Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_bdb90ba82976e03b16c1e04a499c3251, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
2 Yaşındaki Bebeğe Yönelik İstismarı Önlemek İçin Ne Yapmalıyız?-Aile & Aşk
+1 oy
3,541 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

ya simdi dun ablamin karsi komsusunun evinde damda 14 15 yaslarnda bir cocuk 2 yasindaki bebeğe istismar ederken gördü arkadan ediyordu o anki sokla video fotograf cekemedi sadece bagirarak mudahale etti ve bizde polisi arayip şikayet ettik polis gidip bakti ve ailenin durumu kabul ettigini daha oncede kac kere bu eylemlern gerceklestigini ama şikayet etmedikleri icin birsey yapamadikakrini konuyu kapandigini soylediler ve ben soka girdim o cocugun vebali ne olacak illa aile sikayet mi etmesi gerek Allah icin ne yapmamiz gerekte bu cocugu kurtaralim

51 Cevaplar

0 oy
(7,549 puan) tarafından

EGM sayfasına adres belirterek şikayette bulundum inşallah dikkate alınır inşallah 

image

(16,619 puan) tarafından
Malesef diyorum ya bi video vardı geçen adam boşanma aşamasında ve görüntülü konuşup oğlumun boğazına bıçak dayamış çocuk ağlıyor.
Sosyl medya çalkantılar içinde ihbar ettiler ertesi günü adam tutuklandı
(7,549 puan) tarafından
Offf Allah'ım ne hale geldi bu dünya artık ya
(16,619 puan) tarafından
Öyle haklısın ama bilmiyorum şuan çok kötü oldum yavrucak için :(
(7,549 puan) tarafından
Şikayet ettiğinizi biliyorlar daha ulu orta bişey yapmazlar ki zaten kapı ardında yaparlar yapacaklarını içim sıkıldı
(839 puan) tarafından
Benim 17 binlik sayfam varda şimdi oraya atsam bi ton şikayet gider ama dediğiniz gibi anne şikayetçi olmuyor. Nasıl olacak bu iş bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaz haber programlarına onlar çözerler canım sen merak etme 
0 oy
(16,619 puan) tarafından
İşte kanıt istiyorlar keşke video alsaydiniz keşke keşke 

