0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (1,010 puan) tarafından
Kızlar kaynanam aradı bugün eşim açtı konuştu bahçe evleri var oraya gideceklermiş beni de giderken alacaklarmış nedeni de orası sobalı kayınbabam sobayı kurmuş etraf pis içinde ben gidip temizlik yapacam. 2 gün önce yemeğe geldiler( konteyner da kalıyorum) ben menüde pilav üzeri tavuk, salata fln yapıyım dedım kaynanam sulu börek yapsan dedi tamam dedim yaptım. gece 3 buçukta kalktım 5bucuga kadar küçük konteyner 2yasında kızım var gün içinde bir şey yapamıyorum ( hep iyi niyetimden). neyse o gün geldiler daha yemek yerken demeye başlamıştı 3 tane evi var boş evi temizlenecek şimdiki oturduğu evde koltukları dı fln silinecek bir'de bahçe evi var orası komple temizlenecek yani beni hizmetçi gibi kullanacak. 2 tane ikiz kızı var 5. Sınıfa gidiyorlar onlara sözü geçmiyor ikisinin eline bez verse etrafı ter temız ederler ama yine bana güveniyor. Daha da sorun şu ki şuan oturduğu eve taşınırken temizlikçi tutacaktı 1500 tl eşimde ona verene kadar Tubaya ver ikimiz temizleriz dedi o da tmm demişti 1 gün temizlemeye gittik eşimle akşama kadar ama ikindin gibi gitmiştik tuvalet, banyo fln temizledik diğer odaların boyası fln yapılıyordu. Diğer gün kadını tutmuş götürmüş kaynanam temizlettiriyor. bende eşimle gittim bizde yapıyoruz ( toki' evi hep inşaat kalıntısı vardı) neyse ben tuvalet, banyo, mutfak dolabı, balkon yerlerden beri telledim. kadın 3 oda 1 giriş sâdece yer ve pencereler 1500 tl'sini aldı bana kaynanam 1 kuruş bile vermedi. 2 gün önce geldiğinde daha balkona cam yaptırmış komşusuna 250tl verecekmiş bende iyi yapmışsın dedim. Bugün de işte kaynanam aradı eşim konuştu tmm dedi geri yanıma geldi sizin içinde değişiklik olur dedi bende beni temizlik için cağırıyor dedim yüzüm düştü geri eşim annesini aradı sizin gidin gelmeyecekler başka zamana gelir ben temizlerim dedi bende seslenmedim suratı asık uyudu. ( ben o toki' evi'ni temizlerken elim bileğim nasil ağrımışsa o günün sabahına kadar uyuyamadım krem sürdüm sürekli vereceği 1500tlyle kızıma kıyafet almayı düşünüyordum internetten sepetime ayarlamıştım) 

Biraz uzun oldu kusura bakmayın ❤

6 Cevaplar

0 oy
(1,010 puan) tarafından

En İyi Cevap
Not düşüyüm:) 

Kaynanam çalışıyor kadrolu aylık 37 bin alıyor daha 2 gün önce geldiğinde kızının yanına gitmişti 1 hafta önce bu ay çok harcama yaptım orda bir mağazaya girdim 4 buçuk milyar harcadım hiç bir şeye güç yetmiyor dedi kendine kızlarına kıyafet falan almış
(1,472 puan) tarafından
Gitme işini falan görme 3 evi varsa birini size versin yaptığı çok ayıp hem vercem deyip vermemesi hakkına girmiş resmen pis kadın. Az yesin temizlikçi tutmaya devam etsin senin yerinde olsam eşimi de yollamam ona yardım etmiyokar o niye kosturuyo onlara
(1,062 puan) tarafından
Pamuğa aynen katılıyorum 3 evı var bırı köy bırınde oturuyor biri boş ama sız konteyner da ne güzel ya
Ayrıca esınde hem kendını hem seni kullandırıyor kızlarına yapıyor sızı nıye ayırıyor? Madem sıze demıs parasını vereyım gıdınce sız temizlikçi geldıgı halde nıye devam ediyorsunuz benım esım olsa annesine cevabınu verır benı alır çıkardı ordan sız daha temizliğe devam etmıssınız, evıme gelen kusıye ne yemek yapacagıma mısafır değil ben karar veririm gece gece kendı annemde olsa kalkıp küçük bebekler börek yapmam onlar bana yapsın aş hshshsh
(1,472 puan) tarafından
Aynen valla bulmuşlar bunamislar ne varsa onu yesinler
(1,010 puan) tarafından
Bahçe evi uzak canım ilçenin köyünde etrafında ev fln yok, diğer evi 7. Kat bizim kura deprem bölgesi korkuyoruz deprem görmüş 1.katının duvarı fln yıkılmıştı, şuan oturduğu ev kendine annesinden mîras kaldı oraya taşındı ilk başta biz alacaktık ama borçlarımız var eşyalarımız yok o yüzden vazgeçtik bir'de mîras ev olduğu için gelen dayısı teyzesi annemin evi fln derse eşimde hiç sevmez zaten anne tarafı o yüzden
Biz kiracıydık ev yıkıldı TOKİ'den başvuru olursa yapacağız ev çıkarsa zaten eşim uzaklaşır ama çıkmazsa 7.kattaki evi sattırıp TOKİ'den satan olursa evi alacağız eşime on'ların taksitlerini ödeyecek
(1,010 puan) tarafından
Esra04 haklısın canım 22 yaşındayım 3 senelik evliyim 1 sene birlik oturduk anlaşamadık eşime yurtdışında iş çıktı ya ev alacaktı geldiğinde yada kıraya çıkacaktık 6 ay kaldı 80bin tl yle geldi annesi fln istiyormuş hamileydim o sıra eşime her şeyini alıyorum diyormuş eşim geldi 1 ay durdum doğum yaptım kızımı saracak battaniye yoktu kundak battaniyesinden biraz kalın battaniye vardı ona sarıp çıktık annem aldı geri battaniyeyi eşim kundak aldı
(1,062 puan) tarafından
Esın bunları göre göre daha nasıl gıdıyor vur yüzüne surat asıyormus bırde sana ben hızmetcısı degılım ananın de geç
-Reklam-
+1 oy
(3,927 puan) tarafından
Kayinvaliden merhametli bir olsaydı boş evlerden birini size verirdi. Neden gidip temizlik yapıyorsun canına yazık değil mi ? Eşinde surat assin boşver. Kayinvalidenin eli ayağı tutuyormuş bir zahmet kendisi kızları ile birlikte yapsın sen onun hizmetçisi değilsin canim 
(1,010 puan) tarafından
Valla Can'ım nasil olduğunu ben daha çözemedim inan ki 3 sene oldu evleneli yani iyi mi kötümü bilmiyorum bazen davranışları bana karşı iyi ama bazende beni kullanıyor gibi
(3,927 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım, sen iyilik yapiyorsun kıymetin bilmiyor
(1,010 puan) tarafından
Âmin inşallah Can'ım dışarıdan gören biri çok iyi kadın diye tanıyor ama içine girince tam tersi bize burda yardım geldi Kızılay'dan içinde iç çamaşırı da vardı 3 tane 2 tanesi küçük geldi bana 1 tanesi oldu geldiğinde içinde ne vardı dedi bende söyledim iç çamaşırı oldu mu dedi yok ama kızıma koydum dedim gett diyor yüzünü asarak benden alıp kızlarına verecekti büyük ihtimalle ama yok Defne'nin büyüyünce giyer dedim annem gilin orda eşyalarımız oraya gönderdim
(3,927 puan) tarafından
Malesef canim dışarıya öyleler eşe dosta farklı olmayı seviyorlar, evin içinde farklı.  İyi yapmışsın iç çamaşır zaten çok pahalı
(1,010 puan) tarafından
Evet canım bir'de yeni çıkan modellerden bir ara daha yardım gelmişti onda da küçük beden gelmişti olmadı kızına verdim ama bunları vermem 3er tane de alt takımı var 1 tane siyah sütyen 3 tane siyah külot1 tane beyaz sütyen 3 tane beyaz külot takım yapıp koymuşlar yumuşacık yerleri niye vereyim altları bana olmasina ragmen kızıma koydum illaki büyüyünce ergenliğe girecek tam o zaman giyecekleri zaten
+1 oy
(17,885 puan) tarafından
Onun temizlikçi tuttuğu dakika belli olmuş aslında size para vermeyeceği yerinde olsam asla ertesi gün gittiğimde temizlemezdim. Ayrıca şu an çağırmasına da ben temizlik yapamam deyip baştan o beklentiyi sonlandırmalısın ayrıca eşini niye arıyor ayrıca değişiklik olurdu dediğinde yok ben her gün temizlik yapıyorum veya her gittiğimde temizlik yapıyorum benim için değişiklik değil o derdim. Off çok sinir oldum 
(1,010 puan) tarafından
Bana da para verir diye düşündüm ama öyle olmadı zaten eşime de öyle söyledim beni temizlik için cağırıyor ne hava değişkliği dedim artik gözlerim doldu sustum geri eşim annesini aradı işte
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Anlamadığım kaynananin evi var neden sizi eve koymuyor konteynerda kalmanıza göz yumuyor hen bahçeli wvide varmış ekstra böyle bi insana bu kadarda saf olma be güzelim esinde göz yumuyor 
(1,010 puan) tarafından
Bahçe evi uzak canım ilçenin köyünde etrafında ev fln yok, diğer evi 7. Kat bizim kura deprem bölgesi korkuyoruz deprem görmüş 1.katının duvarı fln yıkılmıştı, şuan oturduğu ev kendine annesinden mîras kaldı oraya taşındı ilk başta biz alacaktık ama borçlarımız var eşyalarımız yok o yüzden vazgeçtik bir'de mîras ev olduğu için gelen dayısı teyzesi annemin evi fln derse eşimde hiç sevmez zaten anne tarafı o yüzden
(2,184 puan) tarafından
Anladım cnm hakkınızda hayırlısı
(1,010 puan) tarafından
Âmin canım artık bundan sonra anlarlar diye ümit ediyorum:)
0 oy
(5,623 puan) tarafından
Aman boşver kız canları ceheneme ne yapsan böyle insanlara boş
(1,010 puan) tarafından
Valla artık öyle yapacam galiba 3 senelik evliyim her gitmeme kalmama temizlik yaptırıyor geri de daha genel temizlik olmadı diyor daha ne olsun bilmiyorum ki
(5,623 puan) tarafından
Nankör insana dünyayı yapsan boş çok iyi bilirim
(1,010 puan) tarafından
Aynn Can'ım ellerine aylık 100 binden fazla para giriyor nasil bitiyor bilmiyoruz eşim zaten hep kesesini ayrı tuttu o para eşimde olsa şimdiye hemi ev hemi araba almıştık bunu eşimde söyledi annesine ne yapıyorsunuz bu kadar parayı diye
(5,623 puan) tarafından
Bence siz bunlara pek içli dışlı bile olmayın gerek yok böyleleri işleri düşünce varlar
Darda yoklar
0 oy
(3,981 puan) tarafından
İnsan utanır be konteynırda kalan insana beleşe yeni evini ya da en azından konteynır olmayan evini temizletmeye.
(1,010 puan) tarafından
Evet canım 2 gün önce geldiğinde balkona pencere yaptırmış eşim götürürken bana sende gel balkona bak dedi bende gittim eşim baktı iyi güzel olmuş hadi gidelim dedi 10 dk bile oturmadan kalktık eşim şuan idare ediyor çünkü toki' başvuru yapılacak çıkarsa hiç eyvallahı olmayacak çıkmazsa 7.kattakı evi satıp TOKİ'den ev alacak annesıgılın taksitlerini eşim ödeyecek

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 267 göst.
0 oy
2 cevap 127 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.
0 oy
8 cevap 214 göst.

408,339 soru

12,267,658 cevap