0 oy
334 göst.
Aile kategorisinde (3,008 puan) tarafından
Bilenler biliyor 19 yasindaki kizim evi terk etmisti 

5 senedir arayıp sormayan babası bugün beni arayıp kızını sordu sok oldum velayeti babasında olan oğlum 3 senedir bendeydi okula bile gonderememistim velayet bende olmadığı için çok şükür bu sene erkek öğrenci yurduna yazdırıp okula yazdırdım taki bugüne kadar babası olacak pislik arayıp seni ordan alayım yanıma benimle calis okuyasın yok demiş 15 yasindaki oğlumda tabi 3 senedir görmediği babası için geleceğini yakıp yurdu bırakıyor yarın babasının evine gidecekmiş velayet onda Rabbım kimseyi evladıyla sınamasın çok zormuş büyüdüler elimden kayıp gittiler 

En zoruma gidende babası alınca benimle irtibatı koparmasini istiyor nasıl bir vicdansızlıktır bu ya ben bunca sene onlar için cabalayayim sen gel hazıra kon nasıl bi devirdeyiz ya hakkınızı helal edin lütfen çok uzun oldu ama içim çok dolu 

8 Cevaplar

0 oy
(1,465 puan) tarafından
Kizin nerede yasiyor simdi abla 
(3,008 puan) tarafından
Karabukteymis arkadasiyla biraz kalıp dönecek antalyaya inş
-Reklam-
0 oy
(11,571 puan) tarafından
seneler önce bir tanıdığın başına gelmişti. 

daha çocuğu bebekken boşanmışlar. 1 kere bile oğlum ne yapıyor diye aramamış, sormamış, görmemiş. 

çocuk liseye giderken çıkmış, artık ne dediyse çocuk annesine düşman bir şekilde babasının yanına gitti, annesiyle görüşmedi. şu an görüşüyor mu bilmiyorum ama 

kafası yıkanıyor olabilir. sen ne dersen de ters teper bu durumda. zor bir durum ama bağrına taş basıp akıllanmalarını bekleyeceksin
(3,008 puan) tarafından
Ben çok bağrıma bastım ama yoruldum ya bende ana evladıyım benimde gururum var
(11,571 puan) tarafından
çok zor, Allah var yerinde olmak istemem. dua edip Allaha sığın. inşallah çok geçmeden feraha çıkarsın
0 oy
(14,396 puan) tarafından
Kocadan çek birde evlatlarından da yüzün gülmesin ne kötü 

Babası çalıştırıp yarı parasını da alır 

Kızın evlendi mi 
(3,008 puan) tarafından
Zoruma gidiyor çok yok arkadasiyla karabukte beraber yaşıyorlar
(239 puan) tarafından
Arkadaşı derken erkek arkadaşı mı
(3,008 puan) tarafından
Yok bayan
0 oy
(349 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun okurken yüreğim yandı bizde evlat büyütüyoruz kızın neden evi terk etti oğlun yası küçük olduğu için en fazla 1 sene sonra yanına dönecek babasının yanında ezilince
(3,008 puan) tarafından
Zoruma giden çok zorluklarla okula yazdirdim o velayeti vermediği halde imkanları zorlayıp yazdirdim şimdi gidip alacak
(349 puan) tarafından
Ezilmeden zorluk görmeden bazı şeylerin kıymeti bilinmez senin çocuklarında da öyle olacak
0 oy
(523 puan) tarafından
Allah'ım sana sabır versin 
0 oy
(9,491 puan) tarafından
Gerçekten çok zor Rabbim sabır versin inşaAllah 
(3,008 puan) tarafından
Amin inş canım
0 oy
(7,652 puan) tarafından
Rabbim imtihanini kolay eylesin çok zor 
(3,008 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(542 puan) tarafından
Sen elinden gelen her şeyi yapmışsın abla ama seninde elinden ne kadar gelebilir ki ikisi de küçük çocuk değil artık akılları erecek yaşta he ikisi de ilerde pişman olacak ama o zaman affetip affetmemek sana kalmış Allah yardımcın olsun Allah kimseyi evladı ile sinamasin 
(3,008 puan) tarafından
Zoruma giden ufakken arayıp sormayan adam çocukların eli para görecek diye alması canımı sıktı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 220 göst.
6 Kasım 2022 Aile kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 179 göst.
19 Kasım 2024 Aile kategorisinde ahsenn13 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 365 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ofofof (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,208 göst.