İşte o zaman sosyal medyayı ayağa kaldırirdik bak gir nasik harekete geçerlerdi. Şimdi yazsanizda iddia edildi denir hiç bişey yapmazlar. Geçen bı video paylaşıldı sosyal medyadan ihbar diye herkes paylaştı ertesi günü baba denilen pislik tutuklandı 
(16,619 puan) tarafından
Polisler için belki günde kaç ihbar geliyordur böyle bilmiyorum umarım kapanmaz takibe alın sizde rabbim sasirtsin da yakalansin size
0 oy
(245 puan) tarafından
Sosyal medyayı ayağa kaldıralım lütfen biz de artık biliyoruz  o çocuk çok gunah çok emin olun şidette görüyordur 
0 oy
(245 puan) tarafından
Sen Kızlar gelin hep beraber  Müge anlı ihbar hatına yazalım lütfen ya başa tuttur yorumumu 
(245 puan) tarafından
Allah kahretsin boyle adalet sistemini
tarafından
O an çocuk hastaneye gitse anlaşılırdı mutlaka ama polıs neye göre ilgilenmedı anlamak mümkün değil. Anne kabul ettiği halde.
(245 puan) tarafından
Yani şaka gibi ya bu ne rezil bir sistem ya
tarafından
Bu olaydan anladım daha çok dikkat etmeliyiz çocuklarımıza. Allah muhafaza bir şey olsa görüntü yoksa asla müdahale edilmeyecek. O an kımın aklına gelır tlf alıp görüntü cekmek
(245 puan) tarafından
Aynen öyle görüntü de sosyal medyaya düşmese hiç birşey yapmıyorlar ya
0 oy
(1,709 puan) tarafından
Adres bilgisini aldım adana sosyal hizmetler numarasını da aldım yarın ilk iş arayıp şikayette bulunmak hep birlikte akın edersek sosyal hizmetlere alırlar bebeği ellerinden inşallah kurtulur yavrucak o ananın da inşallah elleri kolları kırılır bu faciaya sessiz kalan dili tutulur gözleri yerinden çıkar o çocuğun da inşallah penisi kopar elleri ayakları tutmaz da kendi bokunda ölür aminnnn
(1,709 puan) tarafından
Valla ben yarın arayıp ortalığı 56 yapmayı düşünüyorum gerekirse Esra Erol Müge anlıyı Didem yılmazı herkesi işin içine katarım cimere kadar giderim benimde bir kızım var şuan açık değiller diye aramıyorum yoksa şimdiden onların evine bir ton araba yollamıştım yarın adana gençleri sitesine de ev adresine kadar vericem o 14 yaşındaki o çocuğunu bulup dövsünler sinirden elim ayağım titriyor o anasını da cehennemde cinler çok güzel kırbaçlicak ama makattan işte inşallah makatından kızgın 5e 10 kalas sokarlar aminnnn ilk defa bu kadar beddua ettim birine
(1,709 puan) tarafından
Valla yarın ben cimeri gerekirse tüm TV yayıncıların adana gençler grubuna yazmayı düşünüyorum sosyal hizmetleri de arayacağım biri video desin ağızına sıçıcam ciddiyim 2 yaşındaki bebek istismara uğrarken videomu çekilir diye
(1,709 puan) tarafından
Valla video isteyene hiç acımam ağzıma geleni sayarım kaç tane çocuk istismar dan öldü bu ülkede hala video isteyene cidden çok meşhur bir soru sorarım senin çocuğun o halde olsa da video istermiydin diye
(1,709 puan) tarafından
Ben elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım benimde 1 yaşında kızım var okuyunca hem beynimden vuruldum hem o ana olacak orospunun kafasını dağıtmak istedim yani evlat bu evlat benim evladıma bunu yapan diğer evladım bile olsa kızgın demirle heryerini yakarım gözüme bile gelmez o kadar çocuklar bebekler ölüyor ırzını siktiğimin karısı da buna göz yumuyor adana olaya anlattım durumu inşallah dönerler de ev adresini bile kayıt ettim veririm yeterki o bebek kurtulsun kıyamam kim bilir ne kadar canı yanıyordur
(1,709 puan) tarafından
Merak etme Allah o yavruyu kurtarmak için olan çabamızı boş çıkarmaz ki ben bu konularda tabiri caizse fazla çirkefleşebiliyorum yarın gerekirse ortalığı ayağa kaldırırım yazık o bebeğe Allahım ben evladımın canı yanar diye sert dokunmamaya çalışırken böyle şerefsizlerin haberlerini görüyorum ya içimdeki şeytan çıkıyor yemin ederim şuan adanada olsaydım o evi basmış o kadını ölesiye dövüyordum ve eminim eşimde o iki erkek çocuğun başından kıvılcım çıkartırdı benle beraber savaşırdı o aileyle o çocuğu da ordan direkt alırdık sosyal hizmetlere götürürdüm keşke orda olsam o kadının etlerini liğme liğme  doğramak istiyorum ona kadın bile denmez o kerhane saksısı gözümde sadece biblo
(1,709 puan) tarafından
