+1 oy
1,670 göst.
önce Aile kategorisinde (5,862 puan) tarafından

image

Hayatınızda en üzüldüğünuz an neydi diye sorsam ne dersiniz??

Bnm amcamın kızı dogum yaptı 2.5 yıl önce.  Dogumda çok zorlanmış yasida 40 falandı.  Bebek 1 hafta yaşadı sonra öldü.  Otopsi falan yaptılar ama bisi çıkmadı.  Doktor ihmaliydi . 

En cok üzüldüğüm an buydu . Bnmde oglum var belki ondandır :(

66 Cevaplar

+3 oy
önce (832 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
2 yaşında oğlum sünnet için her hazırlık yapıldı kıyafeti bile hazırdı tüm testler yapıldı doktor karaciğer enzimleri yüksek bir ultrason yapalım dedi daha önce ağzında aft yarası çıktığı için yükselmişti tedbir amaçlı dedi yukarda bekliyordu ablamda, yeğenimle beraber olacaklardı ben ultrason çektirip hemen amaliyathaneye gidecektim sıramız vardı daha ultrason çekiliyor hemşire gergin yok işte yok diyor ne yok diyorum en son sol böbrek yok sağda patlama var herşey olabilir dedi sanki beynime kurşunlar sıkıldı o an nasıl ablamı aradım nasıl yukarıya çıktım bilmiyorum böğüre böğüre ağliyorum hastanede sünnet kaldı sağ böbrekte ki patlama yarısı çürümüş olabilir kanser olabilir neler denildi oğlumu yatırdılar çatala iki bacak bantlı bayıltmadan pipisine birşeyler sokuyorlardı oğlum anne diye gözlerime baka baka ağlıyor ben kahroluyorum amaliyat masasında kollarımda çırpınarak elindeki oyuncak arabası yere düştü ölüm gibiydi terliğini arabasını alıp o masada onu bırakıp çıkmak aylarca ölümcül hastalığı varmı yokmu sonucu beklemek sonuç çıktığında doktorundan kapısında terler içinde sıranın gelmesini beklemek Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin şimdi iyi şükür amaliyatını oldu o zaman bize doktor fark edilmese ölür veya böbrek yetmezliği ile gelirdiniz çok sinsi böbrek demişti ben burda anlatmıştım bir kendini bilmez sen nasıl annesin ben olsam gözlerinden anlarım demişti doktorların bile anlayamadığı şeyi hakkım helal değil eğer okuyorsa 2. Bebeğim oldu o sahış burdaysa bir resim atayımda baksın bakalım
önce (5,522 puan) tarafından
Okurken içim kötü oldu Rabbim evlatlarını bağışlasın.
Eleştiren anneyide akıl ihsan etsin Rabbim
önce (49 puan) tarafından
Kızım doguştan tek böbrekli bir an o geldi aklıma. Canım yandı sanki....
önce (5,862 puan) tarafından
Allah şifa versin
önce (2,250 puan) tarafından
Öncelikle Cook geçmiş olsun sen e o şahıs burda olursa cvp verir mi öyle insanlar hep laflarinin arkasından saklanirlar
önce (633 puan) tarafından
Okurken bile çok kötü oldum çok geçmiş olsun
-Reklam-
+4 oy
önce (143 puan) tarafından

17 günlük bebeğimin kurtarılamadığını öğrendiğim an. :(  bu acının ustune hiçbir acı tanımıyorum 

