0 oy
842 göst.
Diğer kategorisinde (4,381 puan) tarafından
Günaydın kizlar. Benim kafama takılan bir kaç şey var bu platform kullanıcılarıyla alakalı. Sosyal medya hesaplarım da var ve sadece tanidigim kişiler beni takip edebilir kadın erkek farketmeksizin. Çocuklarım var ve burda şimdi yazmaktan sahi imtina duyduğum olaylardan dolayı yabancı insanların çocuklarımın fotoğraflarına erismesini istemiyorum. Neyse konumuza gelecek olursak bu platformda insanların pek dürüst olmadıklarını düşünüyorum. Gerek meslekleri ile alakalı gerek yaşam tarzlari ve standartları ile alakalı. Burda su meglegi yapıyorum diyip o kişinin yalan söylediğini de gördük , ortaya çıkmayanlar olduğunu da düşünüyorum neden diye soracak olursanız eğer, bir insan hem yoğun çalışıp hem çocuk bakıp hem hayat şartları çok yüksek olup burda sürekli zaman geçirmez fırsat bulamaz çünkü. Ben calismiyorum çocuğumda küçük genelde evdeyim fırsat buldukça burda kafa dagitiyorum. Asıl sorum şu ki ; insanlar neden bu kadar şekilci ya da neden olmadıkları insanlarin kişiliğine bürünüyorlar? Ben ne isem oyum mesela. İnsanların bana bakıp waaow be ne kadar harika bir kadin demesi benim için de güzel ama sanal bir ortamda yüzünü dahi görmediğim insanlar için geçerli değil bu durum. Olduğum kişi olarak iyiysem kendimle mutluysam bu benim için yeterli. He değilsem bunu değiştirmek için çabalarım. Ki çok da mutlu değilim şuanda kendimi değiştirmeye çalışıyorum . Geliştirmeye ve hayatı çok da verimli ve mutlu yaşamaya çalışıyorum. Bunu yapmayıp rol yapanlar neden buna ihtiyaç duyuyor merak ediyorum açıkçası...

