0 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde (198 puan) tarafından
Şimdi  bebek düşünüyorum korunmayı Eylül'de birakmistim  adet tarihlerim bu şekilde        

3 EYLÜL         

1 EKİM         

28 EKİM   

Bu ay takvimim 23unu gosteriyor ama henüz olmadım normalde takvimim gosterdigi gün muhakak olurum ne bı ileri ne bı geri bende 1 haftadır adet belirtileri devam ediyor şiddetli göğüs ağrısı ( ilkkez fark ettm göğüs ucunUn dibinde halka şeklinde kahverengi kisim da koyulaşma olmuş ) kasik ağrım özellikle sağ kasik bel ağrım var bide çok uyumaya başladım yatktan kalkamiyorum zorlanıyorum resmen uykuya aseriyor.gibiyim şimdi dün bunun yanı sıra ben bitane kaset test bitane erken gebelik testi yaptım ama ikiside negatif  ayrıca pazartesi günü temiz yeni beyaz iç çamaşırı giymiştim ortasına serçe parmagimin tirnaginin boyutu kadar kahverengi akıntı gelmişti sonra bidaha hiç gelmedi yinede hamile olma ihtimalim varmı acaba 

1 cevap

0 oy
(4,442 puan) tarafından
Olsa testlerde çıkar diye düşünüyorum canım 1 Ekim ve 28 Ekim ekimdede iki kere olmuşsun yani olabilir olmayadabilir ama gecikmen kaç gün var ona göre bir daha test yap yada kan ver 
(198 puan) tarafından
Yarın sabah hemen kan vermeye gidecem sağlık ocağına
(4,442 puan) tarafından
En iyisi canım
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 90 göst.
12 saat önce Diğer kategorisinde Elvin& (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
23 Mart 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Papatya 5821 (385 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 102 göst.
15 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilann (116 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 152 göst.
18 Şubat 2025 Kültür-Sanat kategorisinde eylul_ (1,909 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,918 soru

23,699,838 cevap

311,587 kullanıcı

...