0 oy
70 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (498 puan) tarafından

Kızlar  6 gün oldu ben ya da babası öpünce sinirlenip öptüğümde yeri silip "öpmee" diyor. Birden çıktı bu durum bayılır öpmeye ve öpüşmeye. Ama ne olduysa asla öpmemi istemiyor öpme hamlesinde bulursam kendini geri çekip  kızıp ağlıyor. Bazen dayanamıyorum öpüyorum  farkına varınca sinirlenip öpme deyip ağlıyo. Valla çok üzülüyorum bu duruma.bu da neyin nesi. Psikolojik sebep ne olabilir. Sizinde başınıza böyle bir durum geldi mi:'(

28 buçuk aylık oluyor

2 Cevaplar

0 oy
(1,058 puan) tarafından

Hoş geldin 2 yaş sendromu diyelim :D

(498 puan) tarafından
O da mı sendroma dahil :((. Biz 19. Aydan beri hatta abartarak olursam 8. Ayından beri 2 yaş sendromu yaşıyoruz. Bitti sanıyordum oysa aşırıydı  ama bu 3 4 gündür bi aşırı aşırı yaramaz. Gündü sinirlenip kızıyorum gecede vicdan azabından geberiyorum: ::(((
(1,058 puan) tarafından
Evet canım oda sendrom :D zaten sendromlar bitmiyor ki , biri bitiyor diğeri başlıyor maalesef
-Reklam-
0 oy
(967 puan) tarafından
Belki de aşırı öpüldüğü için sıkılmıştır. Ama büyük ihtimalle 2 yaş sendromu gibi bir şeydir. Büyüdükçe değişmeleri normal. Yeğenim de küçükken odada 10 kişi varsa 10 nu öperdi. Şuan biri öpsün hemen yanağını siler, kendi de öpmek istemez. 
(498 puan) tarafından
Yeğenin kaç aylık :)
Sevgi pıtırcığı birden buz kraliçesi oldu. Özlüyorum ya.
(967 puan) tarafından
Şuan 5 yaş :) Ama küçükken aşırı öperdi herkesi. Hatta üst üste bir kaç defa. Size karşı normale dönebilir ama, geçicidir belki.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 62 göst.
+1 oy
14 cevap 430 göst.
0 oy
2 cevap 54 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.

411,215 soru

12,377,876 cevap