0 oy
243 göst.
önce Aile kategorisinde (298 puan) tarafından
Görüncem eşinden boşandı memeleketinden taşınıp İzmir'e geldi canımı sıkmaya başliyor kadına çocuklarina 2 ay baktım ev taşınma aşamasında günlerce önlerinden hizmet ettim ergen kızı oğlu var önüne yemek koyarsın eline sağlık bile demez burnu havada değişikler.... Eşim desen adam aklınu kaybetti bacısıyla yanlış anlamayın bakın bu kıskanmak değil siz olsanız sizde rahatsız olursunuz.. Pikniğe gitsek beraber bir yere çıkacak olsam onlarada diyor artık bıktım ya geçen gün dedim ben her pazar birbirimizi görmek zorunda miyiz diye bozuldu baya ama yine bir şeklide pazar günü yan yana geldik.. Evini kurdu ya bana dili çıkmaya başladi herşeye karışmaya başladi çocuklardan tutun evime aldığım herşete bile koltuk baktık pazar görümcem diyor hadi gidelim koltuk bakalım bende dedim biz sonra bakcaz sanki mecburum b

Laf sokuyor bende altta kalmam asla ağzına tıkayınca da renk alıp veriyor susıp kalıyor sonra yine aynk zorla kaşınıyor... Eşimin onu görünce beni arka pilana atması da ayrı canımı sıkıyor... Geçen hafta doğım günü vardı görümcenin bir restoranda pasta kestik canlı müzikli falan bir görseniz bacım canın ne istiyor söyle ne yiyecen ona kızına hepsine tek tek sordu bana sormadı  bile en son ben bozulunca anladı sen ne yiyecen falan dedi yani beni unutuyor resmen zoruma gidiyor ikimize eşit davransa sıkımtı yok ama kendini kaybediyor onunla çikinca dışarı ağzı kulaklarında benle çikinca öylesine artık dicem sonra diyecek kıskanıyorsun ama bu kime yapılsa bozulur akıl verin kızlar ne yapsam Bilemedim

9 Cevaplar

+1 oy
önce (3,712 puan) tarafından
Evet sizi ezmesi doğru değil ama bizler kardeşi ne için istiyoruz, ileridi birinin sıkıntısı olursa diğeri destek çıksın diye. Eşiniz kendimce bacısını mutlu etmek, az olsun acısını dindirmek istiyor bence.
önce (298 puan) tarafından
Tamam da dediğim gibi eşit davransa sıkıntı yok kendini paspas etmiş resmen yakında darbe yiyince anlar maddi manevi kullanıyorlar bizi
-Reklam-
0 oy
önce (1,383 puan) tarafından
Aynı benim eşimi atlatmissn. Eminim gorumcem boşansa eşimde böyle olur. Hatta kesin bizde boşanirz. Ben hep diyorm . Yarin öbür gün mal davasında göreceğim sizi. Şimdi ablam şöyle böyle diyosunda dedm. Kaynanam da sürekli o senin Bi ablan başka kardeşin mi var diye fisekliyor. Güya bacı kardeş yapmaya çalışıyor ama isin içine para girince kardeş mi kalır. Dediğin gibi bacım bu kıskançlık değil bunu anlamazlar burdakiler. Mesela eşit davranmak dengeyi sağlamak. Ama onu çoğu eş yapamıyor. E madem denyegi saglamayacaksn neden evlendin ki demi. Otur ailenle ablanla. Valla bosanip gelmesi en çok size zarar getirecek belli. Ama lafını çekme eşine güzelce anlat dengeyi sağlaması gerektiğini yoksa sizin evliliğinzde zarar gorecek
önce (879 puan) tarafından
İşin içine para girdi mi melek sandıkları ablalar şeytan gibi oluyor. Bizzat yaşadı eşim. Tecrübeyle sabit. Daha alacak verecek bile olmadı sadece konusu açıldı diye gorumcem eşime soğuk. Bebeğim 3 aylık oldu görmeye bile gelmedi 40 dakikalık yolu.
önce (1,383 puan) tarafından
Benm gorumcem hiç gelmedi görmeye :) ne evi ne kızımı. Sorsan durumu iyi değil ama eve gelen kargonun haddi hesabı yok. TV lerde görüyorz mal davası icin birbirini vuruyolar. Ne kadar da iyi kardeş olsn araya para girince olmuyor. ALLAH tan benim.oyle problemim yok :) babamin zaten durumu iyi değil o kadr. Bi evi var küçük bir de arabası onun içinde zaten kavga edecek değilm. Kayın babamin sirf suan oturduğu evi 6 7 milyon. Tarlası traktöru traktör un malzemeleri derken. Bu kavga bitmez  :)
Eşim zaten kimseden bişey talep etmez bir tane ev var o da iki bacımın Hakko diyor her zaman... Ama bir mağazaya gidiyoruz bişey alsam hemen alıyor görümcem aldıklarını da alıyor elinden onlarında canına minnet iki yok yok sonra ödüyor eşim... Bende geçen kızlarıma bişey aldım eşim yanımda değildi arayayım dedim görümcem ben alacaktım zaten dedi bende tamam sen öde kardeşin sana versin dedim tamam dedi hemen niye siz niye aldıklarınızı ödemiyorsynuz biz sakıp sabancımıyız.. Bende eşime demedim parasını ver diye eşime 2 700 aldım kızlara Görümceye de öd ettim ohhh içimin yağları eridi baksın nasılmış insanları yemek
0 oy
önce (879 puan) tarafından

Eşimle dayısını anlatmışsın :D Ben artık o kadar saldım ki kumam diyorum dayısına. Dayısı da anlamıyor ya da anlayıp anlamamaza yatıyor. Bu kadın bana niye kuma diyor diye düşünmüyor. Sende birlikte hiçbir şey yapma. Gitmicem,  çocukları alıp gidin de. Ya da ortama gidince soğuk davran, bozulduğunu hissettir. Gorumcen konusunda da yı.lanin kafasını baştan ez.mek lazım. Baştan kes ki gittikçe sana karışmasın. Alıştırma öyle.

