlık varsa eşlerden karşılıklı olmalı. Maddi anlamda zordaysanız bir aile olarak ikinizde zordasınızdır. Eşinizle hiç oturup konuştunuz mu bu konuyu? 
(75 puan) tarafından
Hayır çalışmıyorum 8 aylık bir bebeğim var daha önceleri de çok küçük bir şehirde olduğumuz için çalışmıyordum eşimle üstü kapalı bir şekilde harcamalarınıza dikkat etmemiz gerektiğini sadece bir dönem dişimizi sıkmamız gerektigini söyledim bir süre uyuyor daha sonra eskiye dönüyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yanlış yapıyorsun bebeğim 
0 oy
(2,955 puan) tarafından
Bi ara bende öyleydim baktım olmuyor bende istiyorum artık almayınca da lafını veriyorum 
(75 puan) tarafından
Galiba bende artık istiyecem
(2,955 puan) tarafından
Mesela koleksiyonu var bu ay 40 bin koleksiyonuna yatırdı bende o kadarlık pırlanta istedim :D
(75 puan) tarafından
Amannn işte kardeşim işte hakkindır :D
0 oy
(2,255 puan) tarafından
Benim eşimde aksine çok tutumlu birisi mesela bu huyu hiç hoşuma gitmiyor ben mesela yemek içmek gezmek alışverişler yapmak isterim ama eşim ne kadar tutumlu olursak okadar iyi diyor yine tabi arada sıra da dışardan yeriz market alışverişiimizi yaparız orası ayrı ama üste başa geldim mi çok tutumlu oluyor buda beni sıkıyor açıkcası 
(75 puan) tarafından
Herkesin derdi ayrı :D
0 oy
(400 puan) tarafından
Erkek yatırım yaptığı kadını sever. Siz biraz eril dengeyi kaybetmişsiniz. O bekleyecek doganiz gereği siz ihtiyaç alacaksınız. Erkekler ayrılırken hep ben ona şunu aldım yaranamadım bunu yaptım beni sevmedi ya da şu kadar para harcadım der. Hiç birinin hiç harcamazdi beni düşünürdü dediğini duydunuz mu. O yüzden erkekler kadınlara yatırım yapar çünkü kadın evdir. Ev güzelse aile güzeldir. Eşinizi uyarın. Bu ailedeki eril dengeyi kırıcı olmadan anlatın. İhtiyaç aldıysa tamam ama kendine fuzuli harcama yapıp sizin ihtiyaçlarınızı almıyorsa zaten acil dengeyi tekrar kurun. Sonrası daha karışık olur sizden hep harcama yapmamanizi ister sizi o harcamaya da layık görmez bir süre sonra
tarafından
Çok katılıyorum bu yoruma+ erkek gerçekten yatırım yaptığı kadını sever nett
(400 puan) tarafından
Malesef öyle, nerde kendinden fedakarlik yapan bir kadın var hep o harcanıyor. Gezenler yiyenler içenler hep mutlu. Biz gibilerin hiç borcu bitmez onların maşallah olmuyor bile
tarafından
Valla doğru canım bende harcıyorum he gereksiz şeyleri almam ama biseye ihtiyacım varsada asla ertelemem
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Bende mesela çalışmadığım için birde çocuk doğmuştu çok dışarı çıkamıyordum eşim ben almıyorum diye o da almadı kendine bir süre sonra ben ona zorla aldırdım sen insan içine çıkıyorsun her gün bir şey giymen alman al çeşit çeşit giy diye ben çünkü ilk doğumumda 277 kilo aldığım için yakıştırmıyordum bişeyi kendime ama ona şunu demiştim emzirmem bitsin alacağım şimdi hiç acımıyorum borç ödüyoruz mesela ama kolay kolay bişey beğenmem beğendiysem de alırım sonuçta eşim her zaman şunu der ben sizin için çalışıyorum daha fazla söze gerek yok. Kendinden kısma eğer birşeyi istiyorsan al giy birşeyi yemek istiyorsan al ye bu can sana emanet yarının garantisi yok hiç kimse sen kendinden kıstın diye iyi bir eş demeyecek sana kocanda dahil yaşın gençken al giy şıkır şıkır tasarruf tek taraflı olmaz borç mu oluyor kocan düşünsün birazda hep sen düşünme
(75 puan) tarafından
Eşimde sürekli al der ben sizin için çalışıyorum der ama ben ay su borç bitsin ay bu odensin deyip eksik kalıyorum sonra da kıyamıyorum ama o da maşallah birşeyden eksik kalmıyor
(1,475 puan) tarafından
Sende al istediğini o borç zaten bitiyor ama bugünler geri gelmiyor artık tamamen bu mantıkta bakıyorum hayata ne çocuklarımdan ne de evimden kısmıyorum
(75 puan) tarafından
İyi yapıyorsunuz
0 oy
(73 puan) tarafından
Benm esim de öle alır gider yada verir hiç bilmez hesabını bende ilk başta tuttum hep baktım sade ben tutuyorum bıraltım ama yine uygun olmaya calısıyordum baktım o hep marka giyiyor cumartesi de ölesine levidorun bi elbis3sini giydim dokusu durusu harika geldi cok pahalı dedi ama alacam taksitle öde cok hos dedim onu da aldım cumartesi onada karar verdim yeri geldimi marka da alıcam kaynanm da o gün akşamı sıkmkdan birikimden bahsetti bizim ev kiramiz yok ama bize ait de degil sans varken birikim yapsaydınız vs diye bana sölüyo bende calısan o kendi cebini düşünmesse ben ne kadar düşünücem dedim önce o giderini bilecekki sonra bende ona göre davranayım dedim ee o sıkmassa ben sıkacakmısım eskiden ses etmezdim bu sefer dedim önce sıkıp biriktiriyrdum parası bittümi bana sarıyordu ben harcamaya kıymayıp atıyrdum oglun 5 dkda ya veriyordu ya yiyordu en iyisi yiyeceksin hesabini kendi tutsun calısan o ayarlarsın bütcesini dedim bana cok kızdı ama umrum dısı harcamadımmı para artıyordu o ister ver bu ister ver geri ya gelir ya gelmezdi en iyisi ye kimseye kalmasın onlar yiecegine ben yerim benm içimde kalsın o para kimseye gitmesin böle daha iyi ye yiyebildigin kadar 
(75 puan) tarafından
Haklısınız bazen böyle yapmak gerekir

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 102 göst.
0 oy
22 cevap 751 göst.
0 oy
4 cevap 198 göst.
11 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Aysekubramutlu (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 818 göst.