0 oy
2,189 göst.
Aile kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

ya simdi dun ablamin karsi komsusunun evinde damda 14 15 yaslarnda bir cocuk 2 yasindaki bebeğe istismar ederken gördü arkadan ediyordu o anki sokla video fotograf cekemedi sadece bagirarak mudahale etti ve bizde polisi arayip şikayet ettik polis gidip bakti ve ailenin durumu kabul ettigini daha oncede kac kere bu eylemlern gerceklestigini ama şikayet etmedikleri icin birsey yapamadikakrini konuyu kapandigini soylediler ve ben soka girdim o cocugun vebali ne olacak illa aile sikayet mi etmesi gerek Allah icin ne yapmamiz gerekte bu cocugu kurtaralim

48 Cevaplar

0 oy
(6,283 puan) tarafından

Allah kahretsin onları :angry:

tarafından
aminnn
-Reklam-
0 oy
(467 puan) tarafından
Yaz haber programlarına onlar çözerler canım sen merak etme 
0 oy
(16,279 puan) tarafından
İşte kanıt istiyorlar keşke video alsaydiniz keşke keşke 

İşte o zaman sosyal medyayı ayağa kaldırirdik bak gir nasik harekete geçerlerdi. Şimdi yazsanizda iddia edildi denir hiç bişey yapmazlar. Geçen bı video paylaşıldı sosyal medyadan ihbar diye herkes paylaştı ertesi günü baba denilen pislik tutuklandı 
(16,279 puan) tarafından
Polisler için belki günde kaç ihbar geliyordur böyle bilmiyorum umarım kapanmaz takibe alın sizde rabbim sasirtsin da yakalansin size
0 oy
(230 puan) tarafından
Sosyal medyayı ayağa kaldıralım lütfen biz de artık biliyoruz  o çocuk çok gunah çok emin olun şidette görüyordur 
0 oy
(230 puan) tarafından
Sen Kızlar gelin hep beraber  Müge anlı ihbar hatına yazalım lütfen ya başa tuttur yorumumu 
tarafından
ya iste video foto istiyorlar oda yok inan bu konu havada kalir boyle bazen gorurdm istismara ugrayanalri hep derlerdi şikayet ediyoruz polis bise yapmiyor diye inanmıyorlar diye demek bundan sebebmis illa is üstünde yakalayıp cekmen gerekms
(230 puan) tarafından
Allah kahretsin boyle adalet sistemini
tarafından
O an çocuk hastaneye gitse anlaşılırdı mutlaka ama polıs neye göre ilgilenmedı anlamak mümkün değil. Anne kabul ettiği halde.
(230 puan) tarafından
Yani şaka gibi ya bu ne rezil bir sistem ya
tarafından
Bu olaydan anladım daha çok dikkat etmeliyiz çocuklarımıza. Allah muhafaza bir şey olsa görüntü yoksa asla müdahale edilmeyecek. O an kımın aklına gelır tlf alıp görüntü cekmek
(230 puan) tarafından
Aynen öyle görüntü de sosyal medyaya düşmese hiç birşey yapmıyorlar ya
0 oy
(770 puan) tarafından
Adres bilgisini aldım adana sosyal hizmetler numarasını da aldım yarın ilk iş arayıp şikayette bulunmak hep birlikte akın edersek sosyal hizmetlere alırlar bebeği ellerinden inşallah kurtulur yavrucak o ananın da inşallah elleri kolları kırılır bu faciaya sessiz kalan dili tutulur gözleri yerinden çıkar o çocuğun da inşallah penisi kopar elleri ayakları tutmaz da kendi bokunda ölür aminnnn
(770 puan) tarafından
Direkt karakola gidemezmisin emin ol yapacak çok şey var bugün konuştuğum polis direkt gelsin şahıs ifadesini versin şikayetini yapsın gerisi çok kolay halledilir sadece karakola gelip şikayet etmeleri yeter dedi
(770 puan) tarafından
Normal karakol da olur direkt şikayetin çocuk şubeye yazılı metin olarak gidiyor aramalar şikayet olmuyormuş öyle söylendi bana
tarafından
o zmn tekrar o subeye gitmem gerek çünkü bildiğim kadariyla cocuk sube bakyor
(770 puan) tarafından
Git kuzum git gerçekten o yavru şimdi bile yaşıyordur o pisliği ben zaten sosyal hizmetlere herşeyi anlattım onlar da harekete geçtiler çocuğu alırlar ordan inşallah
(770 puan) tarafından
Evet gidip şikayet dosyayı açtırırsan hallederler gerekirse olay çıkar ama lütfen o dosyayı aç müdüre çık ona anlat lütfen
0 oy
(60 puan) tarafından
Üvey kardeş mi oluyor canım bunlar anlamadım pek fazla 
(60 puan) tarafından
Ya 15 yaşındaki çocuk nerden biliyor böyle şeyleri Allah'ım ya gerçi simdikilerin bilmediği Bir şey Yok ya kadın bunu nasıl normal karşılayabilir Allah im aklım almıyor
0 oy
(308 puan) tarafından
İçim gitti okurken nasıl bu kadar kötü olabiliyor insanlar nasıl kıyabiliyorlar böyle! İnşallah en kısa sürede müdahale ederler alırlar o 2 yaşındaki bebeği . 
tarafından
İnsAllah cnm
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Yarın hepbirlikte Müge anliya yazalım 

