0 oy
627 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,653 puan) tarafından

baslik dikkat ceksin diye boyle yazdim❤️ ama konuyla da alakali.

biz 2020 subatta ev aldik mart 5 de esyalarimizi icine koyduk nisak 5 de teslim alacaktik. bir ay annemlerde kalacaktik o surede. ama korona cıkti teslimat gecikti vs vs. agustosun 12 sine kadar annemlerde kaldik ben kizim esim. o surecte tabi korona var. evden cikamiyoruz falan esimde kolay degil kaynana kayinpeder kayinco baska ev kendi evi degil ikimizde rahat edemiyoruz . neyse iste haziran  gibi arkadaslariyla yalovaya gtmek istedi kafami dinlim desarj olim bi diye bende gicik oldum . zaten ev ev uste yasiyoruz zaten o korku can korkusu mikrop kapacaz edecez korkusu milletle ayni evin icine girip hasta olacana falan sinir oldum. tartistik tabi annemlere belli etmioruz .  haftasinu gidecek kafasina koydu ben istemesemde gdecek.

ben bagirsaklarim calissin diye magnezi calsine saba icerim kirec gibi toz biset magnezyum yuksek dozlu hamileyken kullandigimiz magnezyumun yuksek dozu. mushil etkisi yapiyor iki gun kicindan isiyor resmen insan.:)

neyse iste esime cuma aksam yemekte cacigina kattim tozu. kirec gibi bisey belli oluo zor icilio icerkende. caciktada kumlu gibi puturcukli tat bellli oldu ama garibim yedi annem yapti ayip olmasin diye

esimin bagirsaklar normalde calisir zaten . onu yeyince hepten fısekledi:) sabaha kadar vc de kaldi. cumartesi sabah yalavaya gittiler ordada vc den cikamamais. dogrudurust insan yuzu girmedimki hep vc de oturdum nerdeyse dedi. pazar gece de kalip oazartesi sabah doneceklerdi pazar sabahtan dönduler:)) beni gicik ederek kalbimi kirarak gittigi gezmenin hayrini göremesin istemistim nitekimde hayrini görmedi:)))) hahhahaha

az once kendim bu ilaci ictim de aklima geldi anim öyle bir paylasayim dedim.:)

22 Cevaplar

+3 oy
önce (6,402 puan) tarafından
Yazık kız sonuçta gitti yani bıraksaydın da bi zevk alsaydı :D kadınlar şeytana pabucunu ters giydirir 
önce (5,653 puan) tarafından
olsun hayrini goremedi iste .gelince de dedi  tartisarak gittim diye allah da cezami verdi nasi beddua ettiysen dedi:) oysa benim halt yemem basina gelenler
-Reklam-
+2 oy
önce (2,414 puan) tarafından
Kız senden korkulur ne kadar kötüsün:))))
ama icten onayimi iznimi almayip kalbimi de kiriyorsa hayrini da gormesin:)
+2 oy
önce (18,409 puan) tarafından
Sen çok fenasin ahdhshdhd. 
assjwhshs :) kendisi guya kayserili uyanik ama ben onu ona katlar 5 e bolerim
0 oy
önce (3,189 puan) tarafından
Allah seni kız hiç güleceğim yoktu gece gece kızım hasta bende onla uğraşıyorum bir yandan 
gecmis olaun cani acil sifalar minige :) moral oldu sanada
önce (3,189 puan) tarafından
Sorma valla gece gece güldürdün Allah'ta seni güldürsün
0 oy
önce (513 puan) tarafından
Oğğğ ıyı yaptın helal olsun sana
:)) garip bir ani oldu ama oldu dersini aldi yani nasi bedduani aldiysam hayrini goremedim dekisti donunce
önce (513 puan) tarafından
Banada fikir olsun :D
0 oy
önce (2,062 puan) tarafından
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi , gelseydi de bu cesareti  göstermedim bravo valla:)
:)) cesaret bizim isimiz :)
önce (2,062 puan) tarafından
Helalll kız:)))
0 oy
önce (152 puan) tarafından
Tek kelime biz kadınlardan korkulur  
0 oy
önce (1,346 puan) tarafından

