+1 oy
570 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,563 puan) tarafından
Merhaba kızlar bende cinsel isteksizlik var bunun çözümü varmıdır çok sık olmaya başladı eşimle uzaklaştık biraz çok üzülüyorum bildiğiniz bir çözüm var mı?1 yaşında oğlum var çok stres yapıyorum onunda etkisi var yardım edin lütfen yaşayan var mı bunu kuruluk vs yok sadece isteksizlik var.

15 Cevaplar

+1 oy
önce (1,563 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kendime bir damla siparişi vermiştim o kadar para verdim işe yaramadı çöpe gitti
-Reklam-
+3 oy
önce (2,377 puan) tarafından
Bence bız erkekler gibi her seferinde orgazm olamadığımız için oluyor çok arka arkaya oldu mu bende öyle oluyorum çünkü 
önce (8,267 puan) tarafından
Aynen katılıyorum Benimkide olsa hergün ister ama ben öyle değilim diyorumki araya mesafe girsin daha iyi olur hem bende biraz özlemiş olurum diyorum mesafe dediğimde çok değil yani 3-4 gün de olabilir :D
Benimki de öpmeye korkuyorum hemen aklı şeye çalışıyor:D ama bizimki de her gün olsa asla reddetmez :D simdi adetliyim gün sayıyor bitsin diye :D
Aynı aynı maalesef :) kadınların kaderi galiba
Malesef canım ama ben onun kadar istekli değilim işte bende mi sorun diyorum da genelimiz bu durumda sanırım
Genel olarak bu kadınlarda olan bir şey
+2 oy
önce (326 puan) tarafından
Hamileyim ben de öyleyim 
Hamilelikte normal ama ben hamile değilim
+2 oy
Bende öyleyim bu aralar eşime de yansıyor farkındayım lafını ediyordu ama ne olursa olsun geri çevirme yapmıyorum afedersin ama ön sevişmeyi uzun tutunca istek geliyo bende belki sendede öyle olur. 
Reddediyorum çok kötü oluyor ama içimden gelmeyince zorla olmuyor bide bebek çok yoruyor,tamam canım denerim sağol
+2 oy
önce (739 puan) tarafından
Çocuğunuzdan yana stres yapacak bir durum mu var özel olarak yani hastalığı vs gibi birşey mi var öyle bir durum yoksa biraz sakinleşmeyi deneyin bence, cinsel ilişkiyi hep erkekler istiyor gibi oluyor ama bu bir çift işi sizinde o yatakta stresinizi atıp mutlu olmanız gerekir evliliğin %80i cinsellikte elde edilen mutluluk üzerine kurulu eğer kendinizi sakinleştirmeye çalıştığınız başka birşeylerle ilgilenip stres atmaya çalıştığınız zamanlarda da isteksizlik geçmiyorsa bi doktora danışın derim evliliğiniz etkilenmesin bu süreçten 
Çok şükür herhangi bir hastalığı yok ama ben çok zorlanıyorum en baştan beri sürekli ağlıyor mız mız hiç Bir şey yapamıyorum, evliliğimiz etkileniyor maalesef sinirimi eşimden çıkarıyorum bu sefer uzaklaşıyoruz.
+2 oy
önce (592 puan) tarafından
Aynı durum bende 1 buçuk senedir var iyice bıktım artık yetersiz hissediliyorm. Kadın doguma gidip muayene olmamiz lazim
Kadın doğum da psikolojik diyip psikiyatriye yönlendiriyor sonuç sıfır
önce (592 puan) tarafından
Psikiyatri ne yapabilecekki. En fazla akıl verir. Benim denemediğim zihinsel bir şey kalmadı artık bende yoruldum eşimde yoruldu
+2 oy
önce (197 puan) tarafından
Kendine sex gecelikler olurya onlardan giy öyle dene bende işe yaramisti
Önceden giyiyordum biraz saldım mesela dün hazırlık yapacaktım bebek gece uyumadı dişimi bile fircalayamadim pasaklı pasaklı uyudum
+1 oy
önce (2,545 puan) tarafından
O sorun bende de var hormonlardan dolayı 

Kadın doguma gitsen daha iyi olur canım 

Çünkü erkek isteyip biz reddettikce uzaklaşma soğuma oluyor 

Ben istemesem de istiyormuş gibi yapiyorum
Gidecem canım çok sağol❤️ soğuyorum zaten uzaklaştıkça
+1 oy
önce (7,421 puan) tarafından
Kızım 1 yaşına gelene kadar bende öyleydim hiç geçmeyecek sanıyordum 
Benimki 13 buçuk aylık bu aralar arttı
+1 oy
önce (3,220 puan) tarafından

Bende de tam tersi adamı darlıyorum bazen :D

Şimdi bilerek biraz geri çekildim o gelsin istiyorum 2 3 günde bir anca ama bence normal yani her gün her gün de olmaz ki yeni evli de değiliz 

2 senelik evliyiz bizde yeniyiz,adam benden bikmisti artık ama bir soğuma geldi isteksizim:(
+1 oy
önce (4,676 puan) tarafından
Amaan bosver kız ıstıyormus gıbı yapıver :) 
Çoğu zaman öyle yapıyordum zaten,oda içimden gelmiyor maalesef
+1 oy
önce (74 puan) tarafından
Valla benimde 11 aylık bebeğim var onunla uğraşmaktan akşam bayılıyorum resmen. Hiç cinsel zevki düşünemiyorum bile yani adam ister yapar duş alıp uyuruz o kadar 
Sadece mecburi bir iş gorevmis gibi geldi bir süre monotonlasti
+1 oy
önce (1,025 puan) tarafından
Sanırım vajinismus olmuşsun. Kadın doğuma bı görün derim canım.
Vajinismus değil canım o farklı bir şey,bende sadece istek yok
önce (1,025 puan) tarafından
He tama pardon kuruluk yok demişsin aşko
0 oy
Kızlar yok mu çare bir tarif vs 
0 oy
önce (17 puan) tarafından
Al bendende o kadar çocuktan sonra bende başladı ondan önce eşimde vardı yaa zevk değilde eziyet gibi geliyor bana canım ıstemıyo sonra istemese hiç yapmam bazen kötü oluyorum bu yaşta içim ölmüş diye de eşimde bi garip üşengeç oda ya hiç değilse hafta'da bir iki yapsam oda yok biz çok ara veriyoruz yaa vakit sorunuda var işinden dolayıda

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 348 göst.
0 oy
5 cevap 129 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 160 göst.
0 oy
6 cevap 239 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nurisumay_0 (17 puan) tarafından soruldu

403,340 soru