0 oy
314 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,964 puan) tarafından

Evet kizlar hiç unutmadığınız çok mutlu olduğunuz bir an?

Benim cevabım klasik olcak ama

Ben bekarligimdada öyle büyük bir mutluluk yaşamadım babamın vefatından sonra onun altında ezilmiş gibiydim 

4 çocuğum var  hepsinde çok mutluydum ama ilk bebeğimi kucagima aldığım an var ya çok ama çok farklı hem çok mutluydum hem çok korkmuştum 18 yaşında aldm ahh, o doğum sancısı o doğumhane yani ne blm damdan düşer gibi olmuştum çok zordu. kızımı kucağıma verdiklerinde alın bunu kucağımdan diye korkudan  aglayisim iki dk sonrasında verin deyince kucagimdayken mutluluktan aglayisim hiç unutmayacağım bir an aklıma geldikçe yaşıyorum  :(<3

23 Cevaplar

+2 oy
önce (3,455 puan) tarafından

Oğlumun doğum anı 

önce (2,964 puan) tarafından
Darisini kizini kucağına almaya olsun inşallah canım ♥️
Benim buda erkek cnm ♥️

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ Rabbimin izniyle inanıyorum kazasız belasız doğacak minik savaşçım
Ayy yorumlarda denk geliyorum bazen postlarina kız diye kalmış aklımda ☺️ annesi savaşçı çok güçlü tabiki hayırlısı ile kazasız belasız alacaksın ALLAH in izni ile kucağına ♥️
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
-Reklam-
+1 oy
önce (2,534 puan) tarafından
Çok şükür her halimize ailemin evinde de dört dörtlük büyütüldüm hep mutlu ettiler evlendim evlendiğim adam da öyle genel olarak mutlu bir yaşantım var diyebilirim 
Maşallah canm kız biz de mutsuzluktan ölmüyoruz ya :) ama hani en mutlu olduğun bir an vardır
+1 oy
önce (701 puan) tarafından
Düşündüm de en mutlu anım dediğim bi an yok mutlu tabiki de oldum ama enn mutlu olduğum an diyebileceğim bi an yok gebelik testini bile eşimle olan tartışmam sona ersin diye yapmıştım sevinememiştim bile adam akıllı muhtemelen bebeğimi kucağıma alınca olacak bnmki de Allah'ın izniyle 
Evet evet kesinlikle çok farklı birşey o hiç yasamadigin duygular bütün vücuduna işliyor var ya HAYIRLISI ile kucağına al ALLAHin izni ile gör bak ne dehşet bir his ♥️
önce (701 puan) tarafından
Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla ♥️ teşekkür ederim ♥️
+1 oy
önce (1,491 puan) tarafından

Sanırım genel olarak ilk anne olduğumuz andır çünkü onun mutluluğunu asla kimse vermiyor ondan sonra mutlulukta hep gülümsemesi diş çıkartması ilk adımı ilk anne demesi artık bütün mutluluklar evlat oldu <3

Evet ya öyle gerçekten RABBİM evlatlarımızı bağışlasın iyi insanlara denk getirsin ♥️
önce (1,491 puan) tarafından
Amin ecmain canım ❤️
+1 oy
önce (16,532 puan) tarafından
Otuz yaşında anne oldum annelik hem test yapışım hem de kucağıma alışım ilk defa bu kadar mutlu hissettim kendimi dedim. Ama o ilk tepkide onca zaman ben bunu mu beklemişim çirkin bu demiştim:)
Kız ALLAH seni ne etmeye  :D şimdi nasıl peki ilk dogduklarinda öyle oluyorlar ya benim kide kedi yavrusu gbiydi çok korkmuştum kucağımdan alın diye aglamistim
Şimdi canım annem deyip sarıldığı a
sayısız an
Kız ten tene temas deyip doktor göğsüme koydu kara buruşuk bir şey kordon bile üstünde idi ne bileyim yeni doğmuş çocuk mu görmüşüm bir de ben sarışınım benim oğlum babaya çekmiş. Şimdi yakışıklı bence
RABBİM bağışlasın cnm bnm bencesi mi var kız evlat baldır şekerdir ☺️
Karga yavrusu mu acaba bazen sadece bana mı güzel geliyor diyorum canım :)
+1 oy
önce (89 puan) tarafından
İşte tam onu düşündüm ilk kucağıma aldığım gün dünyalara bedeldi şimdi ikinciyi bekliyorum az kaldı acaba aynı duyguyu yaşayacak miyim diyorum tekrar ama ilkler her Zaman bı başka oluyor sanki 
Hepsinde aynı mutluluk ama o ilk şey hiç yaşamadığınn bir şey çok farklı oluyor gerçekten
+1 oy
önce (513 puan) tarafından
Burda herkes çocuğumun doğduğu an der aksini iddia edemezler bence 
Ck güzel bir duygu ya RABBİM isteyen herkese nasip etsinn
+1 oy
önce (6,416 puan) tarafından
Babamın gözlerinde kötü huylu tümör var denilmişti çökmüştüm daha sonra Dr ameliyat anında parça aldığında o kötü tümörü de aldığını söylemişti yeniden hayata dönmüş gibi hissettim :) 
RABBİM BİR DAHA DA YASATMASİNNN kimseyi anne baba acısı çok zor
önce (6,416 puan) tarafından
Amin amin
+1 oy
önce (846 puan) tarafından
Oğluşumu sağlıkla doğurduğum an❤️
+1 oy
önce (91 puan) tarafından
Kızımın doğması onu çok seviyorum en mutlu olduğum an ve eşimle evlendiğim gün 
Ne güzel cnm RABBİM mutluluğunuzu da daim etsinnn
önce (91 puan) tarafından
Amin canım
+1 oy
önce (3,479 puan) tarafından
Mutlu anmí?nasil bir sey o?
Deme kız hiç mi olmadi
önce (3,479 puan) tarafından
Ay ammaaaan .. dün depresyondaydim kızsjsjsjjs..olmustur mutlaka ..babamin kanser testinin negatif cikmasi  en cok onda sevinmistim bence
Kızımı kucagima almam zaten o sayilmaz her annenin en mutlu anidir o
+1 oy
önce (7,405 puan) tarafından

