Kızlar kaynanam aradı bugün eşim açtı konuştu bahçe evleri var oraya gideceklermiş beni de giderken alacaklarmış nedeni de orası sobalı kayınbabam sobayı kurmuş etraf pis içinde ben gidip temizlik yapacam. 2 gün önce yemeğe geldiler( konteyner da kalıyorum) ben menüde pilav üzeri tavuk, salata fln yapıyım dedım kaynanam sulu börek yapsan dedi tamam dedim yaptım. gece 3 buçukta kalktım 5bucuga kadar küçük konteyner 2yasında kızım var gün içinde bir şey yapamıyorum ( hep iyi niyetimden). neyse o gün geldiler daha yemek yerken demeye başlamıştı 3 tane evi var boş evi temizlenecek şimdiki oturduğu evde koltukları dı fln silinecek bir'de bahçe evi var orası komple temizlenecek yani beni hizmetçi gibi kullanacak. 2 tane ikiz kızı var 5. Sınıfa gidiyorlar onlara sözü geçmiyor ikisinin eline bez verse etrafı ter temız ederler ama yine bana güveniyor. Daha da sorun şu ki şuan oturduğu eve taşınırken temizlikçi tutacaktı 1500 tl eşimde ona verene kadar Tubaya ver ikimiz temizleriz dedi o da tmm demişti 1 gün temizlemeye gittik eşimle akşama kadar ama ikindin gibi gitmiştik tuvalet, banyo fln temizledik diğer odaların boyası fln yapılıyordu. Diğer gün kadını tutmuş götürmüş kaynanam temizlettiriyor. bende eşimle gittim bizde yapıyoruz ( toki' evi hep inşaat kalıntısı vardı) neyse ben tuvalet, banyo, mutfak dolabı, balkon yerlerden beri telledim. kadın 3 oda 1 giriş sâdece yer ve pencereler 1500 tl'sini aldı bana kaynanam 1 kuruş bile vermedi. 2 gün önce geldiğinde daha balkona cam yaptırmış komşusuna 250tl verecekmiş bende iyi yapmışsın dedim. Bugün de işte kaynanam aradı eşim konuştu tmm dedi geri yanıma geldi sizin içinde değişiklik olur dedi bende beni temizlik için cağırıyor dedim yüzüm düştü geri eşim annesini aradı sizin gidin gelmeyecekler başka zamana gelir ben temizlerim dedi bende seslenmedim suratı asık uyudu. ( ben o toki' evi'ni temizlerken elim bileğim nasil ağrımışsa o günün sabahına kadar uyuyamadım krem sürdüm sürekli vereceği 1500tlyle kızıma kıyafet almayı düşünüyordum internetten sepetime ayarlamıştım)
Biraz uzun oldu kusura bakmayın ❤