0 oy
225 göst.
önce Aile kategorisinde (3,285 puan) tarafından
Kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz ama kim gelirse gelsin aşağı gel diyor önceden yeme içme birdi o yüzden mecbur iniyordum ama ayrıldı çok şükür tam ayrı gibi de değiliz ama buna da şükür neyse kızları olsun başka kişiler olsun evine gelince benimde gelmemi istiyor iki çocuğum var küçüğü daha 6 aylık onlarla ilgilenmekten zaten bir bakıyorum akşam olmuş birde sanki inmek zorundayim gibi konuşuyor benimle eşimde diyor misafir gelince in ama ben inmek istemiyorum iki görümcem var evli yakınlar iki günde bir annelerine geliyorlar beni çağırmıyorlar bende inmiyorum ama kaynanam onlar misafir sen yine gel davet bekleme diyor buna nasıl bir çözüm bulmalıyım söylüyorum inmem diye ama hem eşim hemde kaynanam ısrar ediyor birde görümce de değer verdiği de yok niye ineyim ki

12 Cevaplar

+1 oy
önce (7,176 puan) tarafından

Misafire hürmet için değil hizmet için çağırıyor aşko yoksa inan çağırmaz bahane uydur çocuk uyuyor çocuk durmuyor banyo yaptırıyorum biraz rahatsız vs vs bir kaç kere inme pes eder zaten 

-Reklam-
+1 oy
önce (3,949 puan) tarafından
Yeme içme bir olduğu zaman kendi evinize alışveriş yapmiyo musunuz ya da şöyle soyliyim canınız bisey çektiği zaman kendi evinizde yiyemiyo musunuz cok merak ediyorum bunu 
0 oy
önce (6 puan) tarafından
İş yaptırıyorlar mi yoksa sadece oturmak için mi 
önce (3,285 puan) tarafından
İnsem tabiki de iş yapcam bulaşık yemek hepsini bana yaptırırlar
önce (6 puan) tarafından
Bide 2 cocugun olmasına rağmen bir bahane bulup inme sende insansın evin ayrı işin ayri
Bide görümce ne zaman gelse cagirmaz zaten diğer eltilere haber verir bana gelince söylemez bende istenmediğim yere gitmek istemiyorum
0 oy
önce (10,352 puan) tarafından
Valla o is keyfime kalmis benim aslinda bakarsan benim evimde kaynanama 2 dk sokagin bi basinda o bi basinda ben oturuyorum gelen giden olunca bazen cagiriyo canim isterse gidiyorum istemezse gitmiyorum cogunlukla da istemiyo valla esim bana bunun baskisini yapamaz ne demek misafir gelince in ya 
Sonuçta annesinin evi gelsin gitsin banane diyorum yok inceksin diyor baya tartıştık zaten sanki bana değer veriyorlar gideyim birde yanlarına oturayim
Canim deger verselerde evin var coluk cocugun var kocan var biri zaten kucuk surekli gitmek zorunda degilsin ki
Öyle tabi ama işte istenmediğim yere niye gideyim zoruma giden bu isteyen arar mesaj atar yada evime gelir
Heleki istenmedigin yere asla gitmemelisin zaten
0 oy
önce (765 puan) tarafından
Has yüzüne hayran değiller 

