+3 oy
2,298 göst.
önce Diğer kategorisinde (162 puan) tarafından
Selamun aleyküm kızlar 7 yaşından 15 yaşına kadar amcam tarafından tecavüz edildim yazarken titriyorum çok özür dileyerek yazıyorum arkadan zorla ağzımı kapatıp yapardı ağlardım korkudan ben akşam oldu zman özellikle aklımdan çıkmıyor evet evliyim cocukalrim var ama aklıma geliyor böyle elim ayağım titriyor ağlıyorum rhatalmak için sokakta akşamlari mesela tek başıma korkuyorum çıkmaya insanlar bakıyor sanki bana zarar verceek miş gibi hissediyorum şuan 22 yaşındayım çocuklarım var evet evliyim ama sanki dün gibi sürekli aklımda her zamn şükür eden bir insanım ama yaşadığım dan dolayı niye dünyaya geldimj sorguluyorum şuan ağlayarak yazıyorum neden tüm kötu seyelr cocukalrin başjna geliyor şuanda o kadar bebek çocuk tecavüzden öldü o haberler bana hep geçmişimi hatırlıyor boğazım düğüm düğüm paylaşacak kimsem yok buraya içimi dökmek istedim

57 Cevaplar

0 oy
önce (162 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar o zamanlar okula gidiyordum öğretmenimden 20 TL istedim dolmuşa bindim tek başıma karakola gittim şikayet ettim bana alttan muayene ettiler özel bolgeme bisey yapmadı eliyle dokundu sayısız kere  makattan sayısız kere tecavüze uğradım 7 yaşında bir çocuktum daha ağlaya ağlaya ağzımı kapatıp yapmaya devam ederdi bizde yatılı kalırdı gece ben uyurken bı uyandım dudami öpüyor eli özel bolgemde ağlaya ağlaya kalktım anneme dedim rüya gördüm gittim annemin yanında uyudum çocuk şube de özel bolgeme baktılar çatala çıktım temiz çıktı çünkü ordan bisey yapmadı makattan yaptı temiz çıkınca serbest bıraktılar ailem bir tokat atmadı üstüne dayak yedim şişle döverlerdi beni elektrikli süpürgeyle şikayet ettim diye karşıma eşim çıktı sevme falan yok evlendim hemen çünkü ordan kurtulmam lazımdı 
Gerçekten anlattım gibi ceza vs hiç birini almadı
önce (483 puan) tarafından
Bide diyoruz devir değişti insanlar kudurdu

İnsanlar hep kuduuktu devir hep aynıydı

Şimdi sadece herşey gün yüzünde
Eski  gizliden gizliye yaşanılan felaketlerle dolu
Aynen öyle benim aynı olay binlerce kişinin başına daha geldi şikayet ettim 7 yaşındaydim benden bir kaç yaş büyük bir kız çocuğu oda makhemrye çıkmak için bekliyor bende geldi ellemi öptü minnacık kız ya Kurban olurum ağlama dedi onada aynı amcası tarafından sarıldık ağladık hiç unutmuyorum
İnsanlar hep kuduuruktu
önce (483 puan) tarafından
Pislikler
-Reklam-
+14 oy
önce (5,225 puan) tarafından
Canım sana psikolojik destek sağlayabilirim, eğer istersen.
önce (1,257 puan) tarafından
Eğer isterse sizin de bilginiz varsa çok iyi olur Hanım kardeşimiz için. Özel den destek alacak imkanı yok. Başka post ta konuyu hatirladi onu çok iyi anlıyorum
Çok isterim
önce (5,225 puan) tarafından
Seninle konuşalım
önce (71 puan) tarafından
Kanım dondu Allah'ım lütfen yardımcı olun
önce (193 puan) tarafından
Filizim Allah senden razı olsun canım ❤️
+2 oy
önce (5,983 puan) tarafından

Offff zaten doluyum bu postun beni benden aldı Rabbım onun gibi amcayı kahru perişan etsin ölmüştür inşallah ölmediyse de Rabbım bu gece canını alsın inşallah :angry:

Bende çok doluyum hala ağlıyorum komple titriyorum ne kadar büyüsemde içimde hala büyümeyen tüm hevesleri icjnde kalan çocukluğu elinden alınmış bir kız çocuğu var
+2 oy
önce (748 puan) tarafından
O amcan b.okunda boğulsun ş.erefsiz k.öpek
Amin inşallah aminnn
+1 oy
önce (484 puan) tarafından
arkadan nasıl yapıyordu makattan mı ?sen nasıl dayandın o küçükyaşında şuan sağlık durumunnasıl iyimisin peki
Bende şeker var bide düşünüyorum can sıkıntısından beynim zonkluyor vücudum pskolojim bedenim kaldırmıyor yaşadıklarımı
önce (1,038 puan) tarafından
Ah cnm ;(;(rabbim sorsun hesabını ailen halen amcanalrla iç içe acba o annenin vicdani nasıl rahat şuan ve konuşmuyor benle bı anne aklım almiyor nasıl inanmaz evladına hadi baba der kardesim yapmaz etmez bı anne evladıni nasıl kaynina tercih eder susar
Amin inşallah ikside rezil oldular diye üzüldüler evlat olarak bana üzülen olmadi
önce (1,038 puan) tarafından
Off cnm ;(;(insallah senden çok uzaklar
Uzağız şükür
+1 oy
önce (5,653 puan) tarafından
gercekten ciddimisi. . ay allahim yaa
Evet ciddiyim yemin ederim
+1 oy
önce (298 puan) tarafından
Ciddi misin ve  eğer gerçekse ailenin haberi var mıydı hala o kanı bozukla nasıl aynı soy adını taşıyorlar merak ettim çok zor çünkü nasıl dayandin kimse duymadı mi seni 
önce (2,289 puan) tarafından
Evlatlarımızı en iyi koruma yöntemi küçük yaşta ne yazık ki şimdiden eğitmek bu konularda :(
İnsan nerden bilsin en yakını ya amcası  bide böyle zihniyeti bozuklar evlatlarına inanmak yerine kansız insanlara itibar ediyorlar
Bana inanıp arkamda durmalarını çok isterdim çok
Sil onları asla onlara ailem bile deme inşallah o amcanda sürünür köpek gibi sokaklarda
Sileli çok oldu cocukalrim Rabb'im yetiyor şükür
+1 oy
önce (1,346 puan) tarafından
Merak etme ettiğini bulmadan ölmeyecek. Sen de yapabiliyorsan destek al.

Bizim alt komşumuzun oğlu tecavüze uğradı seneler önce... Erkek çocuğu ve 5 yaşındaydı... Yapan amcası. Ben liseye gidiyordum ve asla unutamıyorum o dönemi. Sonra ne oldu biliyor musun? O ahlâksız amca sokaklarda sürüne sürüne öldü. Sonradan duyduk ki sokaklarda yatarken ona da tecavüz etmişler... Aynı sonu senin amcana da diliyorum. Allah senin her bir duygunun bin katını ona yüklesin. 
Destek alacak durumda değilim ama buradan biri bana destek olacak keşke bu ******** köpek de ölse ben ölürüm buna bisey olmaz Allah razı olsun canım
önce (2,739 puan) tarafından
Allah öyle bir son verirki sen bile şaşarsın gör bak sürüne sürüne ölecek o pislik
İnşallah ölsün gebersin Allah'ın  belasi
önce (1,346 puan) tarafından
Ölmeden bir güzel çeksin, iki cihanda da cehennem nasip olsun ona.
Amin aminnnnninşallah
+1 oy
önce (3,189 puan) tarafından

Allah onu bildiği gibi yapsın ya of içim acıdı ne diyim bende eniştem tarafindan tacize uğruyor dün çok zor bir durum seni anlıyorum :(