Kızımı erken dogurmama rağmen sıkıntısız kucağıma aldigimm an o anı hiç bişeye değişmem küçücüktu Allah'ım nasıl buyuturum dedim kendi kendime <3 büyüdü sıpa şükürler olsun ❤️❤️❤️:'(

Kaç haftalık ti canım doğduğunda ? Çok güzel bir duygu RABBİM isteyen herkese nasip etsin
önce (7,405 puan) tarafından
34 haftalıkti canım :) amin amin inşallah canım ❤️❤️
+1 oy
önce (231 puan) tarafından
Düğünüm ve evlatlarımin dünyaya gelişi,❤️
RABBİM mutluluğunuzu daim etsin inşallah
+1 oy
önce (210 puan) tarafından
Hayatımdaki en mutlu an İlk göz ağrım büyük oğlumun kalp atışını duyduğum zaman dünyanın en güzel sesiydi sanki gözyaşlarıma hakim olamamıştım hayatında ilk defa mutluluktan orada agladim Bir de doğduğunda kucağıma aldığımda kokusu çok güzeldi en mutlu olduğum an
Annelik bambaşka birşey cevaplar hep aynı gbi RABBİM isteyenlere de nasip etsin ♥️
önce (210 puan) tarafından
Aminnn
+1 oy
önce (2,082 puan) tarafından
Kızımın doğduğu anı hatırlamıyorum ama odaya geldiğimde emzirmek için kucağıma verdiklerinde hemen beni çekmesi acayip değişik hissettirmisti bana ❤️
Değil mi ya hani çok farklı bir hissiyat anlatilmz yasanir ♥️ RABBİM isteyen herkese de yasatsin
önce (2,082 puan) tarafından
Amin canım gerçekten öyle
+1 oy
önce (1,567 puan) tarafından
Doğma büyüme İstanbullu biri olarak atandığım ve şırnakta bekar ve ailemden uzak olarak yaşadığım 1 yıllık dönem :D. 4 daireli bir bina düşün 1+1 ev hepsinde ve aynı okuldan kız öğretmen arkadaş kalıyor. Kapılarımız açık sürekli birbirimizde vakit geçiriyoruz okey oynamalar, beraber film izleme, yürüyüşe çıkma beraber iftar hazırlıkları  falan çok mutluydum sonra evlendim işte  annemin kanser olup ölmesi doğum ve eşimin ailesinin yaptıkları maddi zorluklar derken kendimi tanıyamaz hale geldim 
Şuan ne durumdasın peki canm yaa anne baba ölümü çok zor bir yanın hep eksik çok zor aykta durmak birde çelme takan varsa :(
0 oy
önce (2,153 puan) tarafından
4 sene sonra gelen gebelik haberim ❤
Hayırlısı ile aldın kucağına inşallah
önce (2,153 puan) tarafından
Hayır canım daha bekliyoruz 19 haftalık olduk Rabbim izniyle inşallah o günleri de görürüz ❤
0 oy
önce (310 puan) tarafından
Annemi mutlu edebildiğim her an en mutlu zamanim
0 oy
önce (18,444 puan) tarafından
Oğlum okula başladığı zaman ve kendim okula başladığım zaman. 
Kendin küçüklüğünde mi okula basladigin zmn mi
önce (18,444 puan) tarafından
Evet kendim 1. Sınıfa başladığım zaman. Ben okulu hep çok sevdim. Ve bu yüzden oğlum da okula başladığı için aşırı mutlu oldum. Çocuğumun mürüvvetini gördüm resmen. Ağzımı kapatamiyodum gülmekten falan ahshdhd
0 oy
önce (1,101 puan) tarafından
Düşündüm de ne çok çile çekmişim gülmeyi beklerken..
Aile mi camm evlilik mi ? Ahh ahh valla evlat olmasa dünya cekilecek gibi değil zaten insanlar merhametsiz ister kanın bağın olsun
önce (1,101 puan) tarafından
Neye sayarsan say hiç yüzüm gülmedi gibi farkeddim bu postu gorunce

İlgili sorular

0 oy
68 cevap 1,987 göst.
25 Haziran 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 601 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 546 göst.
+1 oy