Aynen ya canım sıkılıyor bu duruma sanırsın o karısı benim de abilerim var hiç böyle ilgi görmedim valla onlardan ah ah şansım yok ki
0 oy
önce (752 puan) tarafından
Eşin kardeşine üzülmüş haliyle boşandı geldi diye ama biraz fazla abartmış kardeşine destek olacam derken seni bebelerini ihmal etmiş kavga dövüşe girmeden güzelce al karşına konuş derim
Yeni boşanmadı ki 3 sene oldu yani napalım biz mi boşadık yani insan dengeyi kurar
O zaman kocanada bu dediğini sert şekilde söyleyeceksin demekki kuramıyor dengeyi.
0 oy
önce (3,951 puan) tarafından
Benim görümcem evli oldugu halde eşim 3 sene önce bana öyle bi laf etti ki hala unutmam her gün aklıma gelir üstelik ablası yüzünden boşanma aşamasına geldik o yüzden eşimin ailesini bi türlü kabullenemiyorum
Ne dedi merak ettim valla benimki de ailesine çok bağımlı hiç laf ettmez
Keske sen kocani bosasanda ortada oylece kalsa post sahibi degilim yorumunu gordum kocana sinir oldum
Ablam benim namusum sen benim neyimsin dedi gerekirse onlara bakarım seni sokağa atarım demişti tabi şimdi de ne zaman o dediği lafı yüzüne vursam lafi değiştirir üstünü kapatmaya çalışır
Annesinin varlığına guveniyo benim kocam onu ölümsüz saniyo o yüzden boş boş konusuyo
0 oy
önce (2,254 puan) tarafından
Bir gorumcem var ne o beni ne ben onu severim evine gitmem kardeşi gitmek isterse gitsin beni ilgilendirmez ha o kardeşine gelmek istiyosa yine beni ilgilendirmez hoş geldin yaparım ikramliklarimin olsun yemek olsun hazırlarım o yabancı biri evime gelmiş gibi 
Bende 3 tane var hıç birini sevmem onlarda beni ama kıçımdam da ayrılmaz
önce (2,254 puan) tarafından
Mal insanın halı başkadır cnm enson bayramda gelmişti bana bnm ki :)
0 oy
önce (3,843 puan) tarafından
Ben olsam kendine ceki duzen vermezsen ablanla ayni kaderi yasarsin derdim. Kocasindan bosandi diye kocalik yapacak hali yok. Tabi ki ilgilenecek ama dozunda. Net sekilde konusacaksin.
Valla böyle giderse dıyecem artık yani ne böyle herkesin bacısı anası var madem bu kadar seviyordum niye evlendiniz kanımıza girdiniz
0 oy
önce (3,792 puan) tarafından
Şimdi görümcen yeni boşanmış esin önceden böyle olmadığına göre açık kapatmaya çalışıyor.Biraz görmezden gel önce duruma alışsın sindirsin.Esin haklı demiyorum kesinlikle hata yapıyor ama o da durum.yonetmeyi bilmiyor.Merak etme zamanla normale dönecek.

Görümcenide bir süre duyma kulaklarını kapat ,çünkü oda pek sağlıklı döneminde değil.

Ama.bunau demek değil sen kendi yoksay sen kendini sev değer vermeye devam et mutlu olmak için ortam bir hamleye ihtiyacın yok garsona ne içmek istiyorsan kendin sipariş ver hangi koltuğu almak istiyorsan gir kendin bak beğen beğendiklerin içinden birine fikir vermesi için eşini dahil et yani bunu mu alalım bunumu diye. INnan sendeki degismle onlarda değişecek şaşıracaksın.
Canım  yeni boşanmadı zaten 3 seneden fazla oldı kadının keyfi yerinde yok yok diyorlar eşimde öyle diyor ama çocukları maviden başka bir yerden gitmez Ayağunda ki ayakkabılar 5 bin ya kızının ben kızıma flo dan alıyorum onlar nike falan bizi ***** yerine koyuyorkae olmayan insan nasıl marka giyer Allah aşkına eşimde hâlâ onlara alşveirş yapar bu kadar abartması canımı sıkıyor eşit davransa sıkıntı etmem zaten
0 oy
önce (1,373 puan) tarafından
Yani bozulduğunu bilsin ama abrtma ya eşin onlara üzüldüğü için yapıyordur bosnmis y eşin de kendince sahip cikmya calisoyor bence Altan al boraz kendini onjn yerine koy sen olsan abin sana öyle davransa ne kdar iyi ve normal gelecekti sana 
Öyle de bende dediğim gibi eşit davransa zaten sıkıntı olmaz çok çok fazla abartıyor
önce (1,373 puan) tarafından
Canım malesef erkekler öyle ya eşini tutar ailesini atara ya aileyi tutar eşini atar dengesiz bunlar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 115 göst.
0 oy
7 cevap 375 göst.
9 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 145 göst.
0 oy
24 cevap 332 göst.
3 gün önce Aile kategorisinde Hasret3434 (3 puan) tarafından soruldu

403,368 soru