Sen gerçek bir Casper'sın :D Gel de bordo bereni takak :D

:)) damarima basanin iligini kuruturum:))
0 oy
önce (532 puan) tarafından
Bu ilaç ne kadar sürede ishal yapıyor ? Ve ismi ne ? :D
benim bagirsaklar cok tembel o yizden bende asiri etkisi yok sabah 7 gibi uykumdan uyandiriyor vc cikiyorum. bide kahvalti sonrasi. ama normal sekilde bagirsaklari calisanda 1 gun biyu tuvaletten cikarttirmaz  15 dkkda bi yarim saatte bi tuvalete zor yetistirir tahminimce
önce (532 puan) tarafından
Baya etkiliymis ya aman önüne gelen kullanmasın :)
önce (1,777 puan) tarafından
Bu ilaç nerde bulunuyor yeminle benm.koca bazen hak ediyor vereyim buna
eczaneden aliyorum hamileyken dr vermisti oyle ogrendim bende. hamileyken kabizlik devasa artiyor ya .:) bende zaten var hamileyken hepten iki katina cikmiati  dr onerdi de oyle aldim sonra da bittikce aliyorum ara ara iciyorm iste.90 kusur tl idi sanirim en son .
önce (1,777 puan) tarafından
200 olsada alırım teşekkür ederim arada veririm aklı basina gelsin bir wc den çıkmasın da ))
0 oy
önce (2,811 puan) tarafından
Kız ne fenasın hahahaha
:) kalbimk kirmadan istiyosa fiiizana gitsin .:) ama beni uzup kirdikdan sonra da hayrini gormesin .
önce (2,811 puan) tarafından
Amin mi diyeyim bilemedim :D
0 oy
önce (9,330 puan) tarafından
Kalpsiz ya çok güldüm insan acır ama nasıl kıydın adam mahfolmus:)) 
beter olsun:) hayir bende sıkıldim ki evde en saglam benim cunku kendime bakarim  saglikli beslenirim vitamin kan degerlerim iyidir kolay kolay hasta olmak . ben annem babam esimden sebep ozellikle kovit olmamaya dikkat etmeye calisirken beyfendi hic kendini dusunmemesi beni gicik etti
önce (9,330 puan) tarafından
Erkeklerin hepsi aynı iyi olmuş aslında:)
0 oy
önce (1,371 puan) tarafından
Ne gerek varya bazen çok yukleniyoruz bu erkeklere kabil edelim 
o surecte gerek duymusum demekki :) evde kendi evimizde olaak basinin etini yer gondertmezdim istemiyosam. annemlerde kalinca tartisilmioda he deyip geciyorduk yani
0 oy
önce (1,189 puan) tarafından
Allah seni napmasım ama yinede gitmiş:D
0 oy
önce (2,237 puan) tarafından
Hayır canım yanlış yapmışsın.. böyle birşey eşim yapsa bana kendimi çok kötü hissederdim
haberi zaten yok soylemem ki:) ben kafama koydugumu yaparim. amacim gitmemesiydi gtti yinede hayrini goremeyince o bile yetti benim  dedigim olmus oldu gibi hissettirdi
0 oy
önce (388 puan) tarafından
Kız ben beceremem 
0 oy
önce (3,215 puan) tarafından
Oh iyi etmişsin ellerine sağlık 
0 oy
önce (50,734 puan) tarafından
tuvaletten yazmadin insallah bunlari ☺️☺️☺️☺️
karin agrisi basladi  haffiften uyandirdi uykumdan :) bi on dakkaya 1 kilodan fazla zayiflarim:)) puhahhaaa
0 oy
önce (122,343 puan) tarafından
man yak oldunu biliyomdum aha su postunla taclandirdin man yakligini☺️
man.yaklil benim göbek adim looo:)))
0 oy
önce (16,801 puan) tarafından

İyi fikir bende kocama denerim arkadaşlarıyla dışarı gece çıktığı zamanlar oluyor deniycem:D

0 oy
önce (7,180 puan) tarafından

Ilacın adını kopyaladim neme lâzım :D  hayırsızlara birebir. 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 941 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Esmaaytekin (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 832 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 315 göst.
0 oy
14 cevap 621 göst.

403,349 soru