Hızmet ıcın çağırıyorlar gıtme ne derse desınler 
Zaten görümce çağırmıyor kaynanam gel diyor bende istenmediğim yere gelmem dedim ama hala yok sen yine gel davet bekleme diyor resmen gurursuz ol diyor bana
Gelmıcem istemiyorum bıktım sizden artık de bır kere kötu ol bıdaha dıyemez
Ben eşime de dedim canım isterse inerim ama her gelene de inmem
Takma kafana keyfıne bak ısın yok senı görmek isteyen sana da uğrar :))
Aynen öyle onlar yüzünden sütüm azaldı valla ne yapsam artar acaba :(
0 oy
önce (3,705 puan) tarafından
Sırf bu yüzden aynı evde yaşamayı bırak aynı sokakta mahallede bile yaşamak istemiyorum. Çünkü onların misafiri bitmez benim görümcemde sürekli gelir kendi gelmese çocukları en geç iki günde bir gider. Yakın olunca hiç sorma arama zahmetinde bulunmayıp tak diye kapımda beliriyorlar zaten.
Valla zaten bende pişmanım keşke uzak bir yerde yasasaydim ***** kafam evlendikten sonra anladım herşeyi ama iş işten geçti malesef o pişmanlığı her gün yaşıyorum zaten
0 oy
önce (679 puan) tarafından
İnersen daha çok şey beklerler direkt inmiyorum istemiyorum de zorunda değilsin kaynanan kendi hizmet etsin misafirlere iki çocukla seni darliyacagina
0 oy
önce (18,409 puan) tarafından
Belki kayınvalidem ayrı gayriniz olmasın iyi olun diye diyo olabilir. Niyetini sen daha iyi anlarsın . Ama her zaman gitmen çok zor. Anne işim var gelemiycem de. Bir iki sefer sürat aşar laf söyler. Ama sonra alışır. Sonra gelirim isim biterse de geç. Ya geç git. Ya hiç gitme. 
0 oy
önce (1,025 puan) tarafından
İnmemek için bir sürü bahaneler var bebeğim 
0 oy
önce (1,444 puan) tarafından
Vallahi kaynanam hiç bilmiyorum yani misafir gelse haberin bile olmaz aynı binada oturuyoruz biraz üslup farkı bir şey diyemiyorum
0 oy
önce (1,859 puan) tarafından
Ben de kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum. Eşimin amcasıgil hariç hiç kimse gelince gitmem. Onlarida yengesi ve kuzenlerini severim o yüzden. Görümcem yok. 1 tane kaynım var evli. Onlar gelince de binde bir giderim canım isterse. Eşimde git yada gidelim demez . Kendi gider . Eşim kimi sevip sevmediğimi de bilir . Bana karışmaz da.
0 oy
önce (337 puan) tarafından
Aynıyız be bak dubleks ev aldılar nisanliydim dedim benim yemek ayrı olacak ona göre neyse başta herkes iyiydi sonra babam ve annemm bana fikir bile sormadan onlara bir sene beraber yapıp yersiniz dediler ben şok bişi diyemedim evlendim bir sene doldu  bak hem çok iyilerdi ama kötü yanları da fenadir bizimkilerin aşağı geç mi indim trip  dışarı mi çıktım trip anneme mi gittim trip eşimle dışarı çıkınca kaynana görümce goturmedik diye trip. Ve bana sürekli mecbur beraber yicez iccez diyordu eltimin gelini 4 sene birlikte yedi içti iki çocuktan sonra ayırdı bizimde mecbur dedi kaynana ne alaka ben ve senin eltimin gelini banane diyemedim bekledim sabrettim 5 sene yedik içtik ne izdiraplarla bak bana tek iş yaptirmazlardi asla yalan söyleyemem ama onlar demeden cam perde banyo tuvalet lavabolarini büyük temizliklerimi petek cam mutfak dolabı hangisi yapılacaksa yapardım hasta olsam gene gider bişiler yapardım taki hakkımda konuşana kadar biz evdeyiz sesleri geldi işte beni hizmetçi gibi kullanıyor aşağı geç iniyor ki evi ayırmak amacı ki bebeğim vardı gece uyumazdi sabah uyanmazdi  napim yani ikna olsun diye video atardım bebek uyuyir duvar saatini de çekerdim saate bak kaç oldu kalkmıyor diye falan bişi olmaz uyusun aaa derdi aşağı giderim trip kayinbabamim yanında farklı kotulyyrmus beni hafta sonu yarım saat geç gitsek ki onlar sekizde uyanıyor mesela biz on da iniyoruz çayı dökmüş yani bir huyu var caydanliktaki çay obut güne kalır dökmez hafta sonu dokerdi  yani oara da bir fazla parada vermiyorlardi kahvaltılık bişi alalım yukarda yesek para yok oara olsa yapsak yeme içme ayırmak mi diye kavga 5 sene sonra bıseyler oldu babamin evine gittim eşim ile alakalı bişey değildi geldiler kusura bakmayın demeleri gereken yerde kaynanam aynı şeyleri benim ailemin yanında da söyledi kayinbabam kızdı ona yaptı bütün işlerini de yaptı girduk dedi niye inkar ediysn dedi biz buraya olayı tatlıya bağlayalim diye gekdik senin amacın ne dedi kaynanam da dedi kocamla arama giriyor aramızı açmaya çalışıyor bilmem oğlumu benden almaya calisyir evimi alip beni sokağa atacaklar bilmem neeee neeee neee biz şok köye giderdi kızıyla kaynima kayinbabama ben bakardım temizlik kıyafet yemek ütü  ben ve bebeğim ile zor olsada yapardım iki ay gitmediği gezmedigi yer kalmazdı memlekete taziyeleri oldu evim ayrıydı ama genede o memlekete gitti gene indim dedim misafir gelir evi temizlim bütün büyük temizligi yaptım ama gene aynı şeyleri söyledi aynı senin durumundayım doğum günüm.olur hediye alır falan pasta alır falan iyi yanlari vardır ama kötü yanları daha çoktu misafir gelir in aşağı su feldi gel ya yeni elti gelecek evlerine gittik kaç defa onlar geldi indim sürekli ama bidefa dayıma gidicez demiştim önceden haberi var esiminde biz tam cikicaz arıyor inin aşağı dedim biz gidicez eşim dedi dayına gitmicez aşağı incez in sen dedim ben gelmem ilk olsa anlarim on defadan fazla görüştük gittik geldik bidefa saygı duyun yok eşim gitti kayinbabam yollamış oğlanı getir diye  ben anladım aslında oğlanla beraber gelinde gelsin di amaci yolladım oğlanı inmedim de saçma sapan şeyler ya yazsam oha dersin ben onları Allah'a havale ettim... Ayni boklar  
önce (3,770 puan) tarafından
Hepsini tek tek okudum canım Allah yardımcın olsun ama sen en başta hata etmişsiniz dubleks evde oturmayı kabul ederek. Yemek yemeniz ayrı olsa bile ev dubleks sonuçta aynı ev yani değişen bir şey olmuyor. Şimdi nasılsın evin ayrı mı? Üzüldüm senin adına. Anlaşılan kocan da aynı benim koca gibi ana kuzusu eşini savunmayan biri Allah yardımcımız olsun inşallah
önce (7,176 puan) tarafından
Hala aynı evde degilsindir inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 212 göst.
0 oy
33 cevap 647 göst.
0 oy
4 cevap 199 göst.
11 Haziran 2024 Aile kategorisinde Acemianne06 (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 446 göst.