Hanımlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Size 2 sorun olacak hayatta yaptığınıza en pişman olduğunuz şey nedir ve iyi ki yapmışım dediğiniz şey nedir?
En pişman olduğum şey keşke erken evlenmeseydim oldu. Eşimle ara sıra tartışmalarımız oluyor ama seviyoruz birbirimizi. İyi ki yapmışım dediğim şey bebeğim. Anne olmak zor ama bir o kadar da güzel
İyiyle kötüsü ile iyiki eşimle evlenmişim çocuklarımın babası olarak onu seçmişim ❤
Keşke önceleri okadar saf olmasaydım
Hayatımda ki pişmanlığım eşimi ailesi ile barıştırmak (suan yine konuşmuyorlar eşim birşey olunca bana kızar sen barıştırdin yırttın kendini diye söylenir )
İyiki eşimle evlenmisim iyiki evlatlarımi yapmışim asla pişman olmayacagim seyler
Erken evlenmek te hata yaptım
Ama iyikide ilk cocugu hemen yapmışım. Genç anne olacağım inşallah
Pişman olmadığım cok az şey var zamanı geri alabiliyorsak 17-18 e dönmek istiyorum hatta 7 yaşa falan da dönebilirim. Dün yaptığım işten bile pişmanım. Yaptığım en iyi şey ise eşimle evlenmek ve iki evladım. yine eşimle evlenmek ve çocuklarımı isterdim. ama 20 li yaşlarda evlenmek çocuklanmak isterdim.ben 35 eşim ise 40 yaşındaydı evlendiğimizde
Pişman olacak şey yapmadım. Yapsam da pişman hiç olmadım
En pişman oldugumsey 1. Evliligim
Pişman değilim aklım hala yapamadıklarında
Dermişim
Arkadaşlarıma çok değer verip ön planda tuttuğum için pişmanım en çok çünkü sonu hep kazikla bitti
403,369 soru
12,082,418 cevap
36,359 kullanıcı