Birçok şeyi vardı ama kalbinden dolayı kaybettim daha doğrusu ameliyatı atlatamadi :( Allah'ım düşman başına bile vermesin
önce (2,532 puan) tarafından
Seninle aynı acıyı yaşıyorum benimde bebeğim doğumdan 17 gün sonra vefat etti. İnşallah diğer dünya da şefaatçimiz olucaklar:(
Allah ikinize sabır versin
Cennette buluştursun
Allah size de bol sabır versin inşallah acınızı günden güne dindirsin inşallah
Amin kraliçe inşallah canım
+1 oy
önce (8,822 puan) tarafından
Eşim tutuklandığında ben hastanedeydim mahkeme günü, bir gece öncesinden eve geçti mahkeme var duş falan alıp anca diye bende onun tutuklandigi gun taburcu oldum ama tabi mahkemeye hasta hasta gidemeyecegime göre eve geçtim ama içim çok kötüydü adliyenin önünden geçince anneme hadi gidelim.bekleyelim orda demiştim annem hayır eve hastasın diye götürmüştü ama tabi eşim tutuklandı hayatimin en berbat günüydü yeni hastaneden taburcu olmuşum ve qksama kriz geçirip tekrar hastanelik oldum hastaneler bakmıyor kendi hastanem uzak çok felaketti hala unutmam o günü 
Bu gidişle sağlam vücutt nerdeeee kalirrr
önce (3,444 puan) tarafından
Esmacim eger ozel degilse neden tutuklandi esin ..cidden cok seviyorsun eşini.. inşallah kavusursunuz..
önce (1,421 puan) tarafından
Evet canım bende merak ettim epey de bir zaman geçmiş. Özel değilse neden acaba
Insanin hayatında akraba gibi bi bela olunca böyle oluyor işte.
önce (7,180 puan) tarafından
Allah'ım tez zamanda bulustursun sizi inşallah.
+1 oy
önce (1,015 puan) tarafından
Deprem günüydü enkazın altında kızıma bisey olduğu düşüncesi en üzüldüğüm gündü onun çaresizce ağlaması ve benim elimden bisey gelmemesi şimdi bile gözlerim doldu ya ona bisey olsaydı:(
Eviniz mi yıkıldı
önce (1,015 puan) tarafından
Evet 4 buçuk saat enkazda kaldık
Allah korumuş
0 oy
önce (2,060 puan) tarafından
Başınız sağolsun canım 

Bende eşimi boşadım .oğlumu büyütüyorum 

Yaşadıklarım içimden çıkmıyor tek üzüntüm bu
Güçlü annesin ;))
Oğlum için güçlüyüm ama bir seneyi geçti boşanalı hâlâ içimden çıkmıyor hazmedemiyorum canım

Çok isterdim mutlu bi yuvamız olsun çocuğumuzu büyütelim

Aile hayatını yapamıyorum dedi
Başka kadınlari içki hayatını tercih etti
Evlenirken içmiyor muydu. Yada yeterince taniyamadinmi
İcmezdi çok iyi biriydi

son bir sene kendinden geçti
içki hayatı vardi sabah gelirdi eve

Başka kadınlarla Mesajlar yakaladım

Ertesigun avukata gittim boşandık

Oğlumu babanne dede amca hala kimse görmez

Kendide aylardır gelip gormedi
Arada görüntülü arar o kadar
Tüh yaa. İmtihan dünyası
0 oy
önce (5,653 puan) tarafından

gece evde kaos vardi uyandim annem bise yok babannen hasta olmus dedi. kardesim ranzanin altindan ölmus olmus dedi yada babam dedi orayi hatirlamiyorum ne dedim kostim asagi. biz 4. kat bababeler 2. katta . bababnnemi yerde yatio gordum şok

olmustim ilk yakin kaybim

cunku.

Ayy basın sagolsun
dedem felcli orta odada salonda yatiyor. bababm dus almis ocagini temizlemis  pul biber naneli
yogurt kuru yapmis yogurt yemis. oturma
odasina oturmus. sonra  artik nasil olduysa telefon tarafa dogru secde eder gibi yere yigilmis muhtemelen bizi arayacakti. dedem sesleniyor gece bababnneme duymui babannem. dedem de yaninda petek var kut kut petege vuruyo ses yapio. 3. katta amcamlar duyiyo. aksi gibi anahtari bulamiyorlar babannemlerin anahtari. sonra 4 . kata bize cikio cagirio. bizimki de kayip anahtar. bulunmuo . babam kirmis kapiyi babannemin evin kapiyi. giriyorlar ki yere yigili. elleri yumuk sertlesmis bacaklari bebek
emekler gibi kalmis. annem
duz cevirmiz ellerini acmis bacaklarini acmiş. falan . o durumlari gormedim tabi ben dinlerken cok aciydi
amin . cumlemiz ölmuslerinin mekani cennet olaun
önce (673 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım ♥️
Okurken çok etkilendim insan hayal ediyor gerçekten zor bı an
0 oy

Anacığımı 3 yaşında gözümün önünde araba çarparak kaybettim . Çok net hatırlıyorum..

