0 oy
742 göst.
Diğer kategorisinde (160 puan) tarafından
Ilk gelin olsaniz ve kayninizi evlense sizin eltinizin altini sizinkinizden cok olsa kabul edermisiniz

53 Cevaplar

0 oy
(746 puan) tarafından
Tek gelinim ama bana göre ilk geline ne alındıysa devamına da alınmalı 
-Reklam-
0 oy
(4,246 puan) tarafından
İlk gelinim tam da dediğin gibi altın hariç hersey eltime fazla fazla yapıldı ben altınlarımı verip ev aldım o hiç bisey vermeden sıfır eve girecek. Eşyanın en ucuzunu aldim az borca girelim diye o gidip en iyisini alacak bu saydiklarim sadece bir kaçı belki kıskançlık falan diyen olur da aksine hiç kıskanmıyorum ama bana o kadar değer verilmediği için çok üzülüyorum 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Azdan az çoktan çok gider...
0 oy
(952 puan) tarafından

Hiç bişey anlamadım.  Hak eden kazansin.Ben sizi tutuyorum :D

0 oy
(1,873 puan) tarafından

Ben abimin esine gorumceyim abimin eside bana gorumce:Dben abimin kayniyla evlendim yani yengemin katdesiyle abimle kaynanalarimiz ayni :Desimlede 3 tane yigenimiz ortak:D kiz baslik farkli icerik farkli yeni anladim:)

tarafından
Hahaha anlasabiliyormusnz kayanann hem damat hem gelin almış oluyor dimi
(1,873 puan) tarafından
Evet anlaşıyoruz kaynanam karışmaz hiç
(519 puan) tarafından
Berdel gibi bişey olmuş sizin. Akraba misiniz eşinle.
(1,873 puan) tarafından
Berdel niyetine olmadi  tabiki ..hayir akraba değiliz
(519 puan) tarafından
Anladım cnm. Rabbim ağız tadı versin. Muhabbetiniz daim olsun : )
0 oy
(401 puan) tarafından
Sen evlenirken alınan miktarı kabul edip evlenmişsin sonrasında başkasına yapılan şey neden seni rahatsız ediyor ki , herkesin kendi hayatı sonuçta, sende zamanında çok isteseydin derler , bu tarz şeyler ile kalitenizi düşürmeyin bunun kıskançlığı mi olur ben mi anormalim bilemedim isterse kaynım karısına bir tır altın alsın napim,.kocamın alacak gücü varsa alır bana yoksa niye boş gürültü yapıp insanları rahatsız edeyim
0 oy
(1,269 puan) tarafından
Tek gelinim öyle derdim yok.Eğer olsaydı çok olay yapmazdım .Belki o zamanlar maddi durum o kadarına el veriyordu şimdi daha iyilerdir
0 oy
(435 puan) tarafından
Evet bazen haksızlık yapa bılıyor aileler bu konuda ben 2ci gelinim ilk geline yapılan hiç bir şey bana yapılmadı ama şimdi şükür ediyorum yapılmadıgına eşim hepsini zamanla yaptı ama eltimin her zaman arkasından konuştular ettik diye ama bana eşimden başka hiç kimsenin bir hakkı yok rahatım bu arada evlendiğimde asla altın seven biri deyıldim ama şimdi çok seviyorum eltımede ortak paradan yapışlardı bu arada herkes calısdıgını babadına veriyormuş ben evlendıye hiç kimse karısmadı
0 oy
(4,354 puan) tarafından
Valla bana da eltiminkinden fazla yapıldı. Banane uc bilezige gitmeseymis o da :) ben tek cocugum babamın da maddi durumu iyi. Oglunun gelecegini düşünen ona gore dedigimi yapar. Basta mirin kirin ettiler ama dedigimize geldiler. Ki ben esimle en basta konusrken bak boyle böyle isterim demiştim sesini çıkarmamisti. Yine de istedigimden az oldu :)
0 oy
(129,472 puan) tarafından
esin ensestmi     
0 oy
(923 puan) tarafından
Valla canım eltime benden fazla taktılar bir tane hiç te sıkıntı etmedim umrumda değil yani herkes ayrı sonuçta evlendikten sonrası oenmli eşim bana fazlasıyla yapıyor eltimin eşi de altınları düğünün ertesi sabahı babasına vermiş hepsini benim eşim hicbirini vermedi dmeek istedigim iş eş te bitiyor altın gelip geçici pek önemi de yok yani 
0 oy
(519 puan) tarafından
İlk gelinim bana sekiz, eltime 3 bilezik takıldı. Gelinin annesi kıyameti kopardı. Ama kayinpederim bı kuruş fazla takmadı. Eşitlik olsun isterdim. Ama kayinbabamin maddi açıdan durumu iyi değildi. 
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Benim şartlarımda ne gerekiyorsa ellerinden geleni yaptılar iyi veya kötü eltim geleceği zaman şartları çok çok iyi olur daha iyisini yapsınlar derim benim fikrim bu yönde yani herkes nasibini yaşıyor bence böyle düşünme
0 oy
(4,728 puan) tarafından
Bizde herşeyi eşim kendi yaptı babasının cebinden 5 kuruş çıkmadı düğün salonunun parasına yemeğine varana kadar herşeyi eşim ödedi düşün.. O yüzden bekar kaynım evlense sanmıyorum ki babası bırsey yapsın.. Amann be canım ne haklara giriliyor kabul etmeyıp ne yapcan 
0 oy
(6,240 puan) tarafından
Beni ilgilendirmez sonuç olarak eşimle mutluysam sıkıntı yok demektir 
0 oy
(2,945 puan) tarafından

Eşit olmasi taraftarıyım eltim evlenirken de kaynatanam bana sordu o şekilde olması doğru ama siz bilirsiniz dedim karismadim altın almaya gittik hiç konuşmadım açıkçası kaynatama hatta ben gelmek istemiyorum dedim kaynatam darilinca gittim yanında.  Fazla almış az almış inan beni ilgilendirmez biz şuan aramızda öyle dusubmuyoruz eltimle ikimizde ikimize ne alınırsa alsın can sağlığı çok iyi olmuş deriz gerçekten içimizden.

Niye bana az aldın diye kimseyi darlayip ayrilmaya filan ara bozmaya böyle şeylere hiç lüzum yok alan razı veren razı ise bizi ilgilendirmez

0 oy
(4,097 puan) tarafından
İlk gelinim ve eltimin altını benim altınımdan fazlaydı kabul ettim. Kaynanam bana geri ödedi ama fazlayı
0 oy
(9,587 puan) tarafından

Benden uzak Allah'a yakın 

Yeni evlendi kaynım herşeyini yaptım koşturdum o kadar çok mutlu olsun benden uzak olsun:D

0 oy
(2,814 puan) tarafından
Kabul etsen ne etmesen ne alıp takan sen değilsin sonuçta böyle bit şey başıma gelse bozulurum açıkçası sonrasında insanlara karşı tavrımı da ona göre düzenledim sanırım :)
0 oy
(5,169 puan) tarafından
Asla kabul etmem bende evin tek geliniyim bana ne takılsa  eltime o takılacak dedim fazla takılsa helal etmem dedim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 243 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ocakk (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 599 göst.
8 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayseaslan (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 880 göst.
5 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde DamlaNur'un Annesi❤️ (807 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 1,895 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,637 cevap

37,612 kullanıcı

Kategoriler

...