0 oy
379 göst.
önce Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Kızlar kız arkadaşım iki çocuğu var benim de bir çocuğum var beraber kahve içiyoruz işte kafeye gidip oturuyoruz ama Bizim durumumuz yok ve benim paramın olmadığını biliyor sürekli beni biri yerlere götürmek istiyor Sürekli beni bir yerlere davet etmek istiyor ama ben sürekli bir şeyler yapamam çünkü maddi olarak iyi durumda değiliz yani borçlarımız var ve ben sürekli kafelerde çarşılarda yüksek alışverişler yapamam şu anda o zaman da değiliz pazar günü dışarı çıkalım çocukları kocaları bırakalım dedi Ben de dedim ki ben kardeşime gideceğim tamam o zaman önümüzdeki pazar gideriz dedim bakalım müsait bir zaman ayarlar gideriz inşallah dedim ama sürekli reddedince de kalbi kırılıyor param yok diyorum önemli değil biz kardeşiz ben karşılarım hiç önemli değil ben seni çağırıyorsam ben veririm parasını falan yapıyor bu sefer de altındayız demek zorunda kalıyorum anlayışsız davranıyor Ne yapmam gerekiyor sizce

10 Cevaplar

+3 oy
önce (13,119 puan) tarafından
Su sürekli sık boğaz eden insanlardan nefret ediyorum ya 1 dedin 2 dedin tamam da sus gali bi müsait olunca dönecektir sana dimi yok illa arızalar illa sikacaklar 
önce (24 puan) tarafından
Sorma ya sıkboğaz ediyor işte anlayışsız davranıyor param yok dediğimde de önemli değil ben karşılarım diyor Ben kimsenin benim içeceğimi veya benim alışverişimi karşılamasını istemiyorum kimsenin altında kalmak istemiyorum çünkü gittiğimiz zaman dışarıya bir kafede oturuyoruz zaten 700 lira çocuklarla beraber ya da kendimiz kıyafet alacağız illaki gördüğümüz bir şeyi alacağız yani 2000'den aşağıya ben çıkamam onun yerine evime malzeme alırım erzak alırım
önce (13,119 puan) tarafından
O zaman direk soylicen canım veya eşim izin vermiyor diyip geccen
-Reklam-
+2 oy
önce (74 puan) tarafından
Hayır demeyi bilin annemin bir lafı var çok gezen tavuğun ayağına bk bulaşır diye
+1 oy
önce (50,781 puan) tarafından
arkadas bulsa seni bırakır darlamasi sıkıcı mesafe koy
0 oy
Ve hala mesaj atîyo bir gün gideriz demiştim diyor Ben dedim evet aşkım bak kendimi ayarlayayım gidelim dedim ben ne yapabilirim kızlar mesafe de açmak istemiyorum seviyorum kendisini yabancı kendisi anlayışlı olması için ne diyebilirim direkt param yok dediğim zaman olmaz ben veririm falan yapıyor
önce (129 puan) tarafından
Evde buluşsaniza evde buluşunca ne oluyo daha samimi daha rahat ortam değil mi ne gerek var ha bire iş toplantısı gibi dışarda takılmaya anlamadım evli barkli çocuklu kadinsiniz tabi ki böyle olunca dışarı çıkmak yasak diye bı şey yok ama çocuklar küçükse ev ortamı anneler için daha rahat
önce (129 puan) tarafından
Bı de böyle sıkbogaz eden kişiyle arkadasligimi keserim ben muhtemelen gelemem böyle ısrarcı davranışlara nasıl sogumuyosunuz insanlardan değişik :)
Ben de evde oturmayı seviyorum emin ol çocuklarla beraber dışarıda bir kafede veya herhangi bir yerde eşim olmadan rahat edemiyorum yük gibi geliyor bana eğlenemiyorum çünkü çocuğa yapma etme demekten kendim eğlenemiyorum
0 oy
önce (186 puan) tarafından
Sen açık açık söylediğin halde devam ediyorsa anlayışsız demektir araya mesafe koy arada bir görüş o kadar. İlla görüşmek istiyorsan gel evimde kahve çay ikram edeyim de sonuçta dışarıda 1 fincan kahveye veregun parayla eve yarım kilo.kahve alır en az 5 6 kez misafir agirlarsin 
Biliyor farkında benim durumumun olmadığının Ben kimsenin benim içeceğimin parasını vermesini istemiyorum
önce (186 puan) tarafından
Tamam canım çok haklısın ben olsam ben de gitmem işte dediğim gibi çok görüşmek isterse ya evinde ağırlasin ya evine gelsin daha masrafsız daha sakin olur hem rahat rahat oturursunuz
0 oy
önce (1,395 puan) tarafından
Gitmem valla umrum olmazzz hayat benim hayatım 
0 oy
önce (1,402 puan) tarafından
Maddi durum söz konusu olmasa da bu kadar ısrar sağlıklı değil. Sohbetinden keyif almak da zordur böyle kişilerin 
Evet kesinlikle birazcık zorbalık gibi oluyor ama artık anlayışla karşıladı arkadaşım
0 oy
önce (571 puan) tarafından
Ben öderim diyorsa git ye iç gez elini cebine koyma zaten snr kendi çağırmaz 
Ben asla öyle bir insan değilim Ne kadar da beni çağırsa asla birinin üzerinden geçinmem geçinemem kesinlikle rahat edemem kendimi yük gibi hissederim asla öyle bir tip değilim olmadım olmam Allah da oldurtmasın paran varsa giderim param yoksa kalırım Allah'ım kimseyi o hale düşürmesin
önce (1,402 puan) tarafından
Bu sanki doğru bir düşünce tarzı değil gibi. Ben kendime kunduramam şahsen :/
Bende
0 oy
önce (175 puan) tarafından
Eğer hiç görüşmek istemiyorsan görüşme. İllaki tepkini bi şwkilde gösterebilirsin. Mesela anlayışaızsın ve kırılıylrum görüşmeyelim diyebilirsin. Ama görüşmek istiyor çok buluşmak istemiyorsan da araya bahaneler uydurmak zorunda kalırsın yani hem kırıp hem görüşemezsin, doğrı olmaz
Evet aynen ben görüşmek istiyorum kendisiyle ama açık açık söyledim yani artık insana tek tek açıklama yaptırmak zorunda kalıyorlar anlayışsız davranarak
Eğer arkadaşının bir huyunu beğenmiyorsan arkadaşlık etmen ne bileyim ben böyle insanladı sevmiyorum... Gerçi hoş ben insan sevmiyorum.. :D yalnızlığı seviyorum
Arkadaşımı seviyorum kendisini seviyorum sadece ilişkimiz daha yeni yeni olduğu için birbirimizi tanımıyoruz o yüzden ilişkiyi kesmeden birbirimizi anlayarak görerek tanıyarak ilişkimize devam ettirmek istiyorum
Anladım sen bilirsin tabi.
0 oy
önce (18,517 puan) tarafından
Ücretsiz yerelere gidin. Park gibi mesela. Bı arkadaşla illa paralı yerlere gidilmesine gerek yok. Şöyle söylerdim ben olsam. Benim bugünlerde para harcamamam gerekiyor. Para harcamayacagim bı yere gidelim de mesela. Evden yiyecek biseyler de götürür atıştırirsiniz. Bu program kendisine uymuyorsa ısrarı keser zaten
Yok kabul etmez kuzum öyle birisi değil

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 242 göst.
0 oy
3 cevap 139 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 545 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy