0 oy
196 göst.
önce Diğer kategorisinde (503 puan) tarafından
Şimdi bizim hep hayalimizdi Trabzon'a gitmekti 

Bu sene malesef ev aldık derken para kalmadı eşimde arabasını değiştirmek istiyor arabasını saticak değerinde başka model yani extra bı para cikmicak uygun bişey kalırsa üstünden 50 100 kalır oda zaten noteri arabayi almaya git gel vs biter diye düşünüyorum 

Eşim şimdi Trabzon'dan buldu arabayı ama beraber gidelim demek yerine hunharca saginsolu arıyor beraber gidelim diye bana beraber gidelim alalım demiyor ben de gitmek istiyorum mesela kafa değişikliği olur 

Para yönünden desem giderken zaten her halükarda götürdüğü kişinin ücretini odicek adam beni goturuyon ben odeyim demez aynı şeye denk geliyor dönerken zaten kendi arabanızla rahat rahat dönülecek yine sorun olmicak

He birde 3 yaşında çocuğumuz var onu sorun ediyor desem daha önce çok uzun yola çıktık ve kziimda seviyor otobüste de arabadada herhangi bir sıkıntı yaratmıyor 

Aynı şekil bu sadece bu olay içinde geçerli değil genel olarak dükkanımızda ben bekliyorum bir aydır o sürekli sağa sola gidiyor evde desen sürekli elinde telefon tık tık 

Ben bunaldım iyice ya 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (850 puan) tarafından
Yanına aradıgı kişiyi gezmeye trabzon turuna değil tatlım arabadan anlar baksın etsin almadan dıye yada bılmedıgım yerde sap kalmayım yanımda bır adam daha olsun dıye goturecektır emın oaöın arabanızı evınızde hayırlı olsun bunalma daralma herkesın hayali bunlar ne güzel nasip olmuş işte bıraz daha sabır soğukta napacaksın hem bahara para durumu da guzellesıe mısler gibi gezer gelirsınız
önce (503 puan) tarafından
Ya şöyle biz mart Ekim arası sabah 7 akşam 12 çalışıyoruz izin günümüz hiç yok bunaliyoruz haliyle değişiklik olur diye dediydim neyse yapcak bişey yok artık kendi gitsin napiyim
önce (3,880 puan) tarafından
Ben de aynısını yazacaktım araç almaya gittiği için arabadan anlayan ya da işte gidip dönerken filan dönüşümlü arabayı kullanacak kişileri arıyordur en fazla bir yemek yiyip donucek sen de usudugunle kalırsın canım. aracınız hayırlı olsun daha uygun bir vakitte daha zevkli gezersin inşallah
Kesınlıkle mevsım bahar olsa neyse de gezecek hava da değil cıdden cıvıl cıvıl bahar ayları dururken
Yazın gezecek hiç vaktimiz yok geçen sene kapofakyaya da Kasım'da gitmistik
Kapadokyaya gidilir canım ama trabzon buz gibidir sımdı hem denız kenarı hem daglık yüksek bölge gezilecek yaylalar vs yüksek sıkıntı yani
-Reklam-
0 oy
önce (8,960 puan) tarafından
Şöyle hem günü birlik gezmiş olursunuz hemde trabzon hayalini gerceklestirmis olursunuz
0 oy
önce (3,608 puan) tarafından

Direk dümdük söylerim ama tavsiyem gitme 1 şuan orası cok soğuk 

2 arabanın yanına gidilecek orda adamlarla pazarlık olacak 

3 araba ekspertize girecek 

4 notere gidilecek zaten akşam olacak çıkıp gelmek durumunda kalacaksiniz 

Yaşadığın rezillikle kalacaktır ki cocukta var adamın sizinle zaten ilgilenme fırsatı olmayacak 

Ya soğuk falan da ne biliyim biz mart Ekim arası sabah 7 akşam 22 çalışıyoruz izin günü sıfır insan bunaliyor ne bilim ya neyse haklisinda aslında bı yandan çocuk hadi yolculukta neyseee o noter moter sanayi bunalir durmaz onu düşündü herelde oda haklı bizi koyacağı yer yok buraksin gitsin halletsin ben biraz canımın sıkkınligina bunaldigim için abarttım herelde
önce (3,608 puan) tarafından
Sanada hak veriyorum cnm ama inan gitmene deymez bebeğe de yazık günah gezmeye gitsede gitmek istesen tamm ama oraya bir iş bir amaç için gidiyor
0 oy
önce (6,106 puan) tarafından

Bnmde eşim 3 ile gitti araba için.  Ben gitmedim çocukla sıkılırım gezemem diye . Suan soğuktur orası bnde karadenzide yaşıyorum 

İşte teklif etsede bende bunaldım diye reddetsem birazda teklif etmemesi bana söylememesi herelde beni üzdü ne bilim ya hani bak orası soğuk şöyle biyle işte sundan dolayı sana teklif etmedim dese ne bilim erkeklerde böyle ince düşünce nerdeee gerçi
önce (6,106 puan) tarafından
Biz ince düşünceliyiz onlar düşüncesiz. Neyse sağlık olsun
0 oy
önce (1,784 puan) tarafından

Valla ben direk eşimin boynuna sarılıp masumca beni yanında gotüüüürrr derdim :woot:o zaman hadi adam hayır desin de görelim :D

O zamanlarimiz bitti biliyormusun hemde daha 4 senelik evlilikte bu sene çok değişti
önce (1,784 puan) tarafından
Allah Allah niye kız üzüldüm adına :(
0 oy
önce (16,683 puan) tarafından
Benim eşim araba almaya gitse beni de götür demem ona bir faydam olmaz arabanın alınacağı da kesin mi o da ayrı muamma çok çok gitmek istediğim bir şehirden gidip araba alsa ben uçakla ya da otobüsle gider araba ile geze geze gelelim derim ama daha belirsizken beni de götür demek bana mantıksız geldi. Ama eşin genel itibariyle seni bir yere götürmüyorsa veya planlarını hep başkaları ile yapıyorsa bunu ona söylemelisin 
Bakalım hayırlısı iş ciddiye binsinde ozaman dicem
0 oy
önce (980 puan) tarafından
Yanına birini araması şoför ihtiyacından bence. Araba kullanmayı biliyorsanız neden olmasın dönüşümlü kullanırsınız. Ama bilmiyorsanız eşiniz uzun yolu tek başına gidebilecek mi o önemli 
Biliyorum ama uzun yolculukta cesaret edemem
0 oy
önce (926 puan) tarafından
Bizde araba almaya eşim arkadaşıyla gitti antalya ya hiç ben gidiyim fln diye düşünmedim çünkü arkadaşını da arabayı görsün benim gözümden kaçan bir şeyler fln olur diye gitmişti alıp gelmişlerdi
Yani o amaçla demisde olabilir işte fikir paylassa herşey kendi içinde
önce (926 puan) tarafından
Yani sen yinede bir Dili'nin ucuyla sor birlikte gidelim mi diye ben soramazdım zaten biliyordum daha arabaya bakmadan önce arkadaşımı da götürürüm demişti
0 oy
önce (2,621 puan) tarafından
Bence gezmeye kafa dağıtmaya zaman kalmaz canım 

Ben olsam gitmem sonuçta gezmeye gitmiyor 

Busranin dediği gibi araba işleriyle uğraşmaktan eşinle doğru düzgün iletişimin bile olmaz 

Ayrıca bunları esine söyle bence aynı bu sekilde

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 1,603 göst.
16 Eylül 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 384 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 195 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Neslidysn (130 puan) tarafından soruldu
0 oy