0 oy
155 göst.
önce Aile kategorisinde (63 puan) tarafından
Kızlar kordon bağlatmak günah mi

5 Cevaplar

+1 oy
önce (2,224 puan) tarafından
Sağlikli sorunun olmadığı sürece caiz değil gebe kalırsan eğer hayati tehlikesi olacaksa günah olmuyor
-Reklam-
+1 oy
önce (1,752 puan) tarafından
Eğer riskli bir durum yoksa günah canım.

Dinimizde korunmak günah değil ama kadını kısırlaştırmak günah. 

Kordon da geri dönüşümü olmayan bir durum.

Ancak salih bir doktor

Bir daha doğum yaparsa ölür derse, veya buna benzer bir sebep söylerse, o zaman caiz olur :-)
önce (63 puan) tarafından
Yok benim öyle dururum yok ama ne sipral de yaramıyor bana doğum kontrol haklarına alerjim var
önce (133 puan) tarafından
Ben 3 sezeryanımı olcam oyüzden baglatcam doktorum bağla 4 sezeryan senin için tehlikeli dedi
Ben de bağlatacağım 4. Sezaryan olacağım çok riskli bundan sonra .
Bende spiral takamıyordım rojcan
Cilt altı implant tak
0 oy
önce (2,150 puan) tarafından
Kordon bağlamak nasıl oluyor acaba benim 40ın çıkmasına az kaldı korunmamm lazım 
önce (51 puan) tarafından
Sezeryanda bağlıyorlar istersen
Ben sezaryan olmadım ki normal doğum benim ki bilmediğim için sordum bende
önce (5,653 puan) tarafından
normal digumdada farketmez istedigin zaman gdersin iki kicik delik delip kasikdan aletlerle grip baglarlar. ben sezeryanda baglattim sezeryan kesimden zaten icerisi acik diye bagladim. gunahi sevabi onur tarafta rabbime veririm hesabi suan icin ikinci cck da kazayla oldu zaten birdaha asla hamile kalmak istemiyorum dogurganligim bitsin yeterli benim icin. gunahmi sevapmi diye dusunursen cogu seyi hatali sekilde yapiyorsundur yaptigin bircok sey gunahtir ama yapiyorsundur. baglatmak eksik yada fazla ne farkeder ki  tam anlatamiyorum suan demek istedigimi ama linc gelir bukadar yazdirgima . aslinda linclencek bi manada yazmadi
önce (51 puan) tarafından
Normal dogumda yapıldığını bilmiyordum ben
Bu amaliyat olmak gibi bişey mi kız nasıl yapılıyor o öyle :) korktum
yok be anlasilmioki sezeryanda doktor dogum bitti tuplere geciyorum dedi. hocam kor dugumle baglayin asla hamile kalmim gerekirse rahimi falan sökun atin dedim gulduk falan bi baktim isiklari kapatiolar :) baglamislar da beni dikmisler bile coktaaan . yani bir dakika bile surmuyor baglanipda dikilmek. diger turlu sezeryan sirasinda degilde normalde olan en fazla  5 dakika surer
Nerden delip yapıyorlar peki canım
rahim bölgesi civarindan diye biliyorum yani sezeryan kesi yerinin o yerlerden
0 oy
önce (3,708 puan) tarafından
Caiz değil ama ben de yaptircam bir çocuğa daha yetemiycem Allah affetsin. Daha önce ben de araştırmıştım. 
ban bagliyim sükur kisirim mutlu huzurluyum:) . baglaymak gunah diye
 baglatmakdan vaz gecen insanlarin cogu hesabindaki uc kurusu bile  faize verio yada evini aranasini almak icilkredi cekio yada kredikartiyla faizli alisveris yapio bu devirde bunlari yapmayan yok. isine gelene gunah ama yapiyorum  derken baglatmak gunah diye asla baglatmam demek cok sacma bence .ona gunah da dogerine degilmi. oyle dusunursek hayatimizdaki cogu seyi yapmamamiz gerek zaten.
önce (3,708 puan) tarafından
Bilip kendileri karar versin diye yazdım herkesin kendi kararı
0 oy
önce (2,040 puan) tarafından
Arkadaşlar da belirtmiş zaten, hayatını, sagligini tehdit edecek bir durum yoksa caiz değil. 
önce (63 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 456 göst.
0 oy
6 cevap 190 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (591 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,009 göst.
26 Temmuz 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Gizemlises (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 534 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nagiiiss (237 puan) tarafından soruldu

403,340 soru

12,081,371 cevap

36,354 kullanıcı

...