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onu bunu bilmiyorum da burasi cok acayip bi yer gercekten dedigin gibi sekilci insanlar da evde sinir stresini atamayip burda millete saran da var birbirinin kuyusunu kazan da var bunlari hic tanimadigi yuzunu bile gormedigi insanlar icin neden yapar ki bi insan ne alip veremedigi olabilir ki bende anlamıyorum benim sosyal medyam yok evdeyim 2 bucuk yasinda cocugum var sabah uyaninca kahvemi icesiye kadar simdiki gibi bi de cocugu uyutrken bende uyuyakalmayim diye giriyorum buraya ve kafa dagittigim 3 5 insanla sohbet edebildigim tek yer burasi dedigim gibi sosyal medya yok es dost yok konu komşu var yok arasi esim vardiyali cogunluk grce evdeyken de uyur sabahtan yemegimi yapar evime cekiduzwn veriririm temizlik yapacaksam onu da yaparim oglene butun idim bitmis olur cocugu uyutup uyandirdiktan sonra da yemek saati oyun saati su bu derken aksam oluyo zaten ben toplasam gunde 2 saat burda degilim 
tarafından
Hadi ya ahahah olabilir :)
(4,381 puan) tarafından
Absbsbdbd bihter ziyagil vardı bir de ben o zamanlar çok durmadım biraz baktım işe başladığım için silmiştim hesabımı filan nickim neydi onu bile hatırlamıyorum:)
tarafından
Ben onu hatirlamiyorum sen benden eskisin heralde ya da bende cok gurmiyodum girsemde nicklere bakmiyodum belkide ondan
(4,381 puan) tarafından
Benim oğlum 8 e giricek ilk o zaman keşfetmiştim ama hamile bolumundeydim. burayı baya sonra buldum
tarafından
Benim 4 seneye yaklasiyo heraldd oyle bisey
-Reklam-
0 oy
(3,931 puan) tarafından
2021 den beri buradayım bu ikinci hesabım, oğlum doğunca hiç buraya girecek vaktim yoktu bende sildirdim hesabı :) sonra can sıkıntısından geri döndüm neysem oyum, belli ki o insanların psikolojileri bozuk ve kendilerine bir dunya yaratmışlar ki burada hava atamak için kullanmışlar sonrası da bazilarin yüzü ortaya çıktı ne acı ki herkes şimdi onlar için iyi sözler söylemiyor bu da bir ornek. Elbet şuan da hayattinin farkli yansıtan vardır. 
(4,381 puan) tarafından
Yani canım hiç tanımadığın insana hava atsan ne olur atmasan ne olur bu kafayı anlamıyorum :)
(3,931 puan) tarafından
Psikolojik sorunlular işte canim :))
(4,381 puan) tarafından
Allah yardımcılari olsun o zaman ne diyim :)
0 oy
(745 puan) tarafından
Kendilerini farklı gösteren yada yüksek gösteren kişiler nefret ediyorum neysen o insanların duyguları lle oynamak nedir ya  hepimiz burayı gebe kaldığımizda araştırma yaparken bulduk gebelik için bilgiler doğum sonrası sohbet amaç yok hemşire doktor vs bunlar zamanı olmayan kişiler internette yok mu doktor var fakat Randevu alırsın o kadar muhabbet etmez soru cevaplamaz  bildiğim kadarıyla ev hanımıyım lise terk 4 senelik evliyim bir kızım var hepsi bu ya  
(4,381 puan) tarafından
Canım hiç önemli değil ki burda goy goy yapıyoruz neden illa meslek uydurma ihtiyacı duyuyorlar ki gerek yok
(745 puan) tarafından
Aynen öyle yani bence üstünlük sağlamak galiba canım amaçları
(4,381 puan) tarafından
Aşağılık kompleksi olabilir canım belkide
(745 puan) tarafından
Bu tip insanlar maalesef her yerde burda neler gördüm kadın jinolog doktoruyum diyor ama her yorumda her paylaşımda gerçek hastaların napıyor dedim birgunde dayanamadım googledn bakıp cevaplıyor görsen havaları şimdi gitti tabi acaba dedim meslek mi değişti*:)))
0 oy
(1,409 puan) tarafından

Bak şimdi bu posttan sonra birisi geldi aklıma adını tam hatırlamıyorum Pinterestten ev fotoğraflarini alıp alıp paylaşıldı mutfağım nasıl yatak odam nasıl diye sonra birisi ortaya çıkartmıştı ve savunması orayafa ben attım zaten diyip hesabı sildirmisti ne insanlar gördüm burda ya şöyle bir düşünüyorum da :D

(1,409 puan) tarafından
Yok kız bildiğin mutfakti hatta dubleks evdi
(4,381 puan) tarafından
Hadi ya kaçırmışım canım onu
(1,409 puan) tarafından
Kız nasıl kaçırdın tam komediydi o ya ☺️ :D
(4,381 puan) tarafından
Ne değişikler var surda ya :D
(1,409 puan) tarafından
Gerçekten öyle kendini süper anne sanan kendini mukkemmel eş gören zengin tanıtan fakir tanıtıp eşya isteyen cooook
0 oy
(3,119 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hem çalışıp hem iki çocuğu olan biri olarak günlerce giremiyorum burda öğretmenim, hemsireyim diyenlerin her posta anında cevap vermesi benide aşırı şaşırtıyo ve asla meslegi olduğuna inanmıyorum. Birde eşinin yüksek maaş aldığını her açtığı postta yada verdiği cevaplarda söyleyen biri var arada denk geliyorum. Kendinde övülecek bişey bulamayıp kocasının maaşı yüksek diye hava atan abla gercek veya degil cok iticisin inan kimsenin umrunda degil  ;)
(7,435 puan) tarafından
Ben bazilarina inanıyorum çünkü eğitimli biri kendini belli ediyor .
(4,381 puan) tarafından
Haybeden sallayanlar gerçekten kabak gibi belli oluyor.
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Neyini kafaya takıyosun naparlarsa yapsınlar yani eğer varsa yalanları böyle bu şekilde ezikliktir bana göre neysen o ol kendinden gurur duy olduğun yeri değiştir geliştir ama olmadığın gbi görünmek çok saçma 

