0 oy
68 göst.
önce Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Merhaba kızlar bugün İnsaAllah doğumum var , doktor genel yapacaz dedi . Belimde uyuşma olmadığı için genel anesteziyle doğum yapan var mı nasıl bir süreç. Hem bebek için çok endişeliyim hemde uyanmazsam yatakta kalırsam diye korkuyorum. Tabi aklım evde kalan çocuklarımda da , stres üstüne stres korku

4 Cevaplar

0 oy
önce (18,540 puan) tarafından

Gözlerini açtığın gibi acıyla uyaniyorsun malaesef 

Ama anjnda ağrı kesiciler vuruyorlar iyi geliyor 

Yok şükür öyle seyker olmadı sadece uyanmiodu
Aşkım sen hemen uyaniosun'))

Mamaya gerek yok
Ki olsa bile onlarda var veriolar sen çıkana kadar
önce (9 puan) tarafından
Yaaa tamam , çok stres ediyorum haliyle herşeyi ..neyse çok teşekkürler bilgi için
tabiki haklısın cnm annelik böyle bisi işte
Rica ederim
Rabbim hayırlı doğum nasıp etsin
Sağlıcakla yavrunla kavuşursunuz inşallah
önce (9 puan) tarafından
Amin inşaAllah
-Reklam-
0 oy
önce (1,755 puan) tarafından
Benim kadar kötü olacağını sanmıyorum çünkü ben normal doğum sırasında saatlerce normal doğum için uğraştırılıp üstüne son dk  kordon sarkmasıyla bir dk bile geçmeden acilen sezeryana alınıp komple uyutuldum. Hem normal doğum  hemde üzerine sezeryandaki kan kaybıyla masadan kalkamayacak olsam ben kalkamazdım 45 kiloyla hatta doktorun çok saldı kendini dediğini bile hatırlıyorum uyandırılma esnasında Allaha yalvar yakar gözlerimi açtımda rahatladılar :) oyüzden kendini korkutma. Allah kolaylığını veriyor. En azından tek bir işlemle kurtulacaksın Allahın izniyle. 
önce (9 puan) tarafından
İnşaAllah canım , zor valla . Diğer doğumlarida zorluydu. Normal doğumdu ama hepsinde de suni sancı ve dikiş yedim baya kötüydü. Bunda genel dediler bakalım . Allah sağ salim sağlıkla en kısa sürede çıkmayı nasip etsin
önce (1,755 puan) tarafından
Şöyle söyleyeyim kasıgında 7 kat bir dikiş oluyor ee haliyle bir ameliyat olduğu için acıyla inler bir vaziyette uyanıyorsun. Ama hemen ağrı kesici falan yapıyorlar sezeryandada ayağa kalkıp yatması zor oluyor. Kızımın kordonu vajinamdan sarktıgı için kızım nefes alamıyordu boynunun altındaymış kordon ebe eliyle kordunu içeri ittirdi eli içerde öyle ameliyathaneye götürüldüm  saniyeler cok önemliydi doktor hastahaneyi birbirine kattı ameliyat oldu alıp ambulansla acil başka hastahaneye sevk edildi kızım. Ya of neler yaşadım kızım yoğun bakımda 1 hafta sonra zorla ayağa kalkıp kızımı görebildim çünkü ayağa kalkamıyordum kan kaybından yüzüm bembeyaz 11 le girip 8 le çıkmışım kan değerim. Korkma oyüzden normal doğum kaygın olmayacak çocuğuna doğum esnasında birşey olacak bir pozisyonda olmayacak sadece çıkarıp gobek bagini kesicekler. Senide uyandiricaklar uyanirsin kız kendini korkutma inşAllah :)
0 oy
önce (1,711 puan) tarafından
Ben kendi istegimle genel anestezi oldum saat 16.05 bayıldım 16.09 oglum doğmuş  bende 16.32 de uyandim hic korkma uyandiginda hersey bitmis oluyor
önce (1,711 puan) tarafından
Hemen acı hissetmedim 1   2 saat sonra acı hissetmeye basladim
0 oy
önce (5,063 puan) tarafından
Ben oldum bir sorun yasamadim sadece heyecandan gece hic uyumadim sezeryanada uykusuz girdim kendime gelince uyuyabilir miyim ben diye ayıldim yanmam vardi kesi yerinde o da normal aman aman bir acım yoktu zaten agri kesici vuruyorlar sorun olmuyor tek sorun 6 saat yeme icme yok cok susamistim onun dısında hic bir sorunum olmadi 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 175 göst.
22 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.
23 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Derince (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 260 göst.
22 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde emyy (5,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 280 göst.

403,380 soru

12,082,860 cevap

36,360 kullanıcı

...