0 oy
56 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (877 puan) tarafından
Kızlar 17 gün once sezaryen oldum ben ne zman kabiz olsam oda oluyor ve sürekli oluyorum bir tavsiyeniz varmi kizim uyuyamıyor ikinmaktam zeytinyağ verdim rahatlıyor ama ben olunca oda oluyir tekrar hiç olmazdım kabiz bide sürekli ağlıyor ikiaeak tuvaletinin yapsana gazını da alıyorum sürekli emziriyyorum da

3 Cevaplar

+1 oy
(1,801 puan) tarafından
Bütün yemeklerin içine kimyon kullan herşeyin gazını alıyor üst katta ebe hemsirem var o bana öyle söylemişti hicbiseyde gözünü birakma her yemeğine kimyon at demişti ben hamdolsun hiç gaz problemi yaşamadım kızımda şimdi hamileyim gene öyle yapmayı düşünüyorum tabi her bebek bir değildir ama denemekte fayda var birde kayısı suyu tüket yazin yapılan meyve suları rahatlatır harekette et bagirsaklarin çalışır insalllah sende bebişinde duzelirsiniz 
-Reklam-
0 oy
(4,981 puan) tarafından
Çok normal anestezi etkisi ile bağırsak tembelleşmesi incir kayısı suyu , sıvı gıdalar , gaz yapmayan yiyecekler ,bol hareket  birde ayakları sıcak tuttun mu  Tamamdır
0 oy
(877 puan) tarafından
Post yukarı ciksin 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 140 göst.
5 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ben anneyim (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
0 oy
5 cevap 67 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde kubra38 (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 100 göst.
11 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,612 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...