0 oy
121 göst.
önce Aile kategorisinde (61 puan) tarafından
Kızlar kızım 2 ye gidiyor bitlenmiş malesef en etkili çözüm nedir acil yazarmısımız okuldan geldi gbı uyarıyodu öğretmen zaten bide 2 aylık bebeğim var ona geçermi öf geçerse napıcaöm akıl verin lütfen

10 Cevaplar

0 oy
önce (6,048 puan) tarafından
Traş köpüğü en etkili yöntem bit şampuanlarını sollayacak bi yöntem yumurta bile bırakmıyor inan bana saçını ıslatıp traş köpüğü sıkıp ince tarakla tara o kayganlıkla hepsi çıkıyor gidiyor üstüne mutlaka şampuanla kokusu kalmasın :) birde yıkarken gözlerini sıkıca kapattır gözüne gelmesin kuzunun 
önce (210 puan) tarafından
Traş köpüğü hazır köpük mü yoksa fırçayla köpürtülenden mi, ikisi de olur mu
önce (61 puan) tarafından
Yarın ilk iş onuda deniycem çok ssaol
-Reklam-
0 oy
önce (2,182 puan) tarafından
Paranit alabilirsniz eczaneden canm oda etkili bi yontem.arkadsta yorum yapmis onuda deneyebilirisnz.
Fiyatı nedir acaba bide nasıl uygulanır yarın alorım hemen
önce (2,182 puan) tarafından
En son 350falndj canm uygulamasi uzerinde yaziyir ona uygun uygulayabilirsn
0 oy
önce (215 puan) tarafından
Paranit tek seferde geciriyo üstünde yazıldığı gibi yapınca benimde vardı 2 sene önce paranit aldım tek seferde geçti 
Nasıl uygulanıyor hatırlıyo mısunuz
önce (215 puan) tarafından
Kutusunda yazıyor zaten ama hatırladığım kadar kuru saça sıkıyorsunuz 15 dk sonra yikiyorsunuz bidaha olmuyo yani bende tek seferde geçmişti ve saçlarım hem çok hemde kalın kutuda da kalmıştı bidaha olmadı çok şükür
0 oy
önce (49 puan) tarafından
İlaç kullan cnm eczaneden al. Bizde yasadık 1.sınıfta ama temizledikten sonra spreyli lavanta yagı kullan tekrar asla geçmez çocuğa oda baya iyi koruyo
0 oy
önce (4,540 puan) tarafından
Tek çözüm paranit sprey canım başka çözüm mozum bulamazsın üç dört aydır neler çektim neler kimde ne duyduysam yaptım olmadı en son paranit sprey aldık tek surmede bitti gitti
0 oy
önce (143 puan) tarafından
Paranit çok etkili bir kutu alın hem kızınıza hem kendinize kullanın 10 gün sonra 1 kutu daha alın tekrar kullanın garanti biter. Bebeğe kullanmayın henüz çok küçük.

Küçük bir sprey şişesine 100 ml su koyun 20 damla lavanta yağı damlatın iyice çalkalayın hergun saçını taramadan önce birkaç kez püskürtün lavanta en etkili ve doğal bit  kovucudur yani bunu bitin tekrar gelmemesi için yapın hemşirenize sorun eğer uygun görürse bebeğinizin yaka kısmına da bir kez püskürtme yapın saçları uzunsa bir kez de saçına sıkın yeterli olur haftada 1 kez bebeğe hergun büyük kızınıza yaparsınız(alerjileri yoksa)
0 oy
önce (5,664 puan) tarafından
Benim kızımda okulda 2,3 sefer bitlenmisti maalesef. Ben herseferinde paranitle geçirdim. Hatta bizede bulaştı neler çekmiştim. Bebeğe yaklaştırma fazla.
0 oy
önce (3,189 puan) tarafından
Tek çözüm paranit al direk saça sur 15 dakika bekle sonrasında saçı tara hemen bitiriyor 
0 oy
önce (791 puan) tarafından
Eczanede bir ilaçları satılıyor etkili baya. Biz küçükken çok olurduk annem her seferinde eczaneden ilaç alırdı
0 oy
önce (5,337 puan) tarafından
Eczanede ilaç al kız kardeşimde öyle olmuştu tek seferde geçti

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 81 göst.
24 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylülüm (3,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 60 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (652 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 487 göst.
0 oy
21 cevap 332 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Melo B. (147 puan) tarafından soruldu

403,348 soru

12,081,719 cevap

36,355 kullanıcı

...