Herşey anne bbadan bitiyor ah olan çocuklara oluyor
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Sosyal hizmetler , Esra,Müge aklına kim geliyorsa ara bacım ailesi nasıl göz yumar ya tüylerim diken diken oldu 
0 oy
(4,768 puan) tarafından
Müge anlıda fotografı görenler mutlaka olur ıhbarlar copalır dıkkate alınır kesınlıkle ısrarla söyle allahm cok kötü oldum ya
0 oy
(263 puan) tarafından
Müge anlıya ihbar ettim az önce 
tarafından
ay cok teşekkürler
0 oy
(7,504 puan) tarafından
Ne pislik gelirsa bu erkeklerden geliyor neden böyleleri hala hadım edilmiyor cidden anlamıyorum. Acımadan kessenize o fazlalığı. Bunlar oorospu çocuğuu ! 
0 oy
(6,456 puan) tarafından
Nasıl anne babası yok mu bu çocuğun madem biliyorlar neden önüne geçmiyorlar daha 2 yaşındaki bir bebeğin hayatını mahfettiler. 

Neden doğuruyorlar böyle iğrenç insanlar neden anne baba oluyor bakamadıkları sahip çıkamadıkları çocukları doğurmasınlar ya :((
(6,456 puan) tarafından
Allah bunların belasını versin biz çocukların yanında konuştığumuz kelimelere kadar dikkat ediyoruz hala kendimi ve eşimi iyi anne baba olarak görmem peki bunlar ne anne baba denilir mi bunlara
(6,456 puan) tarafından
Allah ım ya daha hayata yeni gözlerini açmış bir bebeğin başına getirdikleri şeye bak :(
0 oy
(54 puan) tarafından
Kızlar bunu gören herkes lütfen mügeye atalım adresi yazıyı filan inşallah dikkate alınır kurtulur yavru
(243 puan) tarafından
Evet sesini duyurmamız lazım kanım dondu anlamak istemıyorum bu nasıl birşey bende ihbar etcem ve neden muayeneye götürmeyip kanıt bekleniyormuş ki adalet iyice kötü oldu hastaneye götürseydi polis en büyük kanıt olurdu zaten
tarafından
evet birde daha yeni olmstu olay uzerinde 1 saat falan gecmsti o anda alinip bakılsa direk cikardi ama anneye demişler sikayetci misin yok demis saka gibi resmen
(243 puan) tarafından
Nasıl yapabiliyorlar nasıl buna göz yumuyorlar birde o bebek nasıl dayanabilsin böyle birşeye ya organları mutlaka zarar görmüştür 14-15 çok küçük bir yaşta değil yani Allah belasını versin
(243 puan) tarafından
Bende onu diyorum ya o onu doğuran kadına anne bile denilmez buna göz yummak nasıl bir zihniyet ya iğrenç ya bebek napıyordu sabaha kadar aklımdan çıkmadı o yavrum nasıl dayandı
(243 puan) tarafından
İnşallah sesini duyururuz bebeğinde kurtulur ordan
0 oy
(2,965 puan) tarafından
Ya şaka mı bu, nasıl buna göz yumar bu insanlar Allah kahretsin bunları 
tarafından
ah keske saka veya yalan olsaydi ama malesefki gerçek
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Cimere yazdım eşime demek istiyorum ama eşim gider onu öldürür elinde kalır bende adanada oturuyorum yinede Dicem elini ayağını kırsın onun Allah hepsinin belasını versin
tarafından
aminn Allah razi olsn insAllah
0 oy
(858 puan) tarafından
Adana mi burası Adanalı misin canım sen. Ev hiç yabancı gelmedi bana ya 
tarafından
Adana Seyhanmış
tarafından
evet adana seyhan
0 oy
(634 puan) tarafından
Bu tarz paylaşımlarda sosyal medya etkileşimi çok önemli. Özellikle Twitter da paylaşmak gerekiyor. 
0 oy
(326 puan) tarafından
Nereye gidebilirsiniz gidin ama bunların peşini bırakmayın 
tarafından
Canım taşın altına sizde elinizi koyun ve Cimer'e şikayet bildirin

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 458 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
15 cevap 302 göst.