+1 oy
1,193 göst.
Diğer kategorisinde (1,575 puan) tarafından

Hanımlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?  Size 2 sorun olacak hayatta yaptığınıza en pişman olduğunuz şey nedir ve iyi ki yapmışım dediğiniz şey nedir? 

En pişman olduğum şey keşke erken evlenmeseydim oldu. Eşimle ara sıra tartışmalarımız oluyor ama seviyoruz birbirimizi. İyi ki yapmışım dediğim şey bebeğim. Anne olmak zor ama bir o kadar da güzel <3

33 Cevaplar

+1 oy
(762 puan) tarafından
 pişmanlığım evlenmek iyiki dediğim tek şey de kızım
(1,575 puan) tarafından
Anladım canım. Görücü usulü mü evlendiniz
(762 puan) tarafından
Yok kaçarak evlendım 18 yasında evlendim zaten bı çocukluğum yoktu gençliğimide kendı ellerımle yaktım
(1,575 puan) tarafından
Bende kaçarak evlendim :(
-Reklam-
+1 oy
(24,070 puan) tarafından
İş değişikliğim keşkem oğlum iyikim 
(1,575 puan) tarafından
Hangi işi yapıyordunuz?
+1 oy
(2,016 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşimin üvey annesine güvendım daha 1bucuk aylık evli iken 16 tane bileziğimi sakla diye verip.  Üstünden 2 gün geçil ben 40 derece ateş içinde hasta yatağımda yatarken bilezıklerın babana lazımmış alalım mı diye beni arıyor ben al bile diyemedim çok hastaydım asla içimden çıkmaz bu 

İyikim de eşim çok ama çok seviyorum onun❤️
(1,575 puan) tarafından
Çok ayıp etmişler. İnsan böyle bir şey için asla bu durumda aramamalı
(2,016 puan) tarafından
Üzerinden 14-15 sene geçti eşimin babası kanser kadın ise darman duman halde
Ahhh ettim etmedim desem yalan olur. Şimdi devran öyle mi döndü ki, onlar bize muhtaç
(1,575 puan) tarafından
Ne ekersen onu biçersin
(2,016 puan) tarafından
Öyle ….. mesele bilezıkte değil hep ezdiler hep eşimin annesine karşı kışkırttılar daha 18 yaşında idim.  Ama daha 15 aylık evlı ıken bir küstüm bu kadınla asla konuşmadım konuşmuyorum da
Evımız aynı şehirdeydi biz taşındık eşimin memlekete 1 sene sonra onlarda şehrimize geldi Allahım hep sabır verdi hep derdim Allahım ben sabredemiyorum sen bana dayanma gücü ver diye
Bu adi kadın ilk çocuğuma hamileyim annemi arayıp diyorkı alın kızınızı ınanabiliyor musun
+1 oy
(1,376 puan) tarafından
En pisman oldugum sey evlenmek ...Iyi ki de zar zor da olsa okuyabilmek ..
(1,575 puan) tarafından
Hayat herkese adil değil. Kimisi okula bile gitmek istemez bahane üretir kimisi okumak için çırpınır :(
+1 oy
(570 puan) tarafından
Hayattaki en büyük pişmanlığım keşke evlenmeden ise girseydim en büyük iyikim de okumak ve anne olmak
(1,575 puan) tarafından
Ben evlenınce işten çıkmıştım :(
+1 oy
(1,710 puan) tarafından
Pişman olduğum şey keşke eşim hamile olduğumu öğrendiğinde verdiği sözü tutmadığında ona karşı daha sert olsaydım  diyorum tek iyiki dediğim şeyde kızım başka da bir iyiki yok zaten hayatımda 
(1,575 puan) tarafından
Benim de tek iyikim kızım. Ondan önce ot gibiymişim onu fark ettim
(1,710 puan) tarafından
Evet bende öyle hissediyorum ysni o olmadan evde ne yapıyormuşum tüm gün unuttum cidden
(1,575 puan) tarafından
Kesinlikle öyle
+1 oy
(10,885 puan) tarafından

Keşke kaynanamla birlik olmayı kabul etmeseydim 4 seneye yakın kaldık ama o 4 seneye yazık etmişim 

İyikilerim çok saymakla bitiremem 

İyiki eşim 

İyiki 3 oğlum 

İyiki bu ev 

İyiki iyiki yaz yaz bitmez 

Çok şükür Rabbime

(1,575 puan) tarafından

Geçmiş gitmiş artık canım. Güzel günlere bakmak lazım :) 

+1 oy
(65 puan) tarafından

Keşke herkesten çok kendime zaman ayırsaymışim.

Ve keşke okulumu bitirseydim. 

İyi ki  bal  evlatlarıma doğmuşum.

(1,575 puan) tarafından

Çoğu kadın kendini görmüyor. En sona alıyor. Ben de bunlardan biriyim. Kendime zaman ayırmak çok istiyorum ama olmuyor maalesef

+1 oy
(48 puan) tarafından

Keşke hiç evlenmeseydim pişmanlığı ve aşırı derecede saf ve ***** olmam

(1,575 puan) tarafından

Ara ara ben de pişman oluyorum evlendiğime. Bazıları eş değil yük çünki. Hayata bir kere geliyoruz. Yanlış evlilikler bizi mahvediyor

(48 puan) tarafından

Aynen öyle vala keşke aklım hep onda ama nefrette ediyorum bilmiyorum nasıl bişe 

+1 oy
(2 puan) tarafından

En yakın arkadaşımın babası ile birlikte oldum ama gene olsa gebe yapardım çok zevkliydi

(1,084 puan) tarafından

Günün trolü 😂

(2 puan) tarafından

Aynen trol

tarafından

Tövbeeeeeeeee bismillah tövbeeeeeeeee 😏

(163,453 puan) tarafından

ne diyon giii

+1 oy
tarafından

Keşke babamla ailemle daha çok vakit gecirseydim 18yasinda b.k varmış gibi evlenmeseydim İyikim evlatlarim

(1,575 puan) tarafından

Erkek evlenen herkes pişman genel olarak ben de 20 de evlendim bir de kaçarak bazen iyi b.k yedim diyorum

+1 oy
(5,378 puan) tarafından

Yani bi cok kadin keske daha gec evlenseydim der buna 24te evlenen bende diyorum keske daha gec evlenseydim ve yine her kadin iyikim cocugum der benim de öyle bunlari saymazsak benim pismanligim 1 medreseyi bitirmemek 2 gencligimi anamin evinde heba etmek keske okusaydim calissaydim bisey yapsaydim hayat beni okumamaya ve mdreseyi birakmama zorladi tamam ama bari calissaydim sigortam olsaydi en azindan iyikim oglumdan baska yok ya 

(1,575 puan) tarafından

Ben de 20 yaşında evlendim. Üniversite mezunuyum ama ev hanımıyım şu anda. İnşAllah ileride çalışabilme imkanımız olur

(5,378 puan) tarafından

Bi sra okuyayim dedim medrese alt yapim var sukur ilahiyat okuyup bi subyan kursu acsam dedim ven okulu bitiresiye yas olacak 32 33 o yastan sonra imkanin olacak da kurs murs acacan zor varzgectjm bende 

0 oy
(1,131 puan) tarafından

Tek iyikim çocuklarım tek pişmanlığım ilk evliliğim

İlgili sorular

+1 oy
33 cevap 812 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
38 cevap 1,209 göst.
24 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,139 göst.