Ya olduğun gibi görün yada neydi ya jdjdjdjjs
(4,381 puan) tarafından
Ahahah dimi ya olduğun gibi görün ya da gözüme gözükme miydi o abdbdnd
0 oy
(16,452 puan) tarafından

Ben şeyi çok merak ediyorum ya burda o kadar aktif olup anlık alındığında yada ne yaptınız denildiğinde sıralayıp resmen evin hepsini temizlemiş olanlari görüyorum ve ben şok :D yani tebrik edesim geliyor.(Gerçekten mi ha ) 

Soruna gelecek olursak çoğu kendini bu şekilde mutlu hissettiği için yapıyor belki de yada akıllarda öyle kalmak için bilemiyorum. Hep derim beş yıldır burdayım aktifim de  şimdi sorsan hakkımda ne biliyorlar diye çok nadir şeyler öğrenirsin. Az bilinmek iyidir. :happy:

Ne kadar dürüst sorusana gelecek olursak ? Hiç...(Meslek yaş çocuk sayısı eş mutluluğu sorunsuz hayat parasal fakirlik eşya vs vs vs )

tarafından
Kullanıcıların aktif olup olmadığını editörler olarak görebiliyor musunuz :) sende yalancıların tam sıralı listesi var bence bir gün ifşa şöleni yapsana :D
(16,452 puan) tarafından
Evet ben görebiliyorum ben ve admin :)
(4,381 puan) tarafından
Fato sen beni anlıyorsun bence yani haybeden atanlar listesi sende muhakkak vardır :)
0 oy
(5,492 puan) tarafından
Hemşire olduğumu söylüyorum çünkü sağlık ile ilgili postlarına yorum yaparken güven geliyor post sahibine. Hani haybeye sallamıyorum. Şu an ücretsiz izindeyim. Çalışsam tabii buraya giremem. Ee 41 yaşında görmüş geçirmişliğim var. Kızım uyurken veya kızlarım oyun oynarken girerim buraya. Yalan hayat yaşayamayacak kadar yaşım var. Yalan hayatını anlatan insanlar genelde aşağılık kompleksi yaşarlar. Yalan söylemeye ihtiyaç duyarlar çünkü kendilerini iyi hissettikleri içindir. 
(4,381 puan) tarafından
Tabi ki öyle canım ondn bahsediyorum zaten
0 oy
(5,023 puan) tarafından
Kiz öyle deme. Insanin illaki boslugu oluyor.ben mesela öğretmenim ve yoğunum ama şuan oğlumun ergoterapi seansına geldik o ilerde ben de can sıkıntısından buraya girdim. Aslında kitap okumam lazım ama evde unutmuşum sabah çıkarken.

Demem o ki illaki 5 10 dakika bi fırsat oluyor ama öyle 7-24 burda da olunmaz gerçekten 
(4,381 puan) tarafından
Tabi ki öyle yani canım ben çalışıyor olsam gerçekten buraya giremem öyle bir vaktim kalmaz eve gelicem zaten saat kaç olmuş cocuklarimla ilgilenirim burda zaten çocuklardan evden bunalıp kafa dagitmaya geliyorum
0 oy
(22,099 puan) tarafından

Aynen öyle kanka:D

(4,381 puan) tarafından
Knka herkes cevap vermiş ama biliyosun o eksik :)
(22,099 puan) tarafından
Evet yaa :).

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,022 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde Huysuz Prenses (1,447 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 465 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Minik1mucize_ (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,248 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu