0 oy
132 göst.
önce Aile kategorisinde (720 puan) tarafından
Merhaba kizlar en son Mayıs 2022 de burdan ayrılmıştım. Nasılsınız? Geri gelmemin sebebi ise insan bazen hiç tanımadığı insanların fikrini dusuncesini arıyor. Çünkü yakınlarının anlamadığını hissediyor veya etrafında kimseye guvenemeyecegini bildiğinden hep içine atıyor. Buda bir süre sonra insana zarar veriyor herşeyden bunaliyor. O yüzden size geri geldim

İlk sorumu sorayım o zaman gerisini zamanla sorarım

28inde üç yaşına girecek oğlumu sünnet ettircez onumuzdeki hafta. Hastane de yapmam gerekenlet neler acaba neler almalıyım veya hastanede dağıtmak için birşey yapmam lazım mı lokum olur baklava olur ben mi yanlış düşünüyorum acaba onun heyecanı stresi var. Şuan sadece sünnet yapicaz mevlit veya düğünü yazın yapicaz . 

6 Cevaplar

0 oy
önce (720 puan) tarafından
Kimsenin bir fikri yok mu yani
-Reklam-
0 oy
önce (5,865 puan) tarafından

Ben hastanede sünnet ettirdim düğün mevlut bisi yapmadım. Sadece elbise giydirdim 

önce (110 puan) tarafından
Bebegim 5 aylik bu aralar sunnet edelim istiyoruz.nasil yapicaz hastaneden hamgi blume nasil randevu aliyoruz bilgi verir misiniz
Ürolojiden sıra alınıyor. Biz 5.5 yaşındayken yaptırdık.
Biz çocuk cerrahisine randevu aldık canım o bize gün verdi
Evet ikiside bakıyormuş
0 oy
önce (470 puan) tarafından
Bizimkiler sünnet düğünü yaptıracağı için ben bir şey dağıtmadım hastanede dağıtan da görmedim şahsen özelde sünnet ettirdim herkes kestirip gitti 
Yani haklısın yatış olmadığı için gereksiz bence
0 oy
önce (1,419 puan) tarafından
Kesim yapıldıktan sonra yatış verilmiyor canım bosver eve gelenlere ikram verirsin 
Haklısın senin ki kaç yaşında oldu çok zor mu ya benim oğlumun canı biraz tatlı valla korkuyorum iyileşene kadar neler olacak acaba
önce (1,419 puan) tarafından
Seninki büyük csnim onun eziyeti olur benimkilerin biri 8,5 aykikken diğeri 6 aylıkken oldu
0 oy
önce (14 puan) tarafından
Merhaba canım sunnet kilodu bardak kesinlikle yanina almalısın. Nasil yaptiracaksin sunneti bilmiyorum ama biz dikisli yaptırdık. Bezliydi bebegim. Doktor karton bardak koymayın demişti ama bardak koymamak büyük hata. Kıyafet olsun bez olsun yapışıyor ve dikiş yerlerini kanatıyor. Sonra verdiği kremleri surudk ilaçları içirdik. Su dolu küvete oturuyorduk. Dikisleri dussun diye. Sağlıkla sıhhatle olsun inşaallah. 
Bende hiç bilmiyorum ki doktor sadece tahlil için gün verdi aynı hafta içinde sünnet olur dedi. Bardağı ne yapıyoruz tam olarak anlamadim
0 oy
önce (254 puan) tarafından
Sünnet düğününe karşıyım. Keşke düşünmeseniz bile erkeklik organına yapılan işlem için neden düğün yapar insanlar anlamıyorum. O kadar kıymetli ve gurur verıcı bir şey mi o organ? Erkeklik egosunu ne zaman yenecez acaba
Bende pek düşünmüyorum eşimde sanmıyorum düşünsün ama kayinoederler karşı falan gelirse birşey diyemem ben büyük mevlit istiyorum hoca çağırıp mikrofonla okusun istiyorum Nasip olur insAllah canim
önce (254 puan) tarafından
Normal bir mevlit yeterli kannatımce. Annesi sizsiniz. Siz isterseniz olur. Hayırlısı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 196 göst.
7 Ekim 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 81 göst.
0 oy
4 cevap 151 göst.
1 Ekim 2023 Aile kategorisinde Ayla. (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 298 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,847 puan) tarafından soruldu

403,348 soru

12,081,735 cevap

36,355 kullanıcı

...