0 oy
352 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (82 puan) tarafından
Bekar kaynım 4 çocuklu bir kadınla evlenecek.neyse benim bu durumdan ufacık bir şikayetim yok.neyse yazın küs olduğum gorumcemin kızı geldi 9 yasinda yemin ederim hatırlamıyorum.ben demişim ki dayın 4 çocuklu kadınla evleniyor.bu kız eve gidince babası tarafına anlatıyor dedesine babannesine filan.neymis rezil olmuş görümce hanım.buyuk kaynım aradı beni aileyi karıştırıyorsun vs vs ben söylediğimi hatırlamıyorum.ki söylesem bile benimde 2 çocuğum biliyor bunda ne var? Fikirlerinize ihtiyacım var

9 Cevaplar

+2 oy
(3,603 puan) tarafından
Canım ben başka bir açıdan bakıyorum olaya şimdi sen 9 yaşındaki çocuğa dayın 4 çocuklu kadınla evlenecek demen yanlış bence ya ne kadar bilindik bir şeyde olsa seni ilgilendiren bir şey yok ki Kaya'nın sevmiş 4 çocuklu olmasında takılmamış senin soylemini yanlis bulmuşlar yoksa herkes biliyordur yani 4 çocuklu olduğunu 
(82 puan) tarafından
Vallahi yargilama amaçlı asla düşünmedim bile benim kendi kardeşim bile bekar 25 yaşında oda bı çocuklu biriyle evlilik düşünüyor yargilasam önce kendi kardeşimi yargılarım
(82 puan) tarafından
Ben asla yargilamadim kardesimde dul ve çocuklu kadınla evlenecek
(1,472 puan) tarafından
Yanlış anlaşılma olmuştur o zaman canım sende o şekilde anlat size farklı anlatmışlar ben yargilamiyorum istedigiyle evlenebilir de geçsin boşver kendinden eminsen takma
(82 puan) tarafından
Anlatıyorum gerizekalı kaynım anlamıyor.kendi pek hirliymis gibi sanki eşimi gazliyor evlenecek kaynimin üstüne salıyor.yillarca cezeevinde yattı silah uyuşturucu her halt var
(3,603 puan) tarafından
Yani canım belki onlarda yargiladin diye düşünmüşlerdir yani sen öyle demek istemmissindir ama çocugun söyleyiş tarzı da öyle yargılayıcı gelmiş olabilir ki bunu çocuğa soylemeseydin canım deki beni ilgilendiren bir şey yok herkes istediğini yapsın de
-Reklam-
+1 oy
(1,096 puan) tarafından
Ne yazık ki kadın dul olunca bekar erkekle evlenince reklam oluyor ama bekar kız , evlilik yaşamış erkekle evlenince bu kadar laf olmuyor. Ne kadar saçma bir durum. Onlar kadini ateist olduğu için değil, dul ve 4 çocuklu olduğu için istemiyorlardir. Çocuk her şeyi görüp duyuyor birilerinin ekstra anlatmasina mi ihtiyacı var sanki. 
(991 puan) tarafından
Bekar kız da evlenince laf olur bence herkes dengini bulsun
(1,096 puan) tarafından
Bence denklik ile alakalı bir şey değil. Kim kiminle mutlu ve iyi anlaşıyorsa onunla evlenebilir. Örnek veriyorum kadın dul diye kendi gibi dul birini arayıp bulmak zorunda değil.
(82 puan) tarafından
Aynen öyle akılları sıra kardeşlerini layık görmüyorlar.
Azar essegi ben oldum kaç ay önceki meseleden o zmnlar ciddi değillerdi şimdi iş ciddilesti
Kaynım eşim falan gitmiyceklermis düğüne
+1 oy
(1,107 puan) tarafından
Bence sen yadırgamışsın kaynının evleneceği kişiyi söylemlerinden de o anlaşılıyor o yüzden görümcenin kızı çocuk aklı ermez diye demişsin yada ağzından çıkmış fikrin bu olduğu için farketmemişsin bile bence demen yanlış seni ilgilendiren birşey yok alan razı veren razı misali 
(82 puan) tarafından
Asla yargilamadim.onlar sürekli dillendiriyorlar bu çocuğun duymaması gereken bir konuysa benim çocuklarım neden biliyor o zmn?beni zaten ilgilendirmez benim kardesimde 1 yıllık sevgilisi çocuğu var evlilik düşünüyorlar
0 oy
(82 puan) tarafından
Sizce benim bu konuda gerçekten suçum var mı.

