0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (2,356 puan) tarafından
Geçen annemle kardeşimin eşi geldi neyse bizim gelinin evine eşine işine çocuklarına karışan insanlar değiliz yani görümceciklik yapan insanlar değiliz neyse bunlar bizim eve geldi cay kahve sonra annemle o çocukların peşine odaya gitti bende annemle bir konu hakkında konusuoduk eşimle kaynanamla sorunlarimdan konu tam bitti bu geldi o sıra bilmiyorum buna bir haller oldu yüzü falan düştü neyse gittiler büyük ablama dert yanmış neymiş o gelince biz susmuşuz onu dışlamışız bende ablama dedim ki ben annemle dertlestim konu kapandı o geldi diye susmadım ki bizim gelinin bir özelliği var kizlar hayatta kendi ailesiyle olan şeyleri soylemez ama bizim herseyimizi bilir hatta bizim bilmediğimizi bile bilir 3 kız kardeşiz yeri gelir ablamın arkasından biseyler der yeri gelir bnm arkamdan biseu dermiş ne olursa olsun aman kardeşimizle iyi olsunlar diye de susarız ama yani illa ben her b*kumu anlatmak zorunda değilim dedim madem öyle mesafe koysun o zamn olur biter

2 Cevaplar

0 oy
(3,930 puan) tarafından
Anlattıklarına göre doğru olanını yapmışsin canısı bazen fazla samimiyet göz çıkarır 
(3,930 puan) tarafından
İşte cidden fazla samimi olma canısı mesafeni koru bence
(2,356 puan) tarafından
Valla ne geldiyse bu sa.lakligimdan oldu ne geldiyse
(3,930 puan) tarafından
Boşver kız öyle deme saygıni bozmadan mesafe koyarsın aranıza
(2,356 puan) tarafından
Oyle yapcam valla
(3,930 puan) tarafından
Ayn öyle canısı
-Reklam-
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Canım en güzeli samimi olmayıp ne yaptıkları Lada ilgilenmemek 
(2,356 puan) tarafından
En güzelini yapıyorsun bu gidişle ben De öyle yapcam
(3,603 puan) tarafından
Vallahi canım kafam öyle rahat öyle güzel hiç kimseyle ilgilenmiyorum konuşmuyorum yeri geldim sözümü söylüyorum ben üzeceğim onlar üzülsün artık böyle şimdi o beni kullananlar artık değiştin sen böyle değildin falan filan diyorlar ben de yol veriyorum gidiyorlar
(2,356 puan) tarafından
Valla kuzu dert sahibi oldum inanır mısın çevremde cidden benim iyiliğimi düşünen kimsem yok kendi ailem bile aramasam aramazlar hasta olsam bi kap çorba getirmezler dost desen yok 30 yaşındayım bunlar yüzünden bu sene zıkkım sigaraya başladım yok yani düşün düşün artık akrasif biri oldum kime elimi atsam elimi kırdı aman herkes iyi olsun aman kimse beni görmesin kıskanmasın diye diye yedim bitirdim kendimi eşimin ailesi zaten sorunlu aile binası kaynanam sıkıntı esimi dolduruyor eşimde bende çok yıprandı maddiyat ayrı sıkıntı bilmiyorum 2024 yılı benim için en kötü seneydi
(3,603 puan) tarafından
Valla canım ben Kendi ailem dahil herkese böyle yaptım aramayanai aramıyorum sormayni sormuyorum yani kafam rahat bence sende uygula canım
(2,356 puan) tarafından
Zaten beni soğuttular yapcam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 127 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,356 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 330 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Shnnseda (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 98 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yasminsena (92 puan) tarafından soruldu