0 oy
477 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından
Hanımlar eşim sürekli olarak bana yalan söyler doğruyu bilmem ben onun ağzında arkamdan iş çevirir kendimi sanki kullanılmış ğibi hissediyorum inanın sabahtandır ağlıyorum en son buraya yazmak istedim sağlığım git gide kötüye gidiyor yaşım çok genç olmasına rağmen bilmiyorum napıcağımı bilmiyorum 

15 Cevaplar

0 oy
(2,744 puan) tarafından
Ne konuda yalan söylüyor 
(36 puan) tarafından
Her konuda canım
(2,744 puan) tarafından
Sende söyle yalan söylediğini biliyorum de bakalım ne diyecek
(36 puan) tarafından
Sen öyle inanmak ıstıyosan inan diyo
-Reklam-
0 oy
(13,604 puan) tarafından
Neden yalan söyleme gereği duyuyor 
(36 puan) tarafından
Ne bilim doğruyu soylemiyo ama yalan da söylediğini biliyorum
(13,604 puan) tarafından
Hiç konuşmadın mi eşinle bunu yani neden yalan söylediğini bilmiyorsun ama her konuda yalan söylüyor doğru olanı bilmiyorsun falan o zaman evliliginiz yalan üzerine kurulu hep esin huy edinmiş olabilir mi
(36 puan) tarafından
Soylemem mi yalan soyluyosun diyorum mesela bu konuda yalan söylediğini biliyorum doğruyu soyle bekliyorum diyorum manipüle ediyo ben haklıyken haksız duruma düşüyorum
(13,604 puan) tarafından
Hiç oturup sakince konuşmayı denedin mi veya ailesine söyledin mi onlarla aran nasıl
(36 puan) tarafından
Onlarla berâber yaşıyorum ama ölsemde onlara soylemem ne yapacaklar sanki beni atıp oğullarını tutarlar benim oğlum yapmaz derler hemen ölsemde soylemem o yüzden
0 oy
tarafından
Evliliğinizin başından mi boyleydi canım Rabbım sabır versin inşallah 
(36 puan) tarafından
Evet amin cnm âmin
0 oy
(926 puan) tarafından
Yalandan nefret ederim yalan söyleyen adam hiç çekilmez hele bide kocansa tam çıldırmalık 
(36 puan) tarafından
Öyle valla canım napayim bilmiyorum
0 oy
(462 puan) tarafından
Benim eski bir tanıdığım da öyleydi sürekli yalan söylüyordu, yalan söylemesini gerektirecek bir şey yokken bile yalan söylerdi bir hastalık galiba ben hayatımdan çıkardım kurtuldum ama bak şuan aklıma gelince bile tiksindim
0 oy
(2,742 puan) tarafından
Sebep ne ki aranız normal de nasıl 
(36 puan) tarafından
Sebebini bilmiyorum aramız da bisey olmasına gerek yok bi olay olsun ya da konu ya söylemez ya da yalan söyler mesela şuan çalışmıyor çalışmadan önce bir aylik maaşının yarısını arkadaşına verdi ihtiyacı varmış verdi adam sonra buna borcunu ödedi bu ödediği para hesaplı bir şekilde bitti e şimdi calismiyo ama para var soruyorum babam veriyo diyo avm ye gittik ayakkabi aldık ödemeye gelince sakliyo benden karti görmedim onun mu babasının mi babamın diyo babasi da calismiyo emekli neymiş kredi kartını vermiş babası ben inanmıyorum yalan söylüyor biliyorum ama nerden geliyo bu para bilmiyorum sorduğum cevap alamıyorum maalesef
0 oy
(482 puan) tarafından
Boşan. Diyebileceğim tek şey bu. Yalan söyleyen eşten hayır gelmez. Yaşın da gençmiş. Ömrüne yazık etme. 
0 oy
(17,983 puan) tarafından
Yalanın sebebi ve boyutu önemli 
0 oy
(568 puan) tarafından

Evliliğin temeli =Güven 

0 oy
(1,471 puan) tarafından
Psikolojik rahatsızlık olabilir sadece sana mı yoksa herkese mi böyle canım Rabbim yardımcın olsun 
0 oy
(156 puan) tarafından
Yalan hastalık haline gelmiş. Yalan gerektirecek bir durum dahi olmasa bu insanlar yine yalan söyler. Kaynanam da öyle doğruyu söylese bı şey olacağı yok ama illa yalan söyleyecek. Malesef hastalık olmuş onlarda. Vazgeciremiyoruz biz. Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. İnsan dediği hiçbir kelimeye inanmaz. Yaşınızda gencmis. Umarım düzelir bu durum.
0 oy
tarafından
Bazi insanlar yalan soylemeye cok alisiklar..hatta o kadar ki nekfi yalanlarini kendileri dogru biliyor ..bence esin de tam olarak böyle..

Benim tanidigim var ..yalan soyluyor  her lafinda..kendi nasil beyninde kuruyorsa oyle anlatiyor yani ..ama karsindaki de sa..lak degil her halde anliyor yalan oldugunu :)asla kabul etmez keddisi ..
0 oy
(520 puan) tarafından
Benim şu an ikinci evliligim ilk evliliğimde benim eşimde öyleydi işteyim der kafelerden çıkardı işteyim der parklarda gezerdi eve geç gelme alkollü gelme  ve tel saklama huyu vardı ve aldattığını öğrendim ve bitti bir evlilikte yalan varsa altından herşey çıkabilir dikkatli ol derim ben
0 oy
(606 puan) tarafından
Al benden de o kadar benim eşim de çok yapar Allah hidayet versin hepsini yalan çok büyük bir günah
0 oy
(4,196 puan) tarafından

Sen yalan söyleyen biri misin peki ?

Kendine yalanlar söyler misin mesela en basitinden kendi kendini ikna ediyormuş gibi yapip derinlere gömüp sonra hortlatir misin, canını kendi kendine yakar misin kendini manipüle eden biri misin bir düşün bakalım.

Esin hata yapıyor yapmasına da,sen neden aynı duruma düşüyorsun sen neden tekrar tekrar  bu duygular da geziniyorsun sence bilmediğin birsey ile karşılaşmiyorsun aslında neden hayal kırıklığı tekrar tekrar yaşıyorsun.

Bana cevap yazma dediklerimi düşün kendine yaptıkların bazen anla artık diye karşından yansır.

Bırak kocanı ne yapıyorsa yapiyor sennkendine ne yapıyorsun bir ona bak canım inan sağlığın yerine gelir

Kendini yorma daha fazla sende yaratılan her canlı gibi çok kıymetli ve değerlisin doğruların ve yalnıslarin ile.Bu hayatta en önemli şeyler beden ve ruh sağlığın sakın unutma

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 678 göst.
11 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde seoz (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 495 göst.
22 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elif nur9 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 388 göst.
0 oy
53 cevap 1,828 göst.

408,626 soru