0 oy
73 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (498 puan) tarafından

Kızlar  6 gün oldu ben ya da babası öpünce sinirlenip öptüğümde yeri silip "öpmee" diyor. Birden çıktı bu durum bayılır öpmeye ve öpüşmeye. Ama ne olduysa asla öpmemi istemiyor öpme hamlesinde bulursam kendini geri çekip  kızıp ağlıyor. Bazen dayanamıyorum öpüyorum  farkına varınca sinirlenip öpme deyip ağlıyo. Valla çok üzülüyorum bu duruma.bu da neyin nesi. Psikolojik sebep ne olabilir. Sizinde başınıza böyle bir durum geldi mi:'(

28 buçuk aylık oluyor

2 Cevaplar

0 oy
(1,189 puan) tarafından

Hoş geldin 2 yaş sendromu diyelim :D

(498 puan) tarafından
O da mı sendroma dahil :((. Biz 19. Aydan beri hatta abartarak olursam 8. Ayından beri 2 yaş sendromu yaşıyoruz. Bitti sanıyordum oysa aşırıydı  ama bu 3 4 gündür bi aşırı aşırı yaramaz. Gündü sinirlenip kızıyorum gecede vicdan azabından geberiyorum: ::(((
(1,189 puan) tarafından
Evet canım oda sendrom :D zaten sendromlar bitmiyor ki , biri bitiyor diğeri başlıyor maalesef
-Reklam-
0 oy
(1,216 puan) tarafından
Belki de aşırı öpüldüğü için sıkılmıştır. Ama büyük ihtimalle 2 yaş sendromu gibi bir şeydir. Büyüdükçe değişmeleri normal. Yeğenim de küçükken odada 10 kişi varsa 10 nu öperdi. Şuan biri öpsün hemen yanağını siler, kendi de öpmek istemez. 
(498 puan) tarafından
Yeğenin kaç aylık :)
Sevgi pıtırcığı birden buz kraliçesi oldu. Özlüyorum ya.
(1,216 puan) tarafından
Şuan 5 yaş :) Ama küçükken aşırı öperdi herkesi. Hatta üst üste bir kaç defa. Size karşı normale dönebilir ama, geçicidir belki.

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 203 göst.
0 oy
5 cevap 82 göst.
+1 oy
14 cevap 436 göst.
+2 oy
7 cevap 222 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Pakize333 (2,750 puan) tarafından soruldu

412,842 soru

12,429,697 cevap