0 oy
61 göst.
Diğer kategorisinde (2,705 puan) tarafından
Kizlar sezeryan dogumda abdominoplastika diyorlar ya karin sarkmasini duzeltiyorlar fazla deriyi kesiyorlar yaptiran var mi?

3 sezeryanim olucak insallah karnim baya çatlakli ve sarkik çok onume çikiyor dogumda karindaki sarkmis kismi aldiran ama dikiş izi çok kotu durur dite tereddut ediyorum yaptiran var mi? Dikis izi zamanla duzeliyormu

3 Cevaplar

0 oy
(594 puan) tarafından
Geçen  bende youtubeden baktım sezaryen doğum sırasında yağ aldırma germe işlemi olur mu diye. Olmuyormuş sezaryen cerrahi işlem oldugu için yapılmıyor. Videoyu bulursam link atayım 
(2,705 puan) tarafından
Ben azerbaycandayim baya yapiyorlar burda hatta benim kendi doktorumda yapiyor 1 ay sonra randevum var gidince detayli sorucam ama yaptiranlarada sormak istedim
(594 puan) tarafından
Öyle birşey varsa azerbeycana gelirim :D
(2,705 puan) tarafından
Valla baya yapiyorlar canim :)
-Reklam-
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Ben de çok baktım o dikiş izi baya geçiyor eğer karın kasları yirtilmissa zaten karın sporla toplanmiyor malesef ben de yaptırmayı düşünüyorum eğer yaptıran varsa aşamaları ve sonuçları yazar inşallah 
(2,705 puan) tarafından
Valla bende doktoruma yaptirmayi dusunuyorum umarim yaptiranlar yazar
0 oy
(286 puan) tarafından
Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama ben sezeryandan çıktıgımda doktorum karın kaslarını diktim sarkık bir göbegin olmucak yaşlanınca fln dedi fazla kilo almamaya çalış sende dedi bişey yiyim hazmedemiyorum emzirdigim için çok acıkıyorum ama çok yiyince midem bulanıyor 
(2,705 puan) tarafından
Aslinda evet icerden karin kaslarini birlestiriyolar
Ama ben onu yaptirmayi dusunmuyorum sadece sarkan deriyi aldirmak istiyorum
(286 puan) tarafından
Anladım canım benim karın kaslarımı dikmişler işte haberim yoktu ama iyi olmuş :)

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 96 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (459 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 45 göst.
0 oy
6 cevap 150 göst.
31 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eliffff05 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 30 göst.
7 saat önce Diğer kategorisinde Bsmllah (233 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,561 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...