Valla benim ailem bu konuda sessiz kalsa veya eşimin ailesi hem sessiz kalıp hem sessiz kalmamı istese gözüme hiçbiri gelmez direkt silerim ki allahtan benim ailem asla bu işlere sessiz kalmaz ve eğer ben ailemle orda olsaydım emin ol bu gece eşim ben abim eniştem ablalarım babam annem hepimiz dayanmıştık kapısına hepsinin ölüsü çıkardı evden asla sessiz kalmam kalmamı isteyeni de ne evime alırım ne kızımı gösteririm ona susan benim kızıma da susmuş sayılır gözümde
(1,709 puan) tarafından
Sadece yapışmakla kalsa yine iyi o mahşer günü gözlerin konuşucak gördün ama görmezden geldin kulakların duydun ama kulak basmadın ağzın sesini çıkartmadın diye konuşucak senin ailen ahireti hafife alıyor ben şu an uzakta olsam bile adana olaya yazabiliyorsam veya yarın her yere şikayette bulunabiliyorsan ağızım konuşabiliyorsa yapabiliyorsam bu bile Bi şeydir o çocuk için ama ailen o tarafta ne yapıcak bilmiyorum aileni takma kardeşim elinden geleni yap bişey dediler mi ver cevabını gözünü seveyim o senin evladın da olabilirdi buna susan senin evladına susmaz mı öyle düşün gerekirse eşin dışındaki herkesi al karşına savaş gerçekten o bebek için emin ol değer
tarafından
Kızlar bende şefime ekran görüntüsü attım yarın direk müdahale ediyoruz inşallah, hem mail hemde iletişim kuracaklarmış
(1,709 puan) tarafından
Oh şükür rabbime şefine ekran görüntüsü atan ellerin dert görmesin bacım
(1,709 puan) tarafından
Bende sosyal hizmetlere şikayet dilekçesi oluşturdum ama senin karakola gidip kendini tanıtıp ifade vermen lazım mış ki o aile göz altına alınsın
tarafından
canim söyledim ben polise ne gerekiyorsa yapim diye yok sizin elinizde bise yok aile sikayeti gerek dedi poliste olayin gerçek oldgnu soyledi ama deli kanit gerek dedi
(1,709 puan) tarafından
Ben de bugün konuştum gelip ifade vermeleri yeter dedi tek şikayette çocuk alınır ordan dedi aradığınızda şikayet oluşturulmuyormuş herşeyi anlattım ben olanı biteni bana öyle dedi eğer karakola gelip ifade vermiş olsaydı kesinlikle bişey yapılırdı dedi ben zaten sosyal hizmetlere başvuru yaptım şikayet oluşturuldu olayla en hassas şekilde ilgilenicez herhangi bir durumda ifade için aranmayı kabul ediyormusunuz dedi Söz konusu bir bebek olduğu için evet dedim bende
(1,709 puan) tarafından
Sizde lütfen sosyal hizmetleri arayın Yaşadığınız şehir olduğu için daha farklı şeyler yapılabilir sürekli evi göz hapsine alın öyle bişey gördüğünüz anda videoya alıp müdahale edin elinizde kanıtlar da olsun
tarafından
ya tabikide ifadeyse ifade giderim veririm soyledim ben onlara ifade icin hayir dedi gerek yok aile sikayetci degil dedi ben zten biselrr yapma cabasindayim
(1,709 puan) tarafından
Yok yok sen o polisi dinleme uğraşmak istememiş büyük ihtimalle ben bugün konuştum böyle böyle denmiş dedim o da olur mu öyle şey büyük bir suç bu dedi gelip ifade versinler hemen o şekilde anca yardımcı olabilirler dedi
tarafından
normal karakol almaz herhalde oraya giderdm yoksa
(1,709 puan) tarafından
Direkt karakola gidemezmisin emin ol yapacak çok şey var bugün konuştuğum polis direkt gelsin şahıs ifadesini versin şikayetini yapsın gerisi çok kolay halledilir sadece karakola gelip şikayet etmeleri yeter dedi
(1,709 puan) tarafından
Normal karakol da olur direkt şikayetin çocuk şubeye yazılı metin olarak gidiyor aramalar şikayet olmuyormuş öyle söylendi bana
tarafından
o zmn tekrar o subeye gitmem gerek çünkü bildiğim kadariyla cocuk sube bakyor
(1,709 puan) tarafından
Git kuzum git gerçekten o yavru şimdi bile yaşıyordur o pisliği ben zaten sosyal hizmetlere herşeyi anlattım onlar da harekete geçtiler çocuğu alırlar ordan inşallah
(1,709 puan) tarafından
Evet gidip şikayet dosyayı açtırırsan hallederler gerekirse olay çıkar ama lütfen o dosyayı aç müdüre çık ona anlat lütfen
0 oy
(83 puan) tarafından
Üvey kardeş mi oluyor canım bunlar anlamadım pek fazla 
(83 puan) tarafından
Ya 15 yaşındaki çocuk nerden biliyor böyle şeyleri Allah'ım ya gerçi simdikilerin bilmediği Bir şey Yok ya kadın bunu nasıl normal karşılayabilir Allah im aklım almıyor
0 oy
(1,078 puan) tarafından
İçim gitti okurken nasıl bu kadar kötü olabiliyor insanlar nasıl kıyabiliyorlar böyle! İnşallah en kısa sürede müdahale ederler alırlar o 2 yaşındaki bebeği . 
tarafından
İnsAllah cnm
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Yarın hepbirlikte Müge anliya yazalım 