Canım anacığım bütün kemikleri oracıkta kırılmış. Kurban olduğum <3 kurban diye bir şerefsizin kurbanı oldu gitti iki gözümün çiçeği

önce (12,028 puan) tarafından
Ahh ahh canim benim Rabbim mekanini cennet eylesin insallah :'((
Amin amin inşallah canım. Allah razı olsun
önce (1,464 puan) tarafından
Rabnim sabrınınızı arttırsın cennette buluştursun
Ömür boyu kırık kalacak ................
Amin kızlar Allah razı olsun .. kalıyorda
0 oy
önce (484 puan) tarafından
kızımın ameliyat olduğu an dı. 3 saat ameliyathanenin kapısına baktım keske o kapının dili olsaydıda derdimi anlatsaydı.En zoruda neydi desen tek başımaydım 
Neden ki ;/
Çok güçlü bı annesin
kızımın boynunda kist vardı ciddi bir yerdeydi çene kemiğinin ortasındaki kemikle birlikte alındı ve ciddi bir ameliyattı çok riskleri olan .velhasıl o gün beni yalnız bırakan herkesi çıkardım hayatımdan benim dönüm noktamdı.

ruken kara çok teşekkür ederim bende o günden sonra Allahtan başka kimseye ihtiyacım olmadığını anladım daha güçlüyüm kimsye eyvallahım yok
Allah sağlık versin kizina
0 oy
önce (345 puan) tarafından
Yakınlarımı kaybetmek çok çok üzücüydü benim için. 

Ama şu ikisini benim için çok yer edindi. 

İlki, ilk bebeğime ölü doğum yapmam. İlk hamileliğimdi vê asla başıma gelmez diye düşündüm. Yetişkin yaşımda ilk defa mezarlığa kendi çocuğum için gittim. 

İkincisi ise, annemin yaşından ötürü hastalıklarının çıkması ve acile gittiği her an kötü bir şey olacak korkusu. 
Basın sagolsun cnm . Annenede acil şifalar diliyorum
önce (345 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim.
0 oy
önce (6,245 puan) tarafından
06.02.2023 saat 4.19 kızımla eşim çıktılar eşimin bana seslendiğini duyuyorum ama çıkamıyorum kızımın sesi geldi çok üşüyorum diye yarım yamalak duydum sadece Allahım yavrum sana emanet diyebiliyordum en çaresiz en üzücü anım oydu birde babamı kaybettiğim gün 
önce (326 puan) tarafından
Ağlattın ya (⁠っ⁠˘̩⁠╭⁠╮⁠˘̩⁠)⁠っ
Yaaa ağlama üzülürüm bak vallahi almam gereken dersler varmış eksiğim çokmuşki yaşadım o günü elhamdülillah ikinci kez şans verdi Rabbim
Ben de Diyarbakır'da yaşadım. Ve evde tektim resmen kriz geçirdim korkudan Seni çok iyi anlıyorum. Evden sağ çıktım ama yıkılan binalari görünce hayatımın şokunu yaşamıştım . Düşününce göz yaslarimi tutamıyorum. O çaresizlik evlatlarımız ah ah Allah bizi birbirimizle sinamasin
Rabbim birdaha yaşatmasın ne bize ne kimseye çok zor
Amin amin ❤️
0 oy
önce (222 puan) tarafından
Ne sen sor ne ben söyleyeyim :(( onu hiç unutmayacağım unutamayacağım ;((
o kim kız
önce (222 puan) tarafından
Yaşadığım olayı yani
Allah yardımcın olsun diyebilirim sadece
0 oy
önce (140 puan) tarafından
Eşimi kaybetmem...
Mekanı cennet olsun
0 oy

