0 oy
439 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (28 puan) tarafından
Herzamn arkamdan konuşuyorlar bıktım artık beraber yaşıyoruz bütün işleri benim üzerime yıktılar çamaşırı temzilgi herşeyi iki düsügum stresten artık eşim ailesinin söz7nden cikmiyo napicam bilmiyorum bı akıl verin 

24 Cevaplar

+2 oy
(926 puan) tarafından
Eşini bi güzel döv o seni o evden kurtarmadan başka türlü kurtulamazsın çünkü 
(28 puan) tarafından
Eşim ailesinden asla ayrılmaz bosanmakta öyle kolay değil gerckten artık bıktim bunlardan yaranamıyorum napsam en kötü benim
(926 puan) tarafından
Cidden böyle olaylara çıldırıyorum sen onların kölesi değilsin sende bi ananın babanın evladısın yani böyle davranmalarına hak yok senin eşin arkanda durmalı
-Reklam-
+2 oy
(1,040 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hayat müşterek eşin madem aile olarak seni değil kendi ailesini seçiyor(kopamaz dediğin için) o zaman niye evlenıp senin de başını yaktı 

Allah kurtarsın

Anlayışlı însanlar nasıp etsın
(28 puan) tarafından
Amin malesef bunu evlendikten sonra övrendim gerçek yüzlerini göstermediler
+1 oy
tarafından
Canım herşeyi eşine şöyle böyle böyle böyle de sen üzülme korkma onlar üzülüp korksun ay nefret ediyorum böyle kaynana görümce lerden bnde gotumceyim ve asla öyle değilim gelinimixi çok seviyorum 
+1 oy
tarafından
Canim yanlis anlama yargilamak icin aoylemiyorum yil olmus 2024 nerdeyse millet atomu parcaliyo biz hala kaynana gorumceden kurtulmanin yollarini konusuyoruz cok sacma degil mi neden bu devirde birlikte oturmayi kabul ediyosunuz ki 
0 oy
(7,655 puan) tarafından

Ayrı eve çıkacaksın bacim . Bende birlikte yaşıyorum ama bebeğime bakiyor kaynanm gezmeye tozmaya gidiyorum. Temizliğe yemege yardım eder 

(28 puan) tarafından
Etmiyo bunlar küçük görumce var bide yılan gibi annesini dolduruyo elini bisey sürdükleri yok eşime ailesini kötülesem bu sefer aramz bozuluyo tek çare onlar gibi şeytan olmak ama yapam8yorum
(7,655 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Durumun varsa kac kurtul
(28 puan) tarafından
Malesef
0 oy
tarafından
Bide haayat insanaa  iki yüzlü olmayı öğretir linclemeyin lütfen beni amaa bu doğru 
0 oy
(18,099 puan) tarafından
Elimi hiç bir işe sürmezdim huzursuzluk is huzursuzluk kimsenin hizmetçisi değilim 
0 oy
(742 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bu çok zor bı durum  ben bı aptallık yapıp kabul ettim bir yaşamayı 1 senem zehir zemberek kavga kaos en son eşimde bıktı ev tuttuk çıktık oda bikacaktir huzursuzluktan 
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Belli bir süreliğine mi onlarlasın yoksa hep mi? 
0 oy
(745 puan) tarafından
Sebeb ne olursa olsun belliki eşiniz şartları ile yonleniyorsunuz  o zaman ne yapmak lazım ters tepki yani evin işleri sizde ise o gün kalkıp hiç birşey yapmayın bırakın onlar yapsın arkanızdan mi konuşuyorlar hiç oralı dahi olmayin eşiniz ile herzaman aranızı iyi tutun onlarin yanında  olacağına sizin yanızda olsun ki hep size inansın buda eşiniz ile aranizin daha iyi olmasını belli bir süre içinde emin olun eşiniz size ayrı eve geçelim diyecektir 
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Herşey eşte bitiyor. Eşini kendi tarafına çekmeye bak. Eşin görmüyor mu her işi senin yaptığını kötü sözleri duymuyor mu? 
0 oy
(5,654 puan) tarafından
Görümcem yoktu ama kaynanayla çok zor du 5,5 sene yaşadım Rabim yardımcın olsun inşallah 
0 oy
(3,323 puan) tarafından
Tek çözüm ayrı ev ayrı yaşam yargılamak için sormuyorum ama neden aynı evde yaşamayı kabul ediyorsunuz evlilik yeni yaşam ye hayat demek hep beraber yaşanacaksa evlenmeyin annemle oturmayı tercih ederim ne özel hayat kalır ne aşk kalır böyle 
0 oy
(2 puan) tarafından
Boşanmak kolay değil evet annen babanla konuş evi terket bosancam de hiç arayıp sorma izlerse gelir alır evini ayırır ozlemessede yapacak bişey yok erkenden ayrılmam daha hayırlı çocuk olsa daha kötü olur o evde çocuğunun seni hizmetçi gibi görmesini istemessen yap bunlari
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Ailen arkandaysa bas git yoksa kanser olursun.
0 oy
(614 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah ayrı eve çıkarsın . Bu zamanda insan kendine bile zor bakıyo bide başkasının işiyle uğraşmak daha zor
0 oy
(203 puan) tarafından
Sesini çıkarıp kendini savunmadan daha çok ezerler onlar bir diyorsa sen iki diyeceksin sen iyi niyetli saf oldun mu bilerek yapıyorlar hepsini bence büyük bir patlama vaktin geldi 
0 oy
(81 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Canım kaynanan ve görumcenın kolundan tut kapının önüne koy sizin yüzünüzden yuvam yıkılacak de en iyisi sizin gıtmenız de rezil olmaktan utanma ve bence korkma da herkes önce bir haddini bilsin. Sen o eve gelın gittiysen o ev senin artık onların değil. Görümcende küçük senden galiba özellikle onun başını ezmenn lazım ama tabi en önemlisi kocanı sevdiğini kocana belli et onlar yüzünden huzursuz olduğunuzu anlasın kocanla hıc tartışma ama kendini de diğerlerine ezdırme unutma erkekler sürekli ailesini şikayet eden kadınları sevmez. O yüzden sen kendin halledeceksın bende ilk başta 1 aylık birlik oturdum birgün göruncemle tartıştım gözum dönmüş en son tutup duvara fırlattığımı hatırlıyorum ondan sonra evimizi ayırdık vs şimdi arada konuşup gülüyoruz görumcem kolunu gösteriyor bak halen izleri duruyor diye bende dalga geçiyorum ne güzel işte yengenden sana naçizane bır izler dıye. Dinsizin hakkından imansız gelir derler öyle olacan 
0 oy
(719 puan) tarafından
8 9 senedir çekiyorum. Net çözüm ayrıl ben ayrılmak için elimden geleni yapıcam sende yap ömür geçmiyor kimse hiç bir şeye memnun değil evin hizmetcisisin 2 evladım var düşün 1 hafta banyoya giricek vakit bulamıyorum koca denen adam defalarca aldattı bıktım usandım bıktım.
(28 puan) tarafından
Bizim allatan dublex daire gibi yukarısı
0 oy
(3,964 puan) tarafından
İş kocan da bitiyor önce seni ezdirmiycek sonra da sana ayrı ev açacak ev ev üstüne olmaz 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 246 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Burcin34 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
0 oy
4 cevap 152 göst.
5 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret3434 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 503 göst.

409,041 soru