0 oy
921 göst.
Aile kategorisinde (40 puan) tarafından
Arkadaşlar evli birinin bir erkekle internet üzerinden sohbet etmesi aldatmaya girer mi? Geçen arkadaşım anlattı herkes birbiriyle konuşuyor böyle sohbet ediyorum sadece beni anlyan biriyle kocama karşı sevgim azalmıyor değişmiyor dedi. Garip geldi bana bilmiyorum 

34 Cevaplar

+1 oy
(66 puan) tarafından
Bence sadakatsiz. Birçok kişi sadece sohbetle başlıyor sonrası..... Adam yapsa kabul eder mi yazık ya sonumuz nereye gidiyor böyle. 
-Reklam-
+1 oy
(283 puan) tarafından
Bu arkadaşının kocasıda evlı kadınlarla konusmalı bence ne de olsa hayat müşterek
+1 oy
(693 puan) tarafından
Yani neden erkekle konuşuluyor ki bu tarz şeyler kişiyi yanlışa olmucak şeylere yönlendirir sonra içinden çıkılmaz bir hal alir
+1 oy
(216 puan) tarafından
Bana böyle şeyler aldatma geliyor fiziken olmasa da duygusal aldatma denir buna. Bu arada kadını erkeği yok iki taraf için de aynıdır kim yaparsa yapsın aldatmadır. Arkadaş kendini kandırmasın sevgim azalmıyor vsvs diye bayağı bayağı duygusal olarak kendini uzaklaştırmış başka sulara yelken açmış haberi yok.  Herkes böyle konuşmaz en azından aklı başında kalbi mahreminde olan konuşmaz. Benim arkadaşlarım var . çocukluk arkadaşlarım,   kuzenlerim,  çocukluktan beraber büyüdüğüm insanlar var sosyal medyada ekliler bayramlarda denk geldi mi hal hatır sorarız ama öyle hicbiriyle boş beleş mesajlaşmam eşim de öyledir. 
0 oy
(979 puan) tarafından
Yakında birine aşık olur Müge anlı da görürüz 
0 oy
(150 puan) tarafından
Edepsizlik başka birsey değil bu.
0 oy
(398 puan) tarafından
Kendisi eşinin bir kadinla sohbet etmesini kabul eder mi ? Hayret ediyorum bu insanlara .
0 oy
(385 puan) tarafından
Hanımlar helali varken neden zor duruma sokuyoruz kendimizi ne gerek var. Helal dairede gir gir şamata yapmak kizkiza inanın daha keyifli. 
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Yemin ederim böyle kadınlar yüzünden kadın olmaktan utandım ya Hakikaten ya Lanet olsun böyle kadınlara ya bunların yüzünden var ya gideceğim de vallahi dövme olacağım artık
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Valla kocasına boynuzu takıyor, o zaman kocası da kadınlarla normal sohbet etsin ne fark var dimi tövbe tövbe kafayı sıyırmış kârı 
0 oy
(2,684 puan) tarafından

Ihanetin büyüğü küçüğü olmaz

Ayrıca dinde de yeri yok böyle biseyin 
Yapan kişi de benim gozumde karaktersizdir
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Kocası yapsa burada da neler demiştik neler demiştik kadın ya da erkek fark etmez 2 kişiyle konuşmak hem haramdır hem namahrem Rabbim bizleri onlardan korusun
0 oy
(16,863 puan) tarafından
Kocası da yapsa acaba olsun bana olan sevgisi ki azalmıyor sadece sohbet ediyormuş der miydi acaba ? Aldatmak için ne lazım acaba. Eşi dışında yabancı bir erkekle sohbet yoluyla da olsa yakınlık kuruyor bunun normal olduğuna kendini nasıl inandırmışta sana anlatmış hayret ediyorum 
0 oy
(568 puan) tarafından
Kendini kandırıyor..sana neden anlatipda kendini rahatlatmaya çalışıyor onay bekler gibi senden 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 852 göst.
17 Aralık 2021 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,449 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 329 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,012 göst.
23 Kasım 2022 Aile kategorisinde Zynpmrt (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 243 göst.