Annemin ilk nobet gecirdigi gün..nobetmi deniliyor bilmiyorum.. kardeşimin dogumundan sonra benim 10 yasimda yani ..bir gün evde oturuyoruz annem basladi yere yigildi kiskiriyor bagiriyor bedeni kəndiligindən surunuyor yerde ..ah ne gunler cekmisim kucucuk yasimdan ..her gülüşün arkasinda derin hüzun vardir ya hani 

En mutsuz günüm o gündü..ve devam etti iste ..annem o benim ama havale tutunca tamamen baska insan oluyordu ..nasil aci cekiyordu ..allahim yine geldi aklima 
Ayy şuan nasil
İyi çok şükür..arrik yilda 2 kere falan oluyor öyle..ama sinir hastasi sonusta ..bazen depresyonlara giriyor ..
0 oy
önce (516 puan) tarafından
Ailemle konuşmuyorum 3 aydır ve 2 hafta önce dpgum  yaptım annem dopgum yaptığımı bildiği halde aramadı ve hastanede karşılaştık benle kopnusmadi kayinvalidemle konuştu kızımı sevdibama yeni dopgan poglumu kucağına bile almadı op kadar kotu oldum ki anlatamam 
Ayy gerçekten çok kötüymüş.
0 oy

Sehrimde üni çıkmıştı bana 2 yılın sonunda basarmistim ve konuştuğum vardı doktorluk okuyordu bende gıda mühendisliği okuyordum görücü olayı çıktı psikolojim bozuldu sevdiğim çocuk yapma gitme okuluna devam et biz çok mutlu olacz ilerde demişti bı taraftan onu istiyorum diğer taraftan ailemin hepsi eşimi onayliyordu. Çok kararsız bı durumdu yemin ederim ömrümden ömür gitmisti adeta. Sürekli ağlardım ben hangi yolu denim diye. istihareye yattım sabah ablam yerime görmüş eşimi. 

Tamm dedim bende. Çünkü sevdiğim ile evlenseydim ya sonra bişey olsaydı kötü çıksaydı kimseye güvenmiyirum asla o yüzden hep çelişkili yaklasirdim ama bı kez bile beni rahatsız etmedi. Sen üzülme hayatına bak ama hakkimi ablama helal etmiyorum demişti. Şuan ablam hamile kalamiyor. Buda çok üzücü. Bilmiyorum demekki şuan eşim bana daha hayirliymis yapacak bişey yok 
önce (1,841 puan) tarafından
Aynen, bende onu anlamadım
önce (4,813 puan) tarafından
Ablası caydirmis ya cocuktan. Esini seç demiş ondan kinlenmiş ablasina
He o zmn haklı çocuk
kızlar İnan hala rüyada olduğumu düşünüyorum bı türlü kendime gelemedim konuştuğum çocukla çok uzun konuşmadık o yüzden pek tanıyamadım onu. Bide sosyal medyadan konuştuk görüştük kaç kez ama gerçekten iyi gelmişti bana. Fakat bazen düşünüyorum demekki onunla olsaydım daha kötü olurdu da Rabb'im böylesini daha hayırlı eylemiş. Kader bu. Ne yapsam da çare gelmez. Bazen kendimi öyle avutuyorum isteme olmuştu babama sormuslaru babam gülmüştü kızım daha küçük bidaha bahsetmeyin diye annem ama olmaz Ruken küçüktür okul okuyor demişti konu kapanmisti fakat ablam duydu aradı annemi anne yok demeyin evetre demeyin ama bı gelsinler bı görüşsunler diye diye akıllarına girdi istemeden bı gün önce bile okuluma gidiyordum baktım hepsi tamam diyor iyi efendi çocuk durumu da var hem uzaktan da akraba tanıyoruz kimlerden olduğunu biliyoruz. Diğerini tanımıyoruz dünyada neler oluyor ya sonra basına bişey gelse biz napariz. Demişlerdi o kadar kötüydum ki iki seçenek arasında kaldim bide konuştuğum çocuğun daha önce bi hatasını da görmüştüm fakat önceydi ve Kur'an'ı aldı eline eskidendi şuan öyle şeyler düşünmediğini yapmadığını söylemişti ama hala içimde korkunç bı duygu vardı. En son ağladık ikimizde telefonda bu hatayı yapmasaydin belki şuan seninle olurdum onu secmezdim demiştim. Çok ağladı çok kötü oldu ama bitirmek zorunda kaldım. Bu senin fikrin değil bu senin ablanın fikri hakkımı ona helal etmem asla demişti sen mutlu ol. Sen çok iyi birisin hakediyoraun iyi şeyleri demişti kapatti engellerim sen yapamazsın biliyorum o yüzden ben yapacam dedi ve engelledi heryerden. Şuan ne durumda bilmiyorum ama neyse şimdi ablama. Diyorum çok kötü oluyor bilmiyordum böyle şeyleri olacağını senin mutsuz olacağını keşke yapmasaydim diyor ama geçti gitti yapacak bişey yok
önce (7,591 puan) tarafından
Yani daha evlilik yaşına gelmeden ablanın derdi neydi de senin başını bağlama sıkıntısına düştü acaba çok saçma . 30 yaşına gelmiş olsan bu fırsatı kaçırmasın dersin de ilk geleni veli nimet görmesi çok absürt... Bir yerde evet kader senin alnına yazılan kocanmis ama ablan iyi rol oynamış hayatında :)
0 oy
önce (3,398 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızımın cenazesini yatak koruyucusuna sarılı ellerime verdikleri an 

