Hayatınızda en üzüldüğünuz an neydi diye sorsam ne dersiniz??
Bnm amcamın kızı dogum yaptı 2.5 yıl önce. Dogumda çok zorlanmış yasida 40 falandı. Bebek 1 hafta yaşadı sonra öldü. Otopsi falan yaptılar ama bisi çıkmadı. Doktor ihmaliydi .
En cok üzüldüğüm an buydu . Bnmde oglum var belki ondandır
17 günlük bebeğimin kurtarılamadığını öğrendiğim an. bu acının ustune hiçbir acı tanımıyorum
gece evde kaos vardi uyandim annem bise yok babannen hasta olmus dedi. kardesim ranzanin altindan ölmus olmus dedi yada babam dedi orayi hatirlamiyorum ne dedim kostim asagi. biz 4. kat bababeler 2. katta . bababnnemi yerde yatio gordum şok olmustim ilk yakin kaybim
Anacığımı 3 yaşında gözümün önünde araba çarparak kaybettim . Çok net hatırlıyorum..
Canım anacığım bütün kemikleri oracıkta kırılmış. Kurban olduğum kurban diye bir şerefsizin kurbanı oldu gitti iki gözümün çiçeği
Annemin ilk nobet gecirdigi gün..nobetmi deniliyor bilmiyorum.. kardeşimin dogumundan sonra benim 10 yasimda yani ..bir gün evde oturuyoruz annem basladi yere yigildi kiskiriyor bagiriyor bedeni kəndiligindən surunuyor yerde ..ah ne gunler cekmisim kucucuk yasimdan ..her gülüşün arkasinda derin hüzun vardir ya hani
Sehrimde üni çıkmıştı bana 2 yılın sonunda basarmistim ve konuştuğum vardı doktorluk okuyordu bende gıda mühendisliği okuyordum görücü olayı çıktı psikolojim bozuldu sevdiğim çocuk yapma gitme okuluna devam et biz çok mutlu olacz ilerde demişti bı taraftan onu istiyorum diğer taraftan ailemin hepsi eşimi onayliyordu. Çok kararsız bı durumdu yemin ederim ömrümden ömür gitmisti adeta. Sürekli ağlardım ben hangi yolu denim diye. istihareye yattım sabah ablam yerime görmüş eşimi.
Kızımın cenazesini yatak koruyucusuna sarılı ellerime verdikleri an
Buda mezarı
Babami yoğun bakıma koydular annem eve geldi daha oturduk konusuyoruz gece 2 telefon caldi. Anladik. Hastaneye gelmeniz lazim acil mudahale etmemiz lazim dediler. Biz biliyoduk zaten. Apar topar kalktik gittik. Yogunbakim kapisinda doktor cikti elimizden geleni yaptik dedi. Ortadan ikiye kesilmis pijamalarini poset icinde elimize verdiler. Dünya o an durdu sanki.
Ilk çocugumu eşim gemideyken doğurdum.
Ve eşim gemideyken kayinpederim vefat etti.
Bu 3 gunu asla unutamam
1,490,990 soru
24,366,220 cevap
347,574 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın