0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (183 puan) tarafından

1. Selam kızlar,siz yerimde kosaydınız sevinir miydiniz?yoksa bu hissettiklerim insani duygular mı?demek ben Şu an şehirde yaşıyorum yani ülkenin başkentinde.eşimin annesi babası kardeşi ve onun ailesiyle 3 odalı evde yaşıyoruz.ama kayın peder evimizi şehirde almamışta,başkentin kasabasında almış.bir aya falan taşınacağız,eltimler de taşınacaklar.benim içimde adını bilmediğim bir hüzün var.burada bir düzenimiz var kızım burada kreşe giderdi,ama okula taşınacağımız kasabada gidiyor.oğlum küçük yani 5 yaşında,kreşe şehirde gidiyor ama taşınınca o da kasabada kreşe gider.ne bileyim ya şehirden de kasabaya taşınmak da:(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnsanin alistigi yerden baska yere tasinmasi zor oluyor ..acı ama gercek
(183 puan) tarafından
Beli tek yaşacagam amma eltim qonşu olacaq
tarafından
Ay qız bos ver eltini..
Moskvanin kendine koceceksen yoxsa?
(183 puan) tarafından
Yox Moskvanın oblastına,qesebe
tarafından
Həə sən şəhərin ortasindasan hhəə onda ..məncə cox da bir fərq olmuyacaq canım.inan ki qaynana yanindan min dəfə yaxsi olacaq sənə
(183 puan) tarafından
Metroya neqliyyatla 10 deqiqe yoldur.ne bilime adam öyreşib ındı yaşadığım yere
-Reklam-
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Tek diyeceğim "Allah yardımcın olsun".
(183 puan) tarafından
Neden ?? Şu tırnak arasında yazmanıza takıldım
0 oy
(3,739 puan) tarafından
Seni tanımıyorum ne hissedersin bilemem ama kendimi yerine koyarsam tabi ki özel hayat gibisi yok. Sakinliği havası ayrı güzel hele de aileden gidip kendi düzenini kurmak gibisi yok bence. Okul da ha şehirde olmuş ha kasabada ne farkeder ki onlar hiç takılacak şeyler değil. Düzen zamanla oturur hep aynı yerde yaşayacağımız da kesin değil sonuçta. Şehirde de yalnız yaşasan neyse diycem de kendi düzenin yok
(183 puan) tarafından
İyi geldi yorumunuz teşekkür ederim
(3,739 puan) tarafından
Rica ederim uykuluyum düzgün cümle kurabildiysem iyi :) bana da dua edersen sevinirim ben çok istiyorum yakın köyleri ilçeleri iş olduğu için uzağa daha uyguna kendi köyüne falan gidemeyiz:(
(183 puan) tarafından
Ben aslında Rusya’da yaşıyorum Moskova’da,Moskova’nın kasabasına taşınacağız da biraz kötü hissediyorum)Allah dileklerinize kavuştursun sizi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 161 göst.
19 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
13 cevap 711 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (567 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.
17 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kayrmm (682 puan) tarafından soruldu