0 oy
153 göst.
önce Diğer kategorisinde (696 puan) tarafından

Hadi kızlar akşam sohbetine buyrun   Benim ülke olarak görmek istediğim yer İngiltere  birde japonya şehir olarak tabi ankaradayim ama Rize Trabzon gitmek isterim yeşili bol temiz hava doğadan yanayım <3

12 Cevaplar

+2 oy
önce (5,269 puan) tarafından

Her ülkede görmek gezmek deli gibi sırnaşıp kalmak istediğim şehirler kasabalar köyler var. Onların hepsi benim bebeklerim. 

İtalya palermoyu gördüm kısa bir süre yaşadım. Hem tarih hem sanat hem de doğa. Hepsi vardı ve aşığım palermoya :)

-Reklam-
+2 oy
önce (4,441 puan) tarafından

Aslında benim için öncelik kültür sanırım. :) Farklı kültürleri görmeyi seviyorum ben. Avrupa da bir çok yer gördüm, Asya kıtasında bir iki ülke gördüm ama yetmez asya için. Eklemek istediğim yerler var. (Tokyo, Moğolistan başta.) Kuzey Amerika’da kesinlikle ( Küba ) önceliğim. Afrika kıtasında var gitmek istediğim birkaç yer. ( Tanzanya ve Zanzibar öncelikli ) Ama bunlar için bebenin büyümesi lazım önce. 

+1 oy
önce (2,080 puan) tarafından
İmkan varsa yurt dışı 

O kadar imkan yoksa ben yeşillikli yayla vs. alanlar gezme sevmem 

Deniz olan yerleri geziyorum :)
önce (696 puan) tarafından
Ankara'da doğup büyüdüğüm için denizi unuttuk doğrusu:))
önce (2,080 puan) tarafından
Bende sadece yazın bir hafta kadar  görüyorum  denizi ..bende Konyadayim keşke bizlerde de deniz olsaydi :)
Denizi olmasa da gene güzeldir sehirlerimiz
+1 oy
önce (11,131 puan) tarafından
tarih... antik kent gezeceğim ben:) pompei yani italya aşırı merak ediyorum, lavların altında kalmış şehir 
Birgün nasip olur kim bilir
önce (11,131 puan) tarafından
pasaportu çıkarttık da vize işi var bakalım kız azıcık büyürse olur inşallah
Hadi bakalım inşallah
+1 oy
önce (905 puan) tarafından
Ben hindistana ve Mısır'a gitmek isterdim

Turkiyeninde elimden geldigince illerini geziyorum esimin meslegi dolayisiyla doguyu kesfettik babamda sagolsun bati ve karadeniz kismina cok goturdu kaldi bi akdeniz sira onda ahahha
Ne mutlu sana :)
+1 oy
önce (4,104 puan) tarafından
Tarih kesinlikle tarihi yerleri gezmeyi çok seviyorum 
+1 oy
önce (1,863 puan) tarafından
Doğa pek ilgimi cekmiyor açıkçası. Tarihi yerleri tercih ederim. En çok İtalya ve Mısır'a gitmek isterim 
+1 oy
önce (18,550 puan) tarafından
Ben doğa gezilerini severim. Tarihi gezilerden de hoşlanırım. Ama doğa beni mutlu ediyor. Mesela İsviçre Norveç buraları görmeyi çok istiyorum. 
+1 oy
önce (2,618 puan) tarafından
Biz geçen sene gittik canım Rize trabzon ordu Giresun doğayı çok seviyorum çünkü 
+1 oy
önce (74 puan) tarafından

Yurtdışı olarak 

İtalya tarihi açıdan lavlar altında kaldığını hatırlıyorum o yüzden merak ediyorum 

Fransa romantiklik açısından eyfel vs gibi şeyleri 

Bir de Maldivler tatil açısından gitmek isterdim hiç dağ olmaması her yerin okyanus olması merak uyandırıyor bende 

Yurtiçi olursa de ben Antalya’yı çok seviyorum her sene bi 15 gün gidiyoruz eşim izin çok alabilirse 1 ay oluyor 2 hafta otel 2 hafta apart şeklinde gitmiştik mesela geçen sene orda yaşamayı çok istiyorum çok seviyorum 

Muğla’yı da çok seviyorum çok güzel ama yaşamak istediğim yer Antalya olurdu yine :)

+1 oy
önce (1,483 puan) tarafından
Tarih ve doğa yeni şeyler öğrenmek görmek beni mutlu ediyor Çanakkale gittik ilk defa tatile çıktık orada baya gezdik tarihi yerleri aşırı güzeldi hem doğa hem tarihiydi deniz fln yine öyle bir yere gitmek istiyorum sjjs
+1 oy
önce (370 puan) tarafından
Diline olan ilgimden ötürü İranı görmek isterim. Değişik kültüründen ötürü amerika kıtasındaki bir çok ülkeyi. Sevdiğim tanıdığım kişilerden dolayı da afrika kıtasından Fas, Cezayir, Tunusu.

Soğuk iklimi olan ülkeler karşı bir ön yargım var sadece. O basık, soğuk havalar içimi karartıyor. 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 456 göst.
5 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Neslihan hepileri (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 597 göst.
1 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 385 göst.
0 oy
1 cevap 92 göst.
13 Ekim 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,103 soru

12,106,195 cevap

36,423 kullanıcı

...