Ayrıca yorumlardan okuduğum kadarıyla eşin çok zorlu süreclerden gecmiş ki bunu ben birebir yaşamış biri olarak eşini çok iyi anlayabiliyorum sana şöyle anlatayım. Bundan 5 sene önce annem demans hastası olarak geldi anneme baktım öncesinde annem evlendi , eşiyle birlikte bize hırsızlık la sucladılar, sonrasında eşim annemj zorla kabule etti baktık ama gel bana sor annem bildiğin 2 yaşında çocuk gibi oraya buraya kaçar , alır başını gider, sonra altına kaçırmalar, daha sonra yatalak oldu bu esnada ben Hamile kaldım kızıma , annemin altını alıyorum mide bulantılarım , lohusalık üstüne tekrar hamile lik evimjn düzeni alt üst oldu. Bulantılardan aylarca yemek yapamadım , annem mideden beslendi makineye baglı şekilde hergün hem lohusalık hem hamilelik üstüne hergün acaba annem yaşıyormu diye psikolojim alt üst oldu. Oğluma 5 aylık hamileyken annem vefat etti. Bir tarafta kızım 1 yaşında kucağımdan inmiyor öteki tarafta karnımda oğlum annemin cenazesi derken ben 14 aydır yeni yeni toparlanmaya başladım. Bu esnada eşim benim çok agresif ve sinirlj hallerime sab8r etti. Bırak beni git ben iyi değilim diyordum boşanalım diyordum , o kadar yükü kaldıramadığımda makineyi yumrukladığımı biliyorum. İnanki çok zor bir sürec ama eşin düzelecektir İllaki .kendimden örenk verdimkj belkj eşini daha iyi anlars8n.