Evet bizde kalırdı her istedinde kalırdı izin almaya gerek bile yok ailem için sorun değil olan bana oldu
önce (3,189 puan) tarafından
Evet canım şuan benimde bir kızım var yanımdan ayırmam hiç bir şekilde
önce (46 puan) tarafından
Aynı şeyi bende dedem tarafından yaşadım ben Allah'a havale etim hiç bir zaman unutmam
önce (1,495 puan) tarafından
En üzücü olanı da bu yaşadıklarınızın hala bazı çocuklar tarafından yaşıyor olması onlar da susuyor yada dese bile kimse inanmıyor rabbim sonumuzu hayretsin
Hala cocukalr yaşıyor ben 7 yaşında dayanamazken bebeklerin nasıl acı çektini hayal ediyorum beynim ağrıyor bu haberleri duydukca aklıma daha çok geliyor
+1 oy
önce (1,290 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum ama hatırlamak sadece seni üzer kuzum o şeytan cehennemde cayır cayır yansın inşallah 
Unutmak elimde değil asla unutamam amin inşallah
+1 oy
önce (2,414 puan) tarafından
İnşallah amcan gebermiştir, böyle adamların şeylerini kesip salacaksın ömür boyu öyle yaşasınlar 
Gebermedj utanmadan geziyor
önce (2,414 puan) tarafından
Böyle kişilerin insan olduğunu düşünmüyorum nasıl senin yüzüne bakıyor nalet adam adamda denmez zaten pis mahlukat
Ben evlenince uzaklaştım annemlerin evi hala çok yakın çok samimiler
+1 oy
önce (933 puan) tarafından
Diyecek birşey bulamıyorum gerçekten.7 yaşında çocuksun arkan kanıyor ve annen bunu farketmiyormuydu seni yıkarken giydirirken hiç  mi farketmedi böyle bir şeyi veya sendeki acıyı ağrıyı nasıl anlamadı .
Annem beni yıkayıp giydiren anne değildi ilgilenmezdi bile okula giderdim o yaşta gömleğimi kendim utulerdim kahvaltı bile hazirlamazdi aç aç giderdim
Ah be güzelim nasıl dayandin neden dayandın  bunca yıl .eşin biliyormu peki böyle birşeyi .umarım ailen ve amcan layıkını bulur Sen Allah'a havale et böyle aileyide amcayi da
Dayanamıyordum ki canım çok yanıyordu ağlıyordum korkudan sustum Eşim biliyor çok adı aşşalık kanı bozuk ailen var dedi beddua ediyor
Ailemle görüsuyormusun şimdi peki
Hayır ben evlenerek onlardan kaçtım
+1 oy
önce (117 puan) tarafından
******** ***** bunlari meydanda seylerinden bağlayıp sallandiracan bak bakalım yapabiliyor mu Allah onun belasını versin hayır aklım almıyor senin odana naisl girebiliyor girerken anne baba ne halt yiyor evde bile çocuğunu koruyamiyor mu 
Benim odamda kardeşim birde ablam vardı onalra asla dokunmuyor annemlerin odası ayrıydı amcam serefiz köpek bizle aynı odada yatıyordu masus bana biseyelr yapsın diye korkudan yatamazdim çocukluk işte bir süre sonra uykuya dalardim
+1 oy
önce (1,745 puan) tarafından
Senin yerinde olsaydım onu birşekilde kandırır uyku ilacı verir önünü çözer şeyini keser çubuğa bağlar çubukla arka bölgesine sokardım. 
O anki çocuk aklı korku keşke cesaretli olsaydım ailem arkamda dursaydi
Seni çok iyi anlıyorum konu tecavüz falan olunca içimden psikopatça düşünceler çıkıyor benim..
Normal öyle düşünce çıkması iğrenç ve çok kötü bişey çünkü rabbim kimseye yaşatmasin
İnşAllah Rabbim böyle insanlardan bizleri çocuklarımızı korusun. Ağır bir travma. İnşAllah Aşarsın..
Amin inşallah Allah razı olsun canım ❤️
+1 oy
önce (16,467 puan) tarafından
Bunu nasıl muayenede fark etmezler aklım almıyor Allah doktorun hakimin de hayırlısını çıkarsın insanın karşısına ailene zaten diyecek hiç bir şey bulamıyorum 
Arkadan muayne etmedi doktor önden etti küçüktüm çatala çıktım ve doktorun dedigi kelime aç bacağını artık ben senin şeyini görmeye meraklı değilim
0 oy
Cnm bence amcan tarafından uğradığın bu durumu ailen ile paylaşman gerekiyor 
Ailemle paylaştım ailem bide beni dövdü üstüne hem tecavüz hem şiddet bende evlendim kurtulmak için
İnanamıyorum ben senin yerinde olsam şikayetçi olurum
Ben okuldan kaçıp şikayetci oldum ailem yalan söylüyor dedi devlet serbest bıraktı
0 oy
Yaşadığın bu durum çok canice Allah öyle amcalardan akrabalardan insanlardan tüm kadın kız çocuk olan herkesi korusun:(
Amin inşallah çok korkunç çocuklumu gençlimi hepsini zehir etti
0 oy
önce (5,664 puan) tarafından

Allah'ım tövbe estağfurullah. Allah belasını versin o nasıl amca kanı bozuk şeytan. Çok üzüldüm canım Allah sana ferahlık versin evlatlarınla eşinle mutlu olursun inşallah :(

Amin inşallah ama pskoljim iyi değil
0 oy
önce (1,841 puan) tarafından
Allah belasını versin o ve onun gibilerin. Burda bir sürü hamile var inşAllah birinin duası/bedduası kabul olur
Amin inşallah
0 oy
önce (14,185 puan) tarafından
Adi pislikkk 

Ailen ile görüşüyor musun
Kesinlikle hayır

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 160 göst.
30 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 2,817 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 497 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 991 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,489 puan) tarafından soruldu

403,339 soru

12,081,306 cevap

36,354 kullanıcı