Herşey anne bbadan bitiyor ah olan çocuklara oluyor
0 oy
(4,708 puan) tarafından
Sosyal hizmetler , Esra,Müge aklına kim geliyorsa ara bacım ailesi nasıl göz yumar ya tüylerim diken diken oldu 
0 oy
(5,270 puan) tarafından
Müge anlıda fotografı görenler mutlaka olur ıhbarlar copalır dıkkate alınır kesınlıkle ısrarla söyle allahm cok kötü oldum ya
0 oy
(411 puan) tarafından
Müge anlıya ihbar ettim az önce 
tarafından
ay cok teşekkürler
0 oy
(8,046 puan) tarafından
Ne pislik gelirsa bu erkeklerden geliyor neden böyleleri hala hadım edilmiyor cidden anlamıyorum. Acımadan kessenize o fazlalığı. Bunlar oorospu çocuğuu ! 
0 oy
(7,008 puan) tarafından
Nasıl anne babası yok mu bu çocuğun madem biliyorlar neden önüne geçmiyorlar daha 2 yaşındaki bir bebeğin hayatını mahfettiler. 

Neden doğuruyorlar böyle iğrenç insanlar neden anne baba oluyor bakamadıkları sahip çıkamadıkları çocukları doğurmasınlar ya :((
(7,008 puan) tarafından
Allah bunların belasını versin biz çocukların yanında konuştığumuz kelimelere kadar dikkat ediyoruz hala kendimi ve eşimi iyi anne baba olarak görmem peki bunlar ne anne baba denilir mi bunlara
(7,008 puan) tarafından
Allah ım ya daha hayata yeni gözlerini açmış bir bebeğin başına getirdikleri şeye bak :(
0 oy
(187 puan) tarafından
Kızlar bunu gören herkes lütfen mügeye atalım adresi yazıyı filan inşallah dikkate alınır kurtulur yavru
tarafından
Evet sesini duyurmamız lazım kanım dondu anlamak istemıyorum bu nasıl birşey bende ihbar etcem ve neden muayeneye götürmeyip kanıt bekleniyormuş ki adalet iyice kötü oldu hastaneye götürseydi polis en büyük kanıt olurdu zaten
tarafından
evet birde daha yeni olmstu olay uzerinde 1 saat falan gecmsti o anda alinip bakılsa direk cikardi ama anneye demişler sikayetci misin yok demis saka gibi resmen
tarafından
Nasıl yapabiliyorlar nasıl buna göz yumuyorlar birde o bebek nasıl dayanabilsin böyle birşeye ya organları mutlaka zarar görmüştür 14-15 çok küçük bir yaşta değil yani Allah belasını versin
tarafından
Bende onu diyorum ya o onu doğuran kadına anne bile denilmez buna göz yummak nasıl bir zihniyet ya iğrenç ya bebek napıyordu sabaha kadar aklımdan çıkmadı o yavrum nasıl dayandı
tarafından
İnşallah sesini duyururuz bebeğinde kurtulur ordan
0 oy
(3,770 puan) tarafından
Ya şaka mı bu, nasıl buna göz yumar bu insanlar Allah kahretsin bunları 
tarafından
ah keske saka veya yalan olsaydi ama malesefki gerçek
0 oy
(1,654 puan) tarafından
Cimere yazdım eşime demek istiyorum ama eşim gider onu öldürür elinde kalır bende adanada oturuyorum yinede Dicem elini ayağını kırsın onun Allah hepsinin belasını versin
tarafından
aminn Allah razi olsn insAllah
0 oy
(878 puan) tarafından
Adana mi burası Adanalı misin canım sen. Ev hiç yabancı gelmedi bana ya 
tarafından
Adana Seyhanmış
tarafından
evet adana seyhan
0 oy
tarafından
Bu tarz paylaşımlarda sosyal medya etkileşimi çok önemli. Özellikle Twitter da paylaşmak gerekiyor. 
0 oy
(412 puan) tarafından
Nereye gidebilirsiniz gidin ama bunların peşini bırakmayın 
tarafından
Canım taşın altına sizde elinizi koyun ve Cimer'e şikayet bildirin

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 640 göst.
+2 oy
2 cevap 47 göst.
+1 oy
2 cevap 59 göst.