Kaynanamla kavga etmiş neymiş sorumlusu benmişim 

Kendileri istemiyorlar kadını ateist diye sinirlerini çıkaracak yer arıyorlar 
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Kötü olmuş. Düzgünce söylerdim ben olsam. Öyle bişey söylediğimi hatırlamıyorum. Soylediysem de ağzımdan kaçmıştır falan de geç. Bişey derlerse kendiniz bilirsiniz herkes kendine baksın de geç 
(82 puan) tarafından
Söylüyorum anlamıyorlar.ben bilerek yayılsın diye anlatmisim gibi suçluyorlar.gorumcenin kaynana tarafı zengin ya rezil olmuşlar asıl amaç farklı.benimde çocuklarım biliyor mesela ki yaşadığı yerdekilerin çoğu biliyorlar.bu kadar rahatsız olacaklardı da neden onay verdiler
(19,483 puan) tarafından
Ya aman o kendi problemleri. Evlenince duymayacaklar miymiş . Salla
(82 puan) tarafından
Farklı şehirlerde yaşıyoruz oturdukları mahalle komple bizim köylü bu kadınla 3 senedir görüsuyorlar.herkes biliyor kadının 4 çocuğu olduğunu .sanki ben çıkarmışim.gibi.neymis büyük kaynım düğüne gelmeyecekmis falan kendi düşündüğü gibi düşündüğümüzu saniyor
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Tercih meselesi. Hayatı yaşayacak olan onlar. Sizin söylemenidde kötü bir amaç olmayabilir ama onlar böyle düşünmemişler anlaşılan. 
(82 puan) tarafından
Evette ben gerçekten hatırlamiyorum söylediğimi
Neymiş kaynimi rezil etmek rencide etmek için demişim ama vallahi ben öyle düşünmedim bu zamana kadar herkesin kendi hayatı beni ilgilendirmez.ki bı ben olumsuz yorum yapmıyorum başından beri bu evliliğe
(1,057 puan) tarafından
Herkes olaya nasıl bakmak isterse öyle görür. Sen sıkma canını. Sen kendini bildikten sonra gerisi önemli değil
(82 puan) tarafından
Aşırı zengin olunca gorumcemin kaynana tarafı başına kalmaması gerekiyormus:)
0 oy
(922 puan) tarafından
Canım belki konuşurken siz aranızda çocuk duyup gidip soylemistir sonuçta evlenince gizli mi olacak herkesin haberi olacak eninde sonunda neden saklanıyor saçma geldi bana 
(82 puan) tarafından
Bende dedim ben hatırlamıyorum ama dedim madem çocukların bilmemesi gerekiyor neden benim çocuklarıma dediniz o zmn dedim?
(922 puan) tarafından
Benim anlamadığım senin cocuklarin yine aile içinde soyleyecegi kişiler sizlersiniz bilen kişiler gorumcen tarafı belki bilmiyor mesela görümcemin eşinin tarafi kız da gidip herkese söyler şimdiden duyulur diye mi laf ettiler acaba
(82 puan) tarafından
Bilmiyorum ki anlamadım
0 oy
(2,353 puan) tarafından

Cnm demen yanlış niye diosun sonuçta 9 yaşında anlıyor kim bilir nasıl ne dedi kim bilir kadının çocuklarına kim bakacak merak ettim bak :D

Bu devir de millet tek çocuğa bakamıyor da o yüzden 

(82 puan) tarafından
Kız dalga geçme ya çocuklari babası aldı temelli farklı ülkeye gittilerr cocuklar babası filan
0 oy
(5,623 puan) tarafından
Yani kendi bileceği iş şimdi iyisinide kötüsünde anlatsanız ilerde hatalı olan siz olursunuz 
(5,623 puan) tarafından
Boşver sen hiç dahil  bile olma konuşmaya kendileri bilir
(82 puan) tarafından
Aynen hazırlar zaten beni günah keçisi ilan etmeye
(5,623 puan) tarafından
Maalesef öyleler insanlar
(82 puan) tarafından
O kadar canım sıkıldı ki sizce eşime anlatmali mıyım
(5,623 puan) tarafından
Boşver eşinde onlar gibi bekle eşin sana sorsun

İlgili sorular

+1 oy