0 oy
74 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,773 puan) tarafından
4 buçuk aylık oğlum uykuya dalarken çok fazla zorlanıyor gözleri kapalı ama ağlıyor durmuyor niye olur ki gaz yok bişey yok durduk yere ağlıyor 10 gÜn falan dır böyle 

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,773 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

Diş mi acaba ya bana değil gibi geliyor ama 
-Reklam-
0 oy
önce (2,479 puan) tarafından
Diş sorunu olabilir mi ? 
10 günde veli olmazmıydı değil bence
Diş bu 1 günde de çıkar 2 haftada da benim oğlum bazılarını hemen patlattı bazılarında uzun süre çekti
Patlatma değil 10 günde diş anlaşılmaz mı ki şişer kabarır falan
Her çocukta kabarcak diye diye bir şey yok :) bazen anlamazsın bile
Bilmiyorum
0 oy
önce (542 puan) tarafından
Uyku gerilemesi yaşıyordur büyük ihtimalle ama 1 ay içinde geçen bişey bu brnim kızımda öyleydi sonra birden kendi kendine uyumayı seçti ben genelde kriz anlarında memede sakinleştiriyorum yada şarkı söylüyordum biraz yüksek sesle ve başını okşayarak 
Emiyor mama alıyor ama mama işe yaramıyor şarkı fön beyaz gürültü nini hepsini denedim
önce (542 puan) tarafından
Başka bir sıkıntısı olabilir mi bir doktora başvur bence
önce (879 puan) tarafından
Uyku gerilemesi 1 hafta sürüyor. Beyaz gürültü 4. aydan sonra onerilmiyor sanırım. Bebegin için loş ve sessiz bir ortam oluşturmaya çalış. Uyku için alışık bir müziği varsa onu aç ve sallarken uykuya daldiktan bir süre daha sallamaya devam et. Rem uykusunda oldugu için derin dalamiyor sanırım. Benim bebeğim de atak haftalarında böyle oluyor. İnsan strese giriyor.
Söylediklerinin hepsini yapıyorum
Beyaz gürültünün önerilmediğini bilmiyordum
0 oy
önce (10 puan) tarafından
10 gün sonra 6 aylik olacak oglum bu vakte kadar cok güzel uyurdu ayni bizim gibi ama 2 haftadir gecemiz gündüzümüz karisti uykuya cok zor daliyor yarim saat uyutmaya calisiyorum tam uyudu diyorum yatiyorum agliyor henüz diste yok kontrol ediyorum bilmiyorum ne zaman düzelir kimisi bir iki haftaya eskiye döndü diyor kimisi de aylardir böyle diyor. Gercekten zor allah size de sabir versin 
Of ya inşallah düzelirler
0 oy
önce (933 puan) tarafından
4 ay atağı diye birşey var canım araştır istersen haftasına göre denk geliyordur .4 .ayda uykuya dalarken ağlama çok oluyor özellikle akşam uykusunda en az 10 dk ağlıyor dalamiyor feci birşey 4 5 hafta kadar sürüyor bu durum uzamazsa
Ay yaklaşık 2 3 saat kadar ağlıyor
İnşallah uzamaz
0 oy
önce (5,859 puan) tarafından

8. Aydan selamlar.  Hala dişi çıkmadı ve uykusu düzensiz buaraalr :)))

Of ya foto sabitledim yukarı diş değil gibi ama bakarmısın
Baktım ama daha var gibi . Atak dönemi olabilir.
Demi ne zaman bitecek acaba
Her bebek bir değil.  Biter sonra başka bisi başlar.  Ben bebege kehribar kolye aldım sanki fayda etti . Mizmizligi azaldı gibi.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Suda (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 201 göst.
0 oy
1 cevap 41 göst.
0 oy
13 cevap 211 göst.
29 Kasım 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,340 soru