0 oy
75 göst.
önce Diğer kategorisinde (167 puan) tarafından

1. Selam kızlar,siz yerimde kosaydınız sevinir miydiniz?yoksa bu hissettiklerim insani duygular mı?demek ben Şu an şehirde yaşıyorum yani ülkenin başkentinde.eşimin annesi babası kardeşi ve onun ailesiyle 3 odalı evde yaşıyoruz.ama kayın peder evimizi şehirde almamışta,başkentin kasabasında almış.bir aya falan taşınacağız,eltimler de taşınacaklar.benim içimde adını bilmediğim bir hüzün var.burada bir düzenimiz var kızım burada kreşe giderdi,ama okula taşınacağımız kasabada gidiyor.oğlum küçük yani 5 yaşında,kreşe şehirde gidiyor ama taşınınca o da kasabada kreşe gider.ne bileyim ya şehirden de kasabaya taşınmak da:(

3 Cevaplar

0 oy
önce (3,453 puan) tarafından
İnsanin alistigi yerden baska yere tasinmasi zor oluyor ..acı ama gercek
önce (167 puan) tarafından
Beli tek yaşacagam amma eltim qonşu olacaq
Ay qız bos ver eltini..
Moskvanin kendine koceceksen yoxsa?
Yox Moskvanın oblastına,qesebe
Həə sən şəhərin ortasindasan hhəə onda ..məncə cox da bir fərq olmuyacaq canım.inan ki qaynana yanindan min dəfə yaxsi olacaq sənə
Metroya neqliyyatla 10 deqiqe yoldur.ne bilime adam öyreşib ındı yaşadığım yere
-Reklam-
0 oy
önce (1,027 puan) tarafından
Tek diyeceğim "Allah yardımcın olsun".
Neden ?? Şu tırnak arasında yazmanıza takıldım
0 oy
önce (2,010 puan) tarafından
Seni tanımıyorum ne hissedersin bilemem ama kendimi yerine koyarsam tabi ki özel hayat gibisi yok. Sakinliği havası ayrı güzel hele de aileden gidip kendi düzenini kurmak gibisi yok bence. Okul da ha şehirde olmuş ha kasabada ne farkeder ki onlar hiç takılacak şeyler değil. Düzen zamanla oturur hep aynı yerde yaşayacağımız da kesin değil sonuçta. Şehirde de yalnız yaşasan neyse diycem de kendi düzenin yok
İyi geldi yorumunuz teşekkür ederim
önce (2,010 puan) tarafından
Rica ederim uykuluyum düzgün cümle kurabildiysem iyi :) bana da dua edersen sevinirim ben çok istiyorum yakın köyleri ilçeleri iş olduğu için uzağa daha uyguna kendi köyüne falan gidemeyiz:(
Ben aslında Rusya’da yaşıyorum Moskova’da,Moskova’nın kasabasına taşınacağız da biraz kötü hissediyorum)Allah dileklerinize kavuştursun sizi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 92 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde Asya15 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 641 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (546 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.