Buda mezarı 

image

image

benimde gebeliklerimde gebelik zehirlenmesi yaşıyorum o yüzden 12.haftadan itibaren kan sulandirici hap ve igne vuruyorum senin suanki hamileiginde tedavi oluyomusun
önce (3,398 puan) tarafından
Bu gebelikte şekerimde tansiyonum da düşük o yüzden hiç bir şey kullanmıyorum
inş hayırlısıyla sağlikla doğar canım hepimiz anne olarak hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz
Başın sağolsun Rabbim cennettekavustursun sizi amin
önce (1,038 puan) tarafından
Göz yaşimı tutmadım başın sağolsun cnm ;(
0 oy
önce (1,745 puan) tarafından
Kızımın doğum anında kordonunun sarkması, içerde nefessiz kalması yogun bakıma yerlestirilmesi yüzünü 1 hafta sonra görmem.. En zor zamanımdı. 
Ama sonuç yaşıyor galiba
Çok şükür yaşıyor 3 yaşında :)
Allah hayırlı ömürler versin bütün çocuklara
İnşAllah...
0 oy
önce (5,226 puan) tarafından
Büyük kızım 40 günlükken kanser olduğumu öğrendiğim de tabii hali hazırda bir de lohusalık vardı. 
Ayy suan nasılsın
önce (5,226 puan) tarafından
İyiyim iyiyim sadece sol göz az görüyor o kadar. Bu kadar hasar ile atlattım
Onada şükür....
0 oy

Babami yoğun bakıma koydular annem eve geldi daha oturduk konusuyoruz gece 2 telefon caldi. Anladik. Hastaneye gelmeniz lazim acil mudahale etmemiz lazim dediler. Biz biliyoduk zaten. Apar topar kalktik gittik. Yogunbakim kapisinda doktor cikti elimizden geleni yaptik dedi. Ortadan ikiye kesilmis pijamalarini poset icinde elimize verdiler. Dünya o an durdu sanki.

Ilk çocugumu eşim gemideyken doğurdum. 

Ve eşim gemideyken kayinpederim vefat etti.

Bu 3 gunu asla unutamam :'(

:'(( sen kimi kaybettin canim
Benimde babam. 15 yıla girdik cnm ama dolmuyor yerleri
Ayenn oyle canim bizimde 17sinde 11 sene bitti :(
Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşAllah
Amin canım insallah :((
0 oy