baslik dikkat ceksin diye boyle yazdim❤️ ama konuyla da alakali.
biz 2020 subatta ev aldik mart 5 de esyalarimizi icine koyduk nisak 5 de teslim alacaktik. bir ay annemlerde kalacaktik o surede. ama korona cıkti teslimat gecikti vs vs. agustosun 12 sine kadar annemlerde kaldik ben kizim esim. o surecte tabi korona var. evden cikamiyoruz falan esimde kolay degil kaynana kayinpeder kayinco baska ev kendi evi degil ikimizde rahat edemiyoruz . neyse iste haziran gibi arkadaslariyla yalovaya gtmek istedi kafami dinlim desarj olim bi diye bende gicik oldum . zaten ev ev uste yasiyoruz zaten o korku can korkusu mikrop kapacaz edecez korkusu milletle ayni evin icine girip hasta olacana falan sinir oldum. tartistik tabi annemlere belli etmioruz . haftasinu gidecek kafasina koydu ben istemesemde gdecek.
ben bagirsaklarim calissin diye magnezi calsine saba icerim kirec gibi toz biset magnezyum yuksek dozlu hamileyken kullandigimiz magnezyumun yuksek dozu. mushil etkisi yapiyor iki gun kicindan isiyor resmen insan.
neyse iste esime cuma aksam yemekte cacigina kattim tozu. kirec gibi bisey belli oluo zor icilio icerkende. caciktada kumlu gibi puturcukli tat bellli oldu ama garibim yedi annem yapti ayip olmasin diye
esimin bagirsaklar normalde calisir zaten . onu yeyince hepten fısekledi sabaha kadar vc de kaldi. cumartesi sabah yalavaya gittiler ordada vc den cikamamais. dogrudurust insan yuzu girmedimki hep vc de oturdum nerdeyse dedi. pazar gece de kalip oazartesi sabah doneceklerdi pazar sabahtan dönduler) beni gicik ederek kalbimi kirarak gittigi gezmenin hayrini göremesin istemistim nitekimde hayrini görmedi))) hahhahaha
az once kendim bu ilaci ictim de aklima geldi anim